Merhaba arkadaşlar, size bir sorum olacak benim için önemli ve burada rahatlıkla paylaşabileceğimi düşündüm aslında biraz çekiniyorum yazarken ama :78:
22 yaşındayım, Ankara' da yaşıyorum ve sözlümle düzenli sayılabilecek bir cinsel yaşamımız var ama ben prezervatifle ilişkiye girdiğimizde mahvoluyorum. prezervatifin düşüncesi bile beni soğutuyor, en iyi ihtimalle ilk başlarda her şey yolunda gitse de daha sonraları o yanmalar, ağrı ve acılar başlıyor. kadın doğum hapı kullanmayı ya da aylık iğnelerden yaptırmayı düşünüyorum fakat tabi öncelikle bir kadın doğum uzmanıyla görüşmem lazım o neyi tavsiye ederse artık.
Fakat sorun şu ki, işten ayrıldığım için yeniden annemin üzerindeyim şu anda yani emekli sandığı çalışan. Özel bir kliniğe, özel hastaneye veya devlet hastanesine gitsem (özel olması aslında daha iyi olur ama) ailem bir şekilde öğrenir mi benim kadın doğuma muayene olduğumu?
Çünkü ailemin kesinlikle öğrenmemesi gerek ve tüm bunların dışında sinir testini de artık yaptırmam lazım. tüm bunlar için nereye gitmemi önerirsiniz temkinli bir yer?
Fiyatlarıyla birlikte bana bir yerler önerirseniz çok sevinirim, her şeyi rahatlıkla paylaşabileceğim kafa yapısında bir doktor olması da önemli.
hap en iyisi şu durumda bence ginera 8 lira falan,zaten iğne olmaz bünyene ağır gelebilir,spiral hiç olmaz
git sağlık ocağına ebeler spiral takar .hem hap ,prezervatif derdinden kurtulursun .ne yaparsan yap ama sakın hamile kalım deme .ailenden gizli ilişki yaşaman ne kadar doğru değilse ki duymalarından dahi korkuyorsun , hamile kalmanda doğru olmaz.
canım dr gitmene gerek yok ginera al zaten emın ol normalde bır test falan yapılmıyor doğum kontrol ılacı almak ıcın
adetın 1. gunu başlıyorsun kutu bıtene kadar kullanıyorsun bıtınce 7 gun ara ver 8.gün yenı kutuya başla hep böyle devam edıyorsun
soracağın bırsey varsa msj at cnm
Arkadaslar yazdiklariniz icin tesekkur ederim, ben icime dert oldu gitmedim ve zaten internetten bir yazi okudum ki memede lezyon saptanam hastalarin hormonal herhangi bir ilac almamasi lazimmis. bende de solid lezyon var zaten kullanamazmisim bos yere ortaligi ayaga kaldirdim :)
Spiral i ise hic dusunmem cok cabuk ortaya cikacak bisey herhangi aksi bir durumda bi de annem cok sikintilar cekti spiral yuzunden. Bu arada sorun kullandigimiz markadaymis galiba, degistirip bize uygununu secince simdilik sikintilar gecti gibi bakalim.
Tekrar herkese tesekkur ederim bayanlar.
ertesi günü hapı kullan eczaneden alablirsin her ilişki sonrası kullana bilirsin doktora gerek yok hap ve iğne çok güvenli değil kalma ihtimali var
ertesi günü hapı kullan eczaneden alablirsin her ilişki sonrası kullana bilirsin doktora gerek yok hap ve iğne çok güvenli değil kalma ihtimali var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?