- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.901
- 123
Herkese merhaba öncelikte dalga geçmeden lütfen fikir verin 2 yıllık evliyim 21 yaşındayım ama evliliğimde hiç mutlu değilim severek evlenmiştik fakat eşimi tanıdıkça istemediğim kişilikte olduğunu anladım yani kısacası anlatayım ilk evlendiğim zamanlar telefonunu kontrol etmek istedim ve cinsel bölgesini bir erkeğe atmış tabiki görünce çılgına döndüm beni bi şekilde kandırdı ve o günden bu yana telefonu hep saklar bişey olmadığını söylüyor ama bir kere gördüğüm icin artık inanmıyorum bunun üstüne eski flaş belleğini dolaba saklamış buldum içinde ne pislik ararsanız var öyle böyle değil flaşın içi ailesinin yanında ağladım gösterdim bağırdım çağırdım ama ne oldu düşünün suçlu yine ben oldum ve kendi annem beni bu yüzden dovdu demediklerini bırakmadılar ben yine bişey demedim evliliğim bozulmasın diye ona hiç bir güvenim yok 1 tane erkek arkadaşı var sürekli onunla benden üste tutuyor normalde telefon hep elinde oluyor onun yanında asla telefonu eline almaz bende önceden yakaladığım icin içimde hep kuşku bana sürekli vuruyor ona kotu sözler söylediğim için ama İnanın ki ıcımde tutamıyorum artık ayrılmayı denedim ama ailesi o kadar mutlu oldu ki anlatamam benim babamı arayıp eşimin babası ne zaman ayrılacaklar diye soruyordu bende onlara inat ayrılmak istemedim ama sürekli evde kavga var gerçekten çok sıkıldım ben çocuk istiyorum düşünün yani hala ben istiyorum yaptıklarına rağmen ama o ben çok kötü biriymişim ağzım bozukmuş ama böyle bir erkeğe ne dememi bekliyor anlamıyorum gerçekten her gece ağlayarak dua ediyorum ama nasip olmuyor o çocuk istemediği icin bende sürekli ters davranıp yaptıklarını yüzüne vuruyorum sürekli bu yüzden ağlayıp ona bağırıp çağırıyorum burda anlatmam ne kadar doğru bilmiyorum ama eşimin çocuk istemesini nasıl sağlayabilirim ya da böylesi daha mı iyi bilmıyorum
Bile isteye yaşadığın kaosa, evladını ortak mı etmek istiyorsun sen? Böyle annelik olur mu sence? Hangi anne bunu ister Allah aşkına. Adam senden çocuk istemiyor, seni erkeklerle aldatıyor, hala çocuk derdinde misin? Napıcaksın evde boş durmak yerine çocukla zaman geçirmek için mi istiyorsun çocuğu?
Senin önce evliliğini toparlaman, olgunlaşman sonra çocuk sahibi olmayı istemen gerekmiyor mu sence? Anne, baba olmak sadece çocuğu uyutmak, beslemek değil. Bu çocuğun büyüyeceği huzurlu bir yuvası olması gerekir. Ama ortada iki tane olgunlaşmamış yetişkin var. Sizden anne baba olur mu. Ne bu acelen, ısrarın.
Zaten bu adam senden annelik beklemiyor. Bir meslek edin, paranı kazsn, sonra boşa bu adamı. İnşallah karşına düzgün birisi çıkar, düzgin bir yuva kura kurarsın, sonra hayırlısıyla evladını alırsın kucağına. Şuanki kocanın sana faydası yok, çocuğa hiç olmaz. Yarın öbür gün sana hastalık bulaştırır, sonra bebeğe bile geçer hastalık.