İyi geceler arkadaslar telefondan yaziyorum kusura bakmayin bi suredir buralardayim bircok dert ve konu okudum gercekten her zaman daha kotu durumda olan insanlar var ama ben cok mutsuzum ailemden dolayi. Aslinda cok iyidir annem babam her seyimle ilgilenirler ama cok tutucular. Birakin sevgiliyi normal erkek arkadasim olmasini bile istemiyorlar. Zaten aksam disari falan cikmak imkansiz. Hadi bunlari gectim zaten olabildigince kapali giyinmeye calisiyorum ama kiyafetlerime de laf ederler. Ben de biraz suslenmeyi makyaj yapmayi seviyorum. En son bugun sabah bordo rengi oje surdum diye demedigini birakmadi. Insanlar ne dermis bunu gorunce, kotu kadinlara benzemisim, uzun uzun igrencmis. En sevmedigim kiz tipi hep kinadim basima sen geldin dedi. Cok bozuldum naptim ki dedim. sana tolerans gosterdikce tepemize ciktin dedi. Tepemize ciktin dedigi makyaj yapiyor ve suslu olmam. Cok uzuldum kalbim cok kirildi. Hayir akrabalarimizdan falan var boyle oje suren acik giyinen onlara hicbirsey demiyor hatta cok seviyor ama ben en sevmedigi kiz tipi imisim. Babam da boyle. Ayri eve cik falan diyebilirsiniz daha okuyorum gelirim yok yurda falan da cikarmazlar eve yakin okulun zaten diye. Mezun olunca da ayri eve cikmama laf ederler. Hadi is bulunca ayri eve cikayim diyecegim ama baska bi sorunum yok ailemle karsima almak da istemiyorum sirf bu yuzden. Zaten istemiyorum annem babamin yaninda durmak istiyorum ama ben artik kendim olmak istiyorum, onun istedigi gibi kimseyle konusmayan kendine bakmayan gezmeyen sadece ders calisan biri olursam mutlu olamam ki, ancak evlenirsem beni kisitlamayi birakacak ama sirf bu yuzden alel acele birini bulup evlenmek istemiyorum bekarligi seviyorum. Haklarini da odeyemem tabiki ama bu laflari demesi cok kirici degil mi? Cok ozeniyorum ailesiyle herseylerini paylasabilen insanlara.