• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemle aramız bozuldu...

kakarakubara

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
844
60
323
2 gün önce annem aradı baban balık almış gelin beraber yapalım dedi anne ders çalışıyorum size afiyet olsun biz müsait değiliz dedik dün eşimi ve beni 4 defa aradılar gelemeyiz dedik 2 ay sonra bir sınavım var ona hazırlanıyorum yerimden kıpırdamak istemiyorum onun için akşam bunaldım dolaşmaya çıktık tam eve girecez akrdeşim aradı abla yemeği yaptık gelin veya getireyim dedi gerek yok biz yemek yedik dedim kapattık ben balkonda ders çaışıyordum telefonum içerde çalmış arayan kardeşimm eşim açmış abi müsaitsiniz dmi biz yemegı getiriyoruz demiş eşimde müsait değiliz eve dön demiş biraz sert konuşmuşlar en sonun da bizi 1 ay aramayın demiş eşim kapamış sonra annem aradı eşim özür diledi annemde yaptıgın terbiyesizlik müsait değilsen kapıdan alır kapıyı kapatırdın dedi eşimde yemeğimizi yedik gönderdıgınz kötü olacak diye ve müsait olmadıgımızı belirttiğimiz için kabul etmedik dedi annem bağırmaya başladı ve eşimde telefonu kapadı gece boyu ağladım çaresizliğime ailemi arayamadım az önce aradım açmadılar telefonumu facebooka girdim annem hep laf vurmuş bana sende yalanmışssın candostum yazmış napayım ben fikir verin akşam eşimle gideyim diyorum eşim gitmez bıktım artık ailenden dedi çünkü :(

anladıgım kadarıyla senıdne aılen benım aılem gıbı takıntılılar
Allah kolaylık versın
yapıcak bısey yok bende yenı evlıyım daha ılk tartısmayı cok cıddı aılemle yaptık hafta sonu
yok boyle bısey ısrar kıyamet takıntı tepkı
keske dedım baska sehırde olsaydım :26:

canım benim boşuna olay çıkartmışsınız yani yemek yemiyor musunuz demek ki aynı şehirdesiniz bi saat gidip gelebilirdiniz şimdi daha mı güzel oldu ders çalışman bölünmedi mi
bak sen ne yaparsan yap ailen affeder ama eşin kötü bi şey dedi mi onu affetmezler o yüzden eşini araya sokup muhatap etme kardeşinle aran iyiyse ortamı yumuşatsınlar bir tatlı alıp gidin ders çalışıyorum gerginim sizi seviyorum falan de sevimlilik yap düzelir sen şimdi sınav yüzünden streslisin ondan duygusal davranıyorsun byütülecek bi şey yok

anladıgım kadarıyla senıdne aılen benım aılem gıbı takıntılılar
Allah kolaylık versın
yapıcak bısey yok bende yenı evlıyım daha ılk tartısmayı cok cıddı aılemle yaptık hafta sonu
yok boyle bısey ısrar kıyamet takıntı tepkı
keske dedım baska sehırde olsaydım :26:

çok zor annemle eşimin nişanlıyken tartışması olmuştur ama evliyken ilk kez ne yapacam bilmiyorum çaresizim şuanda keşke gidebilsem buralardan ama imkan yok gitmeye rabbim sanada yardım etsin

canım benim boşuna olay çıkartmışsınız yani yemek yemiyor musunuz demek ki aynı şehirdesiniz bi saat gidip gelebilirdiniz şimdi daha mı güzel oldu ders çalışman bölünmedi mi
bak sen ne yaparsan yap ailen affeder ama eşin kötü bi şey dedi mi onu affetmezler o yüzden eşini araya sokup muhatap etme kardeşinle aran iyiyse ortamı yumuşatsınlar bir tatlı alıp gidin ders çalışıyorum gerginim sizi seviyorum falan de sevimlilik yap düzelir sen şimdi sınav yüzünden streslisin ondan duygusal davranıyorsun byütülecek bi şey yok

canım konuşmalardan benim haberim yoktu telefonum odada ben balkondaydım eşimde içerde tv izliyordu keşke yanıma alsaydım 5 dk gelir giderlerdi eşim çok sinirli annem bir laf etse olay çıkarır direk kardeşim arayı yumuşatmaz hiç onunla konustugumuz birşeyi abartark aileme söylemeyi sever sınav stresim var cuma günü rahim filmi çekilecek onun korkusu var ama beni anlayan yok

o zaman sakinleşmeyi bekleyeceksin önceki konularına da bir göz attım genel olarak zaten annenle ilgili bir şikayetin var çok kafana takma bence ya olur böyle şeyler iki taraf da sakinleşin olayın sıcaklığı geçsin geçer biter üzme kendini

ailelerden 1100 km uzaktayız mutluyuz, özlüyoruz ama yakın olsak belki bizde öyle olurduk, gerçi benim annemin ısrar huyu yoktur misafir gibi arardı heralde, şimdi bile aradığında müsaitmisin diyo muhabbete başlamadan işin varsa kapatıyım diyo, ama eşinde ayıp etmiş bence

sizin yerinizde olsam bir tatile çıkar,uzaklaşırdım.
eğer mümkün değilse eşinizle akşamları,pazarları vs. gezmeye,dışarıya yemeğe ya da
eğlenmeye gidip kafanızı dağıtmanızı da tavsiye edebilirim.

o zaman sakinleşmeyi bekleyeceksin önceki konularına da bir göz attım genel olarak zaten annenle ilgili bir şikayetin var çok kafana takma bence ya olur böyle şeyler iki taraf da sakinleşin olayın sıcaklığı geçsin geçer biter üzme kendini

bu olay geçene kadar ben kendimi yer bitiririm akşam gitsek diyorum olay daha büyür biliyorum :(

bence gereksiz olmuş .gelseler bırakırlar giderlerdi yani en fazla on dakika otururlardı ne olucak ki .stres yapmışsın tamam anlıyorum ama bak böle daha kötü olmuş .sen anneni aramaya devam et bence açar sonuçta anne yüreği .eşin keşke hiç karışmasaymış bu olaya .

ailelerden 1100 km uzaktayız mutluyuz, özlüyoruz ama yakın olsak belki bizde öyle olurduk, gerçi benim annemin ısrar huyu yoktur misafir gibi arardı heralde, şimdi bile aradığında müsaitmisin diyo muhabbete başlamadan işin varsa kapatıyım diyo, ama eşinde ayıp etmiş bence

benim ailemin müsait misin huyu yok emrivakiler var hep eşim ayıbın en byüyüğünü etti bizde eşimin ailesinden 800 km uzaktayız benim ailemden 2 km yakınız yani ve bizi kontrol etmek istiyorlar

bu olay geçene kadar ben kendimi yer bitiririm akşam gitsek diyorum olay daha büyür biliyorum :(

aileni tanıyan sensin ben annemi terslesem bile annem alınmaz yani o yüzden ben telefonla bile arayı yapardım mesela aklında kalacaksa git ama eşini götürme madem annene sırnaş sarıl falan bakalım ne olacak baban da olayı biliyor mu onun tavrı da önemli sadece annenle aradaysa halledersin ikinizin arasında

sizin yerinizde olsam bir tatile çıkar,uzaklaşırdım.
eğer mümkün değilse eşinizle akşamları,pazarları vs. gezmeye,dışarıya yemeğe ya da
eğlenmeye gidip kafanızı dağıtmanızı da tavsiye edebilirim.

küççük bir şehirde yaşıyorum burda eğlenmek mümkün değil,maddi olarak sıkısıgız tatile çıkamayız akşam dolaşalım dediğimde bile eşim otur sınavına çalış dışarıda işin yok diyor

aileni tanıyan sensin ben annemi terslesem bile annem alınmaz yani o yüzden ben telefonla bile arayı yapardım mesela aklında kalacaksa git ama eşini götürme madem annene sırnaş sarıl falan bakalım ne olacak baban da olayı biliyor mu onun tavrı da önemli sadece annenle aradaysa halledersin ikinizin arasında

babamda biliyor dün gece 11de oldu bu olay şuan gitmeye ımkanm yok ve gidersem annemde akrdeşimde üzerime gelir biliorum :(

hiç yoktan olay olmuş....
valla ben annende hata göremedim kusura bakma...
2 ay var sınava madem bi yemek yiyip gelebilirdiniz sizi düşünmüşler sonuçta...
boşuna annenle eşinin arası açılmış....

bence gereksiz olmuş .gelseler bırakırlar giderlerdi yani en fazla on dakika otururlardı ne olucak ki .stres yapmışsın tamam anlıyorum ama bak böle daha kötü olmuş .sen anneni aramaya devam et bence açar sonuçta anne yüreği .eşin keşke hiç karışmasaymış bu olaya .

ben o 10 dkdan bişey kaybetmezdim şimdi kafamı toparlayamıyorum annemi hala arıyorum telefonları kapalı :(

babamda biliyor dün gece 11de oldu bu olay şuan gitmeye ımkanm yok ve gidersem annemde akrdeşimde üzerime gelir biliorum :(

o zaman güzel bir mesaj at anlat durumu aradan bi kaç gün geçsin tatlı ya da çiçek alıp gidin yani çekme kendini ailen sonuçta ne olabilir yani en kötü evlatlıktan mı atacaklar bunun için

hiç yoktan olay olmuş....
valla ben annende hata göremedim kusura bakma...
2 ay var sınava madem bi yemek yiyip gelebilirdiniz sizi düşünmüşler sonuçta...
boşuna annenle eşinin arası açılmış....

biz yemegımızı 7de yemiştik onlar 10da yemeğe çagırdı yapıyoruz diye biz yedik sagolun dedk o zaman getiriyoruz eve dedi gerek yok yorulmayn dedim kapadım derse oturdum keşke telefonumu yanıma alsaydım bu olay olmazdı :(

bence ailenize falan gitmeyin :19:
çok abartmışlar biraz sizi rahat bırakırlar hem eşinize de hak verdim açıkçası bir süre bırakın kendi hallerine

Back