Ailesi tarafından istemiyorum, lütfen yardım!!

Oğlan anaları gelini istemezse o evlilikten bir cacık olmuyor.. elbette istisnalar vardır annesini dinlemeyen evine karısına sahip çıkanlar vardır.
Ama sen sen ol kendini üzme. Bak burda kaynana yüzünden yuvası dağılan, evinde huzuru olmayan bir sürü kadın var.

Hay agzını bal yesin gerçekten . Nasıl ayaklarımın üzerinde dururum güçlü bir kadın olurum diye düşünüp çabalamak varken bu evlenme merakı nedir ki?

16yasinda iken 23 yasindaki adamla cikmaya korkmadin mi be kucugum? Ne cesaret?adam sapik da cikabilirdi Allah korusun
Bence derslerine yogunlas,okulunu kazan oku bakalim.sonra sen de kendiliginden bu adami begenmeyeceksin zaten. Arkadaslar edineceksin cevren olacak,ne isin var bu yasta evlilikmis kvmis neneler dedelermis ne ugrasip duruyorsun?hersey zamani da guzel

18 yas var ya, o ne guzel bir yastir! O yasima donebilsem, hic durmadan calisir okur kendimi gelistirirdim, kaynana derdine dusmek o kadar gereksiz ki. Hayatini ziyan etme, dersine calis, evlilik mevlilik dusunme, zamani gelince dusunursun.

Afyonluyum ve sana net olarak söyleyebilirim ki sizin iş olmaz.
Anne baba sözü çok kıymetli Afyon erkeklerinde,emir telakki ediyorlar.
Şehir dışından gelin alma olayı da pek yok cidden Afyon'da.
Ha sen 18 yaşında bir "çocuk" değil de 25 yaşında,bir evliliğin sorumluluğunu taşıyabilecek biri olsaydın İstanbullu olman problem olmazdı kesinlikle öyle ya da böyle ikna olurlardı.

Sen daha çocuksun çocuk bu ne merak evlilik ya senin yaşında öğrencilerim var bazen görüyorum onlarda da yüzükler felan nişanlandım hocam ama üniversiteye gidicem okutacaklar beni.O işler tabiki de öyle olmuyor.Ayrıca 18 yaşla 20 yaş arasında bile düşünce farklılığı oluyor.Otur dersini çalış.

18 yaşındasın evlenme telaşınamı girdin.

Ne yaparsan yap boş onlar seni sevmez.Ama sevgilin adamsa vazgeçmez,evlendiğiniz zamanda seni onlara ezdirmez.Kendi akrabalarından kız almak istiyorlardır belki. Boşver zamana bırak

yazacaklarım yazılmış. +1

18yaşında evlenme telaşı nedir ya? Nerden uyduruyorsunuz?? Bizim için suan evlilik yok, universitem var calisma hayatım var diye kaç kez yazdım bir okuyun önce, linç edecek konu buldunuz heralde!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…