ailemle aram kötü

huzursuzda olmuyor

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
4
2
16
annem epilepsi hastası bunun yanında başka rahatsızlıkları da var birde depresyon ilaçları falan kullanıyor ve sürekli evde bağırıp duruyor sürekli bir şeylerden şikayet ediyor sürekli söyleniyor ve ben artık onun bu davranışlarına katlanamıyorum durduk yere yada ufacık bir sebepten bana bağırınca bende kendimi tutamıyorum ve ona bağırıyorum. hatta bazen hakarete kadar gidiyor sözlerim. aslında ben çok sakin sessiz bir insanım ve ailesine karşı saygısız kötü bir evlatta olmak istemiyorum ama aileme karşı neden sakin olamıyorum bilmiyorum. ablamda aynı şekilde psikolojisi bozuk ve sağlık sorunları var o da sürekli bağırıp duruyor. aile içinde iletişim çok zayıf kimse birbirini anlamıyor hep tartışma ortamı oluyor çok huzursuzum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

Canım bence biraz daha alttan almaya calıs zor durum biliyorum alah yardımcın olsun

Bende yeni üyeyim ve bi sıkıntımı yazcam sabahtan beri nereye yazacağımı arıyorum . Babam annemle çaresizlikten evlenmiş ve şimdi ben 22 kardeşim 21 yaşında annem diyo ki babama eğer gidersen intihar ederim , babam diyo ki ben gitmek istiyorum dayanamıyorum artık çalışmaya size bakmaya, mezun olmama 1.5 sene var şuan o kadar çaresiz ve ortada annesiz babasız kalmaktan ve kardeşimin erkek olduğu için kötü yollara girmesinden o kadar korkuyorum ki sanki kalbimde bi iğne var ve hareket ettikçe batıyor kötü şeyler geliyo hissediyorum ve elim kolum bağlı bi şey yapamıyorum

Yeni baslik acin bunun icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…