- 30 Eylül 2022
- 50
- 27
- 29
- Konu Sahibi guclukadin11
Arkadaşlar ailem Adana’da yaşıyor ben kocaelinde yaşıyorum 3 ablam var 2si Adana’da yaşıyor depremde evlerine hiçbir şey olmadı ama çocukları korktuğu için evlerine giremediler annemler abimin çiftliğinde kaldılar ablamlar abimle tartışmalı olduğu için arabada kaldılar tabi benim içim razı gelmedi hemen çağırdım bin bir ısrarla yanıma aldım. Geldiler başım üstüne elimden gelen bütün imkanlarla onları ağırladım tabiki bu benim kardeşlik görevim yan tarafımda kayınbabamların oturmadıkları uzun zamandır kullanılmamış bir ev vardı orayı temizletip düzenleyip oraya yerleştirdim. İlk başlarda iyiydi problem yoktu çocuklar burda okula başladılar daha sonra benim oğlum rahatsızlandı ve acil ameliyata alındı 1 hafta hastanede kaldık çok zor günler geçirdim tabi bu süreçte ailem bana destek oldu. Eve çıkmadan önce yardımcım evi temizledi ben de ablamı aradım (anlamların hepsi grip) abla evi temizlettim yarın çıkıyoruz siz hastasınız ben oğlumu odasına koyucam kimsenin girmesini istemiyorum dedim omlarında toplamda 6 çocukları var. Yani senin eve gelmeyelim mi dedi ben de ne eve gelmemesi saçmalama sadece oğlumun odası için konuşuyorum dedim kapattı beş dakika sonra aradı biz İstanbul’a gidelim o zaman dedi bu (arada annem de Adana’dan yanıma gelmişti oğlum hastalandığı için) annemi aradım beni bu zor günümde bırakıp gidiyor musun anne dedim biraz tartıştık gitmediler. Ondan sonraki gün çıkış yaptık eve geldik annem bizi benim evde bekliyordu oğlumu odasına koydum ben de duşa girip uyudum(7 gündür toplam 6/7 saat uyumuştum) sonraki günlerde yan evimde olmalarına rağmen ne geldiler ne sordular bir kaç kez yemek getirdiler asla yanımda olmadılar. İstanbul’daki kız kardeşime bizi evinde istemedi resmen kovdu biz pislikmişiz gibi davrandı tarzında şeyler söylemişler. Dün de Adana’ya geri döndüler giderken bir ablam kapıdan alasmarladık dedi diğeri gelmedi bile Şimdi Allah rızası için bana objektif yorum yapın benim en suçum var ne günahım var anlattıklarım tam anlamıyla böyle oldu yorumlarınızı bekliyorum