- 7 Ocak 2011
- 844
- 60
- 323
- Konu Sahibi kakarakubara
2 gün önce annem aradı baban balık almış gelin beraber yapalım dedi anne ders çalışıyorum size afiyet olsun biz müsait değiliz dedik dün eşimi ve beni 4 defa aradılar gelemeyiz dedik 2 ay sonra bir sınavım var ona hazırlanıyorum yerimden kıpırdamak istemiyorum onun için akşam bunaldım dolaşmaya çıktık tam eve girecez akrdeşim aradı abla yemeği yaptık gelin veya getireyim dedi gerek yok biz yemek yedik dedim kapattık ben balkonda ders çaışıyordum telefonum içerde çalmış arayan kardeşimm eşim açmış abi müsaitsiniz dmi biz yemegı getiriyoruz demiş eşimde müsait değiliz eve dön demiş biraz sert konuşmuşlar en sonun da bizi 1 ay aramayın demiş eşim kapamış sonra annem aradı eşim özür diledi annemde yaptıgın terbiyesizlik müsait değilsen kapıdan alır kapıyı kapatırdın dedi eşimde yemeğimizi yedik gönderdıgınz kötü olacak diye ve müsait olmadıgımızı belirttiğimiz için kabul etmedik dedi annem bağırmaya başladı ve eşimde telefonu kapadı gece boyu ağladım çaresizliğime ailemi arayamadım az önce aradım açmadılar telefonumu facebooka girdim annem hep laf vurmuş bana sende yalanmışssın candostum yazmış napayım ben fikir verin akşam eşimle gideyim diyorum eşim gitmez bıktım artık ailenden dedi çünkü