Ailenin Onaylamadığı İlişkide Dönüm Noktası

Ece_9898

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
51
6
26
Çok büyük derdim var 4 yıldır süren bir ilişkim var aynı mahallede oturuyoruz memleket aynı ama ben şehir dışında okudum hep sabrettik okul varken ayda bir bir haftalığına yanıma geliyordu veya ben gidiyordum, yazları hep beraberdik böyle 4 yıl geçirdik üniversiteden mezun oldum ve artık ciddi birşeyler olması gerekiyor hep bu anı bekliyorduk kavuşmak için birbirimizi de çok seviyoruz sevmesek herkesin karşı çıkıp çomak sokmaya çalıştığı bir ilişki hemde uzak ilişki 4 yıl devam etmezdi ama asla ailemin onayı yok kendilerince birçok sebepleri var en önemlisi evlenip boşanmış olması ve 10 yaşında kızı var kendisi 34 yaşında ben 23 um ama erkeğin yaşça büyük olması her zaman tercihimdir geç olgunlasiyorlar ikinci sebep sürekli kavga ediyoruz ailesi aileme uygun değil her gün bir olay oluyor ama ben aileme yansıtmamaya calisiyorum çünkü sevgilim hep bana sahip çıkıyor ve en sonunda gönlümü aliyor defalarca ayrıldım bıraktım hep ikna etti her seferinde anne bu sefer asla barismicam bu iş bitti dedim iki gün sonra bir şekilde döndürdü beni bensiz duramiyor ben namussuzluk yapmadım şimdiki kızlar gibi daldan dala atlamafim sadece o oldu hayatımda ve tamam ilişki yaşadık hata yaptım en başta ama bunu çoğu insan yapıyor ve imam nikahı yaptı bana.Zaten evleneceğiz diyerek.Mart ayında hamile kaldım aldırdım çünkü ufak bir kanamam oldu ve aileme ne dicem diyerek aldırmak zorunda kaldım zaten kanama düşüğün habercisiydi belki ilaçlarla felan toparlanirdi ama evli de değildik evet hata yaptım ama bu adamla karı koca çoktan olduk bu saatten sonra birşey değişmeyecek diğer bir büyük sebep de mafyavari oluşu herkesin ondan çekiniyor olması abi şekli yani ama ben içini biliyorum dayak yiyen mafya diyor aileme de hep kötü çıktı adı ama hiç beni anlamaya calismadilar kendisi emlakçı bende mimarim bana okulu bitirene kadar çok büyük emeği geçmiştir hep sahip çıktı ailem beni arayip onun kadar sahip çıkmamıştır ama tabiki ailedir bizi bugüne getiren bizi biz yapan hakkını asla odeyemeyecegimiz tek şeydir.En son beş gün önce sıkıntılı ablası bana bulaştı ağza alinmicak küfürler felan etti eski eşiyle beraber olup bizi ayırmaya çalıştı güya eskisiyle konuşuyorlarmis felan iftira attılar ikisi polislik duruma geldim ablasıyla ve yeter dedim bu sefer bitti ayrılıyorum dedim heryerden engelledim sokağa çıkmadım görür peşime takılır diye 10 farklı numaradan aradı evin kapısında nöbet tuttu sadece açıklamasını dinlemek için konuşmaya indim ne yapıp edip barıştırdı yine iftira atıldığını kanıtladı olay şu her zaman olduğu gibi yine annesi abisi felan hep beraber köye götürmüştü bizi.benim orda oldugumu duyan ablası (ablasının arkasından konusmusum tamamen yanlış anlasilma) bu yüzden benim için benim arkamdan konusan o orspuyu nasıl babamın evine getirirsin seni pzvenk benim sizin gibi ailem yok srfszler felan diyerek ortalığı birbirine kattı herkesi teker teker arayıp kavga etti ve İstanbul'da yaşayan eski eşe baba evimi krhane yaptılar git aralarını boz diyerek bilet alıp ertesi güne bide onun gelmesiyle ortalık iyice karisti herkes birbirine girdi eski eş izinsiz şekilde gelip huzur bozduğu ve bana or..pu dediği için dayak yeyip sktr olup gitti ama ben sevgilim aldı bileti o çağırdı onu sandığım için ve bu tür kavgalardan biktifim için ayrılmıştım çünkü ablası beni de arayıp kardeşini kötüledi ona karşı doldurdu ben senin yanındayım dedi beni de kardeşine kotulemis vs.neyse en son sevgilim durumu kanıtladı ablasini tüm aile sildi polise bile verdi ve barıştık annemde bıktım yeter artık ayrılıp barismanizdan bu çingeneleri bize nasıl yakistirirsin bu kadar kavgalı ilişkiden ne bekliyosun ya defol ona git ya evde uslu uslu otur diyor ama öyle bir seçeneğim yok az değil 4 yıl geçmiş başımızdan birsuru olay geçmiş ayrılmadık biz mutlu olmayı hak ettik bence o olmazsa evde kalmış olucam küçük şehirde yasiyorum herkes biliyor yani sonuç tek sorun aileler bizim için evlenmek istiyor babanla konusim artık söz nisan yapalım diyor babam asla onu kabul etmez bu şehirden gitsek her şey güzel olacak ama o da olmicak bişey ne anadan ne yardan geçiliyor yani :KK43: lütfen içinizden gelenleri yazın yardımcı olun böyle şeyler yaşayanlar yazsın çok makbule geçer

Yazdıklarını bir de kendin dönüp okursan zaten ailenin neden istemediğini anlarsın arkadaşım. Okumuşsun mimar olmuşsun ama aynı anda yaşının verdiği toylukla mı diyeyim ne diyeyim birsürü hatalar silsilesi yapmışsın. Ailen haklı bana göre ben olsam bende kızımın bu tarz bi ilişkisini onaylamazdım.

Birde eski eşi dayak yedi derken? Sevgiliniz mi eski eşini dövdü gözünüzün önünde?

Birde eski eşi dayak yedi derken? Sevgiliniz mi eski eşini dövdü gözünüzün önünde?
Kadın delirmiş beni kıskanıyor denediği laf kalmadı ortalığı kırdı geçirdi bana saldırdı sevgilimde beni elinden almak için cama fırlattı cam kesti olay bu yani karşılıklı kavga kadına şiddet muhabbeti değil kadın bana ne hakla saldırabilir bosanali 6 yıl olmuş cekememezligin bu kadari

Böyle biri evlenince sizinde dövecektir, ayrılmayacak derseniz böyle yaşamaya devam edin çoçuk asla yapmayın, bu kişilerin dayak huyu evlenince çıkıyor.

Kadın delirmiş beni kıskanıyor denediği laf kalmadı ortalığı kırdı geçirdi bana saldırdı sevgilimde beni elinden almak için cama fırlattı cam kesti olay bu yani karşılıklı kavga kadına şiddet muhabbeti değil kadın bana ne hakla saldırabilir bosanali 6 yıl olmuş cekememezligin bu kadari
Kadına şiddet dövmekle olmuyor sadece. Sevgilinizin yaptığı da şiddet ne olursa olsun. Burada birsürü kadın psikolojik şiddete de maruz kalıyor. Yarın birgün sizi de cama pencereye fırlatmayacağı ne malum. Ayrıca adamın ailesi aile değil. Ama sizin anlatımlarınıza göre sevgiliniz tam bir Melake.. Hiç inandırıcı değil keşke en başta ailenizi dinleseydiniz akıllı insanlarmış ki görmüşler olacakları. Ne diyeyim Allah akıl fikir versin🙄

Ben namussuzluk yapmadım şimdiki kızlar gibi daldan dala atlamadım deyip peşine kendi yaptıklarınızı sıralamışsınız. Böyle bir ayrıma gerek yoktu kötülediğiniz şimdiki kızlar kadar siz de türlü hatalar yapmışsınız. Yani insan hata yapar ayrıma girmeye gerek yok.
Ayrılamıyor, seviyorsanız(hep ikna ediyormuş ya sizi bi şekilde) ailenizi de ikna edemiyorsanız geriye pek bir şey kalmıyor ki
Evlenecek sonra onun ailesinden dolayı çok yıpranacak(eski eş de var tabi) sonra sözünü dinlemediğiniz ailenize siz haklıymışsınız deyip dönecek ya da dönmeye yüz bulamayıp istemediğiniz bir evliliğe katlanacaksınız gibi görünüyor
Hayırlısı olsun hakkınızda
Sizlerden ziyade sevgilinizin 10 yaşındaki çocuğuna üzüldüm çok kötü bir ortamda büyüyor

Kadına şiddet dövmekle olmuyor sadece. Sevgilinizin yaptığı da şiddet ne olursa olsun. Burada birsürü kadın psikolojik şiddete de maruz kalıyor. Yarın birgün sizi de cama pencereye fırlatmayacağı ne malum. Ayrıca adamın ailesi aile değil. Ama sizin anlatımlarınıza göre sevgiliniz tam bir Melake.. Hiç inandırıcı değil keşke en başta ailenizi dinleseydiniz akıllı insanlarmış ki görmüşler olacakları. Ne diyeyim Allah akıl fikir versin🙄
Kadın bana daldı diyorum ne yapsaydı izlesemiydi öyle

Ben namussuzluk yapmadım şimdiki kızlar gibi daldan dala atlamadım deyip peşine kendi yaptıklarınızı sıralamışsınız. Böyle bir ayrıma gerek yoktu kötülediğiniz şimdiki kızlar kadar siz de türlü hatalar yapmışsınız. Yani insan hata yapar ayrıma girmeye gerek yok.
Ayrılamıyor, seviyorsanız(hep ikna ediyormuş ya sizi bi şekilde) ailenizi de ikna edemiyorsanız geriye pek bir şey kalmıyor ki
Evlenecek sonra onun ailesinden dolayı çok yıpranacak(eski eş de var tabi) sonra sözünü dinlemediğiniz ailenize siz haklıymışsınız deyip dönecek ya da dönmeye yüz bulamayıp istemediğiniz bir evliliğe katlanacaksınız gibi görünüyor
Hayırlısı olsun hakkınızda
Sizlerden ziyade sevgilinizin 10 yaşındaki çocuğuna üzüldüm çok kötü bir ortamda büyüyor
Onlar anneannesiyle il dışında yaşıyorlar bizle alakaları yok arada gelince görüyor çocuğu

Kendisi bana artık yolumuzu tam çizelim babanı ikna edelim önden sen konuş randevu ayarla ben konuscam diyor ama tavırları net ailemin

Hamile kalıp ardından evlenenler çok var öyle yapmış ve karnımdaki cocugu kullanıp evlenmiş olsaydım benden iyisi namuslusu olmazdı tabi,,, hani çocuk olunca her şey unutulup aileler düzeliyor ya bende bu saçmalığı yapmadım iste
Çocukla aileler belki ikna oluyor ama ilişkideki problemler düzelmiyor aksine bi de üstüne çocuk eklenmiş oluyor yalnız bilginiz olsun

X