herkese iyi geceler hanımlar
evleneli 10 ay olacak eşimle aynı şehirliyiz ailelerimiz memlekette biz farklı şehirdeyiz.
memleteke geleli 1 hafta oldu kendi evimiz olmadığından biraz kayınvalideyle biraz benim ailemle kalıp hasret giderip döncez.
3 gündür benim ailemde kalıyoruz.babam çalışyor bizde eşimle öğlen dışarı çıkıp akşam geliyoruz tandıklara filan gidiyoruz.eşim dışardayken iyi normal hoş davranıyor.
ama eve gelince soğuk duruyor normalde bir dünya iltifatlı hitap ederdi şuan sadece x hanım veya hanım diyor.
benim odamda yatıyoruz 1 tane tekli yatak birde 2li koltuk var annem ilk geldiğimizde isterseniz oturma odasında kalın dedi o da da evin son uç tarafında kalıyor,ben yook benim eski odamda kalırız dedim,
annemde onun için benim eski tek kişilik yatağımı hazırlamış.ama eşim ben koltukta yatarım dedi yaa niye öyle diyon sığarız yatağa dedim,yok olmaz dedi iyi dedim hani normalde otururken filan sarılırz o bana karşı daha yumuşak davranır,bildiğin adam odunluğa doğru evrimleşmeye başladı
sabah yatakları toplarken annem geldi,siz ayrımı yatıyorsunuz ,bir sıkıntımı var diye soru yağmuruna tuttu bende sığmayız diye böyle yattık diye geçiştirmeye çalıştım ama annem yemedi,en son eşime kızdım ailem mi bişey dedi benmi bişey diyip kırdım neden soğuksun bak millet yanlış anlıyor,eğer burda kalmayı dert ediyorsan otel veya pansiyonda filan kalalım dedim,
ya yok ailen çok iyi o yönden sıkıntı yokta ne bileyim çekiniyorum işte,sonuçta senin baba evin burası annen,baban,kardeşlerin. (eşimin babası küçükken vefaat etmiş annesiyle tek yaşamışlar) ee ne güzel işte bak aileyiz mutluyuz ama neden soğuksun söyle bende bileyim sen böyle yaptıkça bende üzülüyorum bu seferde dikkat çekiyoruz,
ya işte ne bileyim birşey desem yanlış anlaşılır filan biraz bişeyler dedi ,
ama ben asıl babamdan çekindiğini anladım ,meğerse babamın astsubay olmasından filan ne konuşacağını nasıl tepki vereceğini filan bilmiyormuş.
halbuki söz nişan zamanında babamla rahat konuşuyordu.
bende bak tamam babam asker,ne yapacağıını ne diyeceğini belli etmez ama biz sadece normal davranalım, yoksa sen bu evde yabancı değilsin,damadısın kızının eşisin ne diyecek sana,
istersen birgün annenide yemeğe çağıralım hep birlikte akşam yemeği yer muhabbet ederiz,yada ailecek biyere gidelim dedim.
biraz açıldı ama cidden ben babamdan bu kadar çekindiğini bilmiyordum.yani babamın mizacı biraz serttir ama kaba değildir,mantıklı olduğu sürece herkesle anlaşır.
anneme dedim x babamdan çekiniyor yoksa aramızda sorun yok diye,annemde ben onları yarın markete yollayım peder damat takılsınlar biraz yoksa hayatta rahatlayamaz kocan dedi.
hadi ben yeni evli sayılırım,sizin eşlerinde ailenizden çekiniyormu bu kadar.