- 29 Ekim 2024
- 4
- 3
- 25
-
- Konu Sahibi gizemlikiz06
Evet babam. Sürekli kızınca bak döverim yeter sus o bu şu gurur kırıcı cümleler vs.. söylüyor. Ben zaten 3 sene önce falan bu durumdan çok bunalıp evden kaçmıştım ama anneme üzülüp geri döndüm degismiyolar. Böyle de kabul edemeyiz. Zararımız yok ablam yemek yapar ben temizlik ikimiz annemin rahatsızlığı yüzünden çalışmıyoruz sizin gibiler çalışıyor evleniyor siz buradasınız bı halta yaramiyorsunuz tarzı konusuyorAnneniz rahatsizsa kim dövüyor sizi babaniz mi? Bir daha el kaldirirsan sikayet edecegim deseniz?
Annem yeni ameliyat oldu şuan kemoterapi görüyor ev işlerini yapamıyor tek kalamiyor biz evet yeterince fedakarlık yapıyoruz onu da geçtim şuan yapmamız gerekeni yapıyoruz bunda şikayetci değiliz ama haftada bir dışarı çıkıyoruz hakları değil burnumuzdan getirmek. Bizde insanızSizi eve bağlayan annenizin rahatsızlığı ne?!! Bence iş bulun sizde kendinizi eve hapsetmeyin.Zaten fedakarliginizi fark etmeyip şiddet uygulayan insanları bu kadar düşünmek fazlasıyla saçma değil mi???
Annenizin rahatsızlığı ne? O kadar hastaysa kapasın çenesini otursun o zaman ne demeye hakaret ediyor. Kendi kendinize iş cikarmissiniz şimdi de şikayet ediyorsunuz. Yapılması gereken ise girip ayei eve çıkmak. Başta paylaşımlı bir eve çıkarak giderlerinizi karşılaşabilirsiniz. Anneniz babanız başlarının çaresine bakar merak etmeyin.Evet babam. Sürekli kızınca bak döverim yeter sus o bu şu gurur kırıcı cümleler vs.. söylüyor. Ben zaten 3 sene önce falan bu durumdan çok bunalıp evden kaçmıştım ama anneme üzülüp geri döndüm degismiyolar. Böyle de kabul edemeyiz. Zararımız yok ablam yemek yapar ben temizlik ikimiz annemin rahatsızlığı yüzünden çalışmıyoruz sizin gibiler çalışıyor evleniyor siz buradasınız bı halta yaramiyorsunuz tarzı konusuyor
Evet babam. Sürekli kızınca bak döverim yeter sus o bu şu gurur kırıcı cümleler vs.. söylüyor. Ben zaten 3 sene önce falan bu durumdan çok bunalıp evden kaçmıştım ama anneme üzülüp geri döndüm degismiyolar. Böyle de kabul edemeyiz. Zararımız yok ablam yemek yapar ben temizlik ikimiz annemin rahatsızlığı yüzünden çalışmıyoruz sizin gibiler çalışıyor evleniyor siz buradasınız bı halta yaramiyorsunuz tarzı konusuyor
Geçmiş olsun.Babaniz annenizle ilgilenebilir,hani derler ya iyi günde kötü günde.Siz de evlat olarak elinizden geleni yapın ama asagilandiginiz,dayak yediğiniz yerde fazla fedakarlık kendi hayatından çalmak doğru değil.Belki de yıllarca sürecek bir süreç var önünüzde .Ablanizla işe girip bir kadın tutup kendi hayatınızı bir düzene sokun oflayıp , oturup ağlamakla işler çözülmez aksiyon almak lazım......Annem yeni ameliyat oldu şuan kemoterapi görüyor ev işlerini yapamıyor tek kalamiyor biz evet yeterince fedakarlık yapıyoruz onu da geçtim şuan yapmamız gerekeni yapıyoruz bunda şikayetci değiliz ama haftada bir dışarı çıkıyoruz hakları değil burnumuzdan getirmek. Bizde insanız
Kemoterapi görüyormuşAnnenizin rahatsizligi nedir tamamen felç ve yatalak mi iki kişi birden evde kalmaniza gerek var mi cidden?
Babamın iyi günde kötü günde kavramı yoktur hastaneye bile ablam götürür. O kendi keyfine ailesinin keyfine düşkündür. Herşey para vermek değil bunu anlamiyo. Şuan kemoterapi görüyor zaten en az 2 ayımız var işimizi eıkacağız normalde çalışıyorduk zaten. Biz babamiza minnet etmeyiz hep çalışırızGeçmiş olsun.Babaniz annenizle ilgilenebilir,hani derler ya iyi günde kötü günde.Siz de evlat olarak elinizden geleni yapın ama asagilandiginiz,dayak yediğiniz yerde fazla fedakarlık kendi hayatından çalmak doğru değil.Belki de yıllarca sürecek bir süreç var önünüzde .Ablanizla işe girip bir kadın tutup kendi hayatınızı bir düzene sokun oflayıp , oturup ağlamakla işler çözülmez aksiyon almak lazım......