- 3 Temmuz 2015
- 67
- 29
- 18
- Konu Sahibi sunshine900
ablalarım merhabalar benimde derdim ailem. ben öğretmenlik okudum, 22 yaşındayım bu sene mezun oldum. öğretmenliği çok istememe rağmen ailem hep bana karşı çıktı. devamlı sağlık okumadım,sağlıkla ilgili bi iş yapmayacağım diye bana laf ettiler kızdılar. hemşirelik falan okumamı istiyorlardı ama ben hemşireliğe zerre kadar bile ilgi duymayan biriyim. çevremde hemşire arkadaşlar var ama iş tempoları çok yoğun ve onlar işlerini yinede çok seviyorlar. ailem sürekli onları örnek gösteriyor onlar da benle aynı yaşta iş sahibi olmuşlar ben boşmuşum,hayatım boyunca saçma sapan işler filan yapacakmışım. zaten atanamazmışım. beni devamlı demoralize ediyorlar. başka işlere falan bakıyorum özel sektörde çağrı merkezi gibi, ailem sürekli küçümsüyor.
şimdide de yeni takıntıları polislik. polisliğe başvur diyorlar bilmem ne kadar polis alacaklarmış diyorlar. herşey iyi hoşta ben polis olma şartını sağlayamıyorumki. boy sınırının altında kalıyorum benim boyum 1,57 onlar ise 1,62 mi ne istiyorlar. ben bunu aileme anlattığım zaman inanmayıp öyle saçma şeymi olur diyorlar. boyu 157 olan biri polis olabilir mi? evde artık devamlı gergin bi hava var bıktım kaçıp gidicem bi yerlere artık
şimdide de yeni takıntıları polislik. polisliğe başvur diyorlar bilmem ne kadar polis alacaklarmış diyorlar. herşey iyi hoşta ben polis olma şartını sağlayamıyorumki. boy sınırının altında kalıyorum benim boyum 1,57 onlar ise 1,62 mi ne istiyorlar. ben bunu aileme anlattığım zaman inanmayıp öyle saçma şeymi olur diyorlar. boyu 157 olan biri polis olabilir mi? evde artık devamlı gergin bi hava var bıktım kaçıp gidicem bi yerlere artık