• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemin korona olma korkusu...

Merifettah

Çok tatlı :)
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
887
1.440
113
Kocaeli
Merhaba,

Annem ocak ayında bypass ameliyatı oldu 59 yaşında o zaman korona türkiye de yoktu, enfeksiyon riskinden dolayı zaten hep evdeydi, daha sonra ki ay korona türkiye de çıktı, dikkat ediyorduk ama anneme daha fazla dikkat ediyordum, bu yasaklar uzunca bir süre annemi ve babamı bunaltmıştı, yasaklar kalkınca kurban bayramında memlekete gitmek istediler, kendi özel arabamız ile, gitmeyin dememe rağmen gittiler, ben hastanede çalıştığım için aylarca annelerin yanına gitmedim onlara bişey olmasın diye, 3 gece 4 gün kaldılar, dün döndüler, ilk gittikleri yer teyzemler olmuş Bi kaç saat geçtikten sonra dayılar gitmişler annem orda 2 gece kalıyor babam halamlarla gidiyor kalmaya, annemin kaldığı yerde dayımın kızı kalıyor annem gelmeden 1 gün önce dönüyor, annem karşılaşmıyor dayımın kızı ile, şuan dayımın kızı pozitif çıkmış çocukları negatif çıkmış, Bi kaç saat kaldığı aynı ortam da bulunduğu teyzemin kızı da pozitif çıkmış, annem kimseyle temas etmedim, yatağımı çarşafımıda burdan götürdüm diyor ama içimde çok büyük korku var, bu gece de rüyamda annemi ölmüş gördüm, yoğun bakımda yatıyordu, makineye bağlı şekilde sonra ölmüştü, çok ağladım rüyamda bugün de bu pozitif vakaları duyunca çıldıracak durumdayım, gitmeyin dedim dinletemedim, temas etmedim diyor ama korkuyorum, çünkü anneme virüs bulaşırsa atlaması çok zor, kızlar dua edin bu süreç benim için çok zor olacak,, tabi sadece annem değil babamda var ama babam başka yerde kaldığı için o ortamlarda bulunmadı, aynı evde pozitif çıkıp diğer aile bireyleri negatif çıkmış, anneminde pozitif olma ihtimali düşüktür değil mi?

Geçmiş olsun yakınlarınıza..anneniz de izole olsunlar. Yapacak bırsey yok..takip edin ..
Üzülmeyin ..geçer gider inş..
Önce Tedbir sonra tevekkül
Sizinkiler tedbir i es geçmişler..inş bulaş olmamıştır..bir daha da gitmezler..

Umarım bulaş olmamıştır .Dikkat edip çıkmasınlar ve besinlerle bağışıklıklarını desteklesinler .. öyle değişik bişey ki bazan hasta kişiden birlikte uyuduğu insana bile bulaşmıyor ..Daha rahat olsunlar zaten stres insanı hasta ediyor en başta ..Kalbinize ferahlık dilerim umarım sağlıcakla kalırsınız 🌸

Merhaba,

Annem ocak ayında bypass ameliyatı oldu 59 yaşında o zaman korona türkiye de yoktu, enfeksiyon riskinden dolayı zaten hep evdeydi, daha sonra ki ay korona türkiye de çıktı, dikkat ediyorduk ama anneme daha fazla dikkat ediyordum, bu yasaklar uzunca bir süre annemi ve babamı bunaltmıştı, yasaklar kalkınca kurban bayramında memlekete gitmek istediler, kendi özel arabamız ile, gitmeyin dememe rağmen gittiler, ben hastanede çalıştığım için aylarca annelerin yanına gitmedim onlara bişey olmasın diye, 3 gece 4 gün kaldılar, dün döndüler, ilk gittikleri yer teyzemler olmuş Bi kaç saat geçtikten sonra dayılar gitmişler annem orda 2 gece kalıyor babam halamlarla gidiyor kalmaya, annemin kaldığı yerde dayımın kızı kalıyor annem gelmeden 1 gün önce dönüyor, annem karşılaşmıyor dayımın kızı ile, şuan dayımın kızı pozitif çıkmış çocukları negatif çıkmış, Bi kaç saat kaldığı aynı ortam da bulunduğu teyzemin kızı da pozitif çıkmış, annem kimseyle temas etmedim, yatağımı çarşafımıda burdan götürdüm diyor ama içimde çok büyük korku var, bu gece de rüyamda annemi ölmüş gördüm, yoğun bakımda yatıyordu, makineye bağlı şekilde sonra ölmüştü, çok ağladım rüyamda bugün de bu pozitif vakaları duyunca çıldıracak durumdayım, gitmeyin dedim dinletemedim, temas etmedim diyor ama korkuyorum, çünkü anneme virüs bulaşırsa atlaması çok zor, kızlar dua edin bu süreç benim için çok zor olacak,, tabi sadece annem değil babamda var ama babam başka yerde kaldığı için o ortamlarda bulunmadı, aynı evde pozitif çıkıp diğer aile bireyleri negatif çıkmış, anneminde pozitif olma ihtimali düşüktür değil mi?
Annenize adacayi alip icirin gercekten faydali bi dr onermisti.dag adacayi olacak

Antikor testi yaptırabilirsiniz,sonuçlar bir gün içinde açıklanıyor.En azında emin olursunuz içiniz içinizi yemesindense

Sağlık sektöründe olan sizsiniz, siz bizden daha iyi bilirsiniz filyasyon aşamasını.
Büyükler laftan anlamıyorsa biraz sert olacaksınız bu konuda. Ne demek bypass geçiren anneyi evde tutamamak? Basbaya normalleşen gruptasınız.
Hastanedeymişsiniz her gün olanı biteni anlatın. Bak biri şuraya gitmiş de hasta olmuş böyle olmuş şöyle olmuş diye. Ne kadar riskli bir grupta olduğunu her zaman kendinize ve annenize hatırlatın, inşallah bir şey olmamıştır.

Rüyaların tersi çıkar derler.. uuzun ömürlü olsun annen inşaALLAH.. ya açıkçası bu korona bulaşma muhabbeti de bir tuhaf.. Aynı evin içinde eşten eşe bulaş.olmadığı da oluyor.. Aynı ortamda olan herkese bulaş olduğu da 😏 Eşimin babaannesi koronaydı.. hizmetini yapan oğlu negatif.. Yanına gidip gelen hatta yannda kalan kalnvalidemde herhangi birşey yok ki 2 hafta oldu. Bilmiyorum nasıl bir virüs çözmüş değilim.. inşaALLAH annenize birşey olmamştr.. 1 hafta geçtiyse gitmesinin üzerinden belirti verirdi zaten..

Back