Anladığım kadarıyla sizin babanız ile sorunlarınız var ama sorunları anlamadım. Maddi beklentisi mi var sizden?Merhaba arkadaşlar, gerçekten merak ediyorum evlisiniz ve ayrı şehirlerdesiniz ailenizi ne kadar sürede bir ziyaret ediyorsunuz ?
Ben evlendikten sonra ki önceki süreçte pandemi vs derken ancak 6 ayda bir gidiyorum ondada babamın maddi beklentilerini karşılamadığım için ve zamanında ‘’ aile çocuktan beklemez çocuk aileden bekler biz senden bişey beklemiyoruz ama sende sürekli bizi suçlama bu konuda ‘’ dediğim için babamla hiç bir muhabbetim kalmadı aylarca telefonumu bile açmadı, en son evlerine ziyarete gittiğimdede sürekli istikrarlı bi şekilde her konuşmama muhalefet cevaplar verip beni sürekli bozduğu için günlerce ağladım kendi evime ağlayarak döndüm.Ve en son havaalanında çooook uzun bi süre bir daha gelmeyecem dedim kendi kendime. Bunları düşününce hiç gitmemem bile normal ama vicdan yapıyorum bazen özellikle annem gelecek misin bayramda vs diye soruyor ve annem için üzülüyorum .
Birde şunu belirteyim ben yaklaşık 3 yıldır evliyim ailem 1 defa bile gelmedi benim yanıma hep bi iş var gelemiyoruz sağlık sorunu var vs gelemediler
Evet şuan dile getirmiyor ama dile getirdiğinde bende o cevabı verdiğim için bu kadar tepkili ,ve o talebini güzel bişekilde söylememiştiAnladığım kadarıyla sizin babanız ile sorunlarınız var ama sorunları anlamadım. Maddi beklentisi mi var sizden?
Ben bunu anlamıyorum.. Sanırım anneniz ile aranız daha iyi ve sizi asıl üzen konu onu da görememek. Muhtemelen babanız göndermiyor. Sizi mutsuz eden yere aile eviniz bile olsa gitmemelisiniz. Gerçekten ben öyle düşünüyorumEvet şuan dile getirmiyor ama dile getirdiğinde bende o cevabı verdiğim için bu kadar tepkili ,ve o talebini güzel bişekilde söylememişti
Ayrı şehirdeyken senede bir defa gidiyordum. Uzun kalıyordum ama burnumdan getiriyorlardı. İlla ki gitmek istiyorsan uzun kalmamaya bak, 2 3 gün kal dön. Anneni arada kalmış gibi hissetmeni anlıyorum, ama sana da yazık, gidip bir de üzerine azar işitmeyi haketmiyorsunMerhaba arkadaşlar, gerçekten merak ediyorum evlisiniz ve ayrı şehirlerdesiniz ailenizi ne kadar sürede bir ziyaret ediyorsunuz ?
Ben evlendikten sonra ki önceki süreçte pandemi vs derken ancak 6 ayda bir gidiyorum ondada babamın maddi beklentilerini karşılamadığım için ve zamanında ‘’ aile çocuktan beklemez çocuk aileden bekler biz senden bişey beklemiyoruz ama sende sürekli bizi suçlama bu konuda ‘’ dediğim için babamla hiç bir muhabbetim kalmadı aylarca telefonumu bile açmadı, en son evlerine ziyarete gittiğimdede sürekli istikrarlı bi şekilde her konuşmama muhalefet cevaplar verip beni sürekli bozduğu için günlerce ağladım kendi evime ağlayarak döndüm.Ve en son havaalanında çooook uzun bi süre bir daha gelmeyecem dedim kendi kendime. Bunları düşününce hiç gitmemem bile normal ama vicdan yapıyorum bazen özellikle annem gelecek misin bayramda vs diye soruyor ve annem için üzülüyorum .
Birde şunu belirteyim ben yaklaşık 3 yıldır evliyim ailem 1 defa bile gelmedi benim yanıma hep bi iş var gelemiyoruz sağlık sorunu var vs gelemediler
Biz de yaklaşık 3 yıldır evliyiz, ortalama 3 ayda bir bazen 15 günde gittiğimiz oldu bebeğimle gidiyoruz genelde. Maddi konular çok sıkıntı gerçekten. Bazı aileler çocuklarını büyütürken yaptıkları masrafları düşünerek, çocukları calismaya başladıktan sonra bir beklentiye girebiliyor maddi açıdan. Söyleyeceğinizi söylemişsiniz zaten, cozulecek bir sorun gibi de durmuyor. En iyisi çok kalmadan bir iki günlük bir seyahat yapabilirsiniz. Benim de kardeşler arası maddi dağılımda yapılan eşitsizlik nedeniyle bir sıkıntım var, bakalım bundan sonra geliş gidişler nasıl etkilenecek.Merhaba arkadaşlar, gerçekten merak ediyorum evlisiniz ve ayrı şehirlerdesiniz ailenizi ne kadar sürede bir ziyaret ediyorsunuz ?
Aile de çocuktan bekler çocuk da aileden sende babanı üzmüssünMerhaba arkadaşlar, gerçekten merak ediyorum evlisiniz ve ayrı şehirlerdesiniz ailenizi ne kadar sürede bir ziyaret ediyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?