- 12 Kasım 2010
- 2.869
- 16.535
- 39
- Konu Sahibi Bitter moon
Özellikle annenizin görüştürmeme tehdididini yanlış ve komik bulsam da ben tanışmak istemelerini anlıyorum. Zaten kendileri de demiş, kiminle görüştüğünü bilmek istiyoruz diye.Bu ülkede hergün yüzlerce kadın parterleri tarafından şiddete uğruyor, öldürülüyor ve bu kadınlar cahil insanlar ya da 17- 18 yaşındaki tecrübesiz ergenler ya da bunları yapanlar sabıkalı katiller değil malesef, gün geçmiyor ki bir kadın cinayeti okumayalım. Böyle bir ülkede yaşayan bir kız anne babasının kızını vakit geçirdiği insanı tanımaya çalışması, karşılarında bir muhattap bulmak istemesi bence gayet normal.Üstelik ilişkinizde ilk altı ayı devirmişsiniz, artık flörtten çok adı konmuş bir ilişki var ortada, kıskoca 34 yaşında adamın, sevgilisi olarak koluna taktığı kızın anne babanızın bir çay davetine sanki çıkışta size gelinlik giydirip nikah yapacaklarmış edası ile yaklaşan tavrını da hoş bulmadım Ben olsam ciddi manada alınırdım ve ilişkiye ve size bakış açısını ciddi manada sorgulardım. Zira böyle bir durumda sizin ailenizin gözünde düşeceğiniz durumu hiç umursamamış gibi duruyor.1