- 19 Şubat 2016
- 41
- 107
- Konu Sahibi Panicatack
Arkadaslar yaklasik 4 senelik evliyim ve 2 yasinda bebegim var. Ailemden uzak yere gelin oldum. Cok mutlu bir evliligim var ufak tefek sıkıntılar olmasina ragmen ki bunlar yeri geliyo esimin ailesi yuzunden yeri geliyo benim ailem yuzunden. Ailem her zaman problemli insanlar oldular hepsi. Anlatamayacgim skntilar stresler hep oldu. Psikolojik olarak yiprandim hemde cok yiprandim. Yasim 28 ama inanin ailem yuzunden sirtimda tasidigim yuk beni 70 yasinda hissettiriyor. Yanlis anlasilmasin ailem basimin taci ama bana yasattiklari yasadiklarima goz yumduklari ve kendi elleriyle kendilerine yasattiklari sıkıntılardan bahsediyorum. Yani Allahtan geldi diyemiyorum. Butun bunlarin yukunu bana da yuklemeye calisiyorlar. Kendi mutlu huzurlu ailemin tadini alamiyorum. Birbirimize cok bagli bi o kadar da aile olmaktan uzagiz. Anlatabiliyor muyum bilmiyorum? Neyse, bunlar bana surekli gel, geldigin de uzun kal diyorlar. Esim calisiyor ve ben gittigimde onune 1 tabak yemek koyacak kimsesi yok. Tamam idare eder elbette ki birkac hafta ama her zaman 3 ayda 1 gel 2 3 hafta kal niye kalmiyosun kocana yapistin ne kadar degisiksin diyorlar. Ya arkadasim geldigim de de bana huzur vermiyosunuz ki inanin her gidisimde mutlaka bir kere sinir krizi gecirecgm bisey oluyor. Memlekette de 3 kiz kardesim var ama bisey olsa sanki ben bekarmisim sorumlulugum yokmus gibi sen geleceksn gelmek zorundasina getirip baski kuruyorlar kirilmasinlar diye bisey demiyorum. 12 saatlik yol cekiyorum bebekle. Annem desen beni cok seviyo biliyorum herseyinde en cozumcu ben oldugum icin ben yaninda olayim istiyor. Benim bir yuva kurdugumu gormezden geliyor ve bi o kadar da bencil biri. Daha cok sey var maruz birakildigim ama uzatmak istemiyorum(sanki hic uzatmadim ) simdi bana bi akil verin yanlis dusundugum eksik dusundugum kisimlar neler? Disardan bakan gozler olarak oneri bekliyorum. Inanin esimde dahil olmak uzere kimseye anlatamiyorum bir de sizlerden fikir almak istedim.