- 18 Şubat 2016
- 378
- 127
- 23
- 31
- Konu Sahibi teacherr23
-
24yaş kaç
İki gündür beni okuldan alıyor arabayla eve birakcam diye.
. İşten çıkmışım kafa kazan arabada ona buna bagira bagira kufrede kufrede ne lanet sehir bu diye diye getirdi beni yarim saat
Bana abartı gibi geldi kusura bakmayın da.
Ortada sorunda görmedim saygısızlık ta
Ay konudan alakasız ama hangi mamayı alıyorsunuz Hill's mi ?
RoyalCanin :)
RoyalCanin :)
Paragrafın başında okuldan çıkmışsın paragrafın sonunda işten çıkmışsın . Öğretmen olduğunu umuyorum şuan . Ve diyorum ki Tipik Türk insanı psikolojisi . Bir günde değişmez . Abinin burnunu biraz sürttürmekten ileri gidemeyeceğin bir konu kalkıp bunun için küsemezsin sonuçta . annenede en fazla 1 ay trip yaparsın oğlun gitti yine bana kaldın vs. Oturup adam gibi konuşmak en doğrusu
Bende royal alıyorum ama 350 lira değil bizimki. :)
Oturup adam gibi konuşamıyoruz maalesef. Hep onlar haklı onlara göre. Dinleyelm anlayalim diye kulaklarını acmadiklari için söylediklerimi hiçbir şekilde almıyorlar. Ben soyleyim ben böyleyim ben hep. Suçlu benim. Annemin şekeri çıkar suçlusu benim. Diyorum ki o kotuysem niye ayrlmiyorsunuz dibimden? O kadar kotuysem üniversite de annemi ben aldim götürdüm her seyiyle ben ilgilendim. Atandim aynı şekilde ben aldim getirdim her seyiyle ilgileniyorum. Annem seker hstasi gecenin 3 unde şekeri cikiyor hoop gece gece ben dolaniyorum doğu sehrinde arac bulucam diye. Abimin arabası da var. Hem nereye gitsem benle oraya geliyor hem de surekli sikayet ediyor. Bu kadar kotuysem ben ikisi beraber yasasin. Ama biliyor abim hicbiseye tahammul etmez. Abim 1 ay zor dayanıyor hareketlerine annemin 20 liralik bisey aldi diye laf yapmasını kaldircak hemi abim. Ben sırf gönlü kirilmasin diye bisey demiyorum. Ulan calisan benim kazanan benim. Kendine ne isterse alıyorum. Teyzem vefat etti çocuklarıyla ben ilgileniyorum her ay 400 lira para yolluyorum annemin al deyip de almadığım bisey yok gene yaranamiyorum ayda yilda bi gelen bi saate 400 lira para veren oglu benden kiymetli
Ne kadar :) nereden aliyorsun ve kaç kilo
Bende royal canin aliyorum 350 tl degil ,RoyalCanin :)
Abin seni düsünüp iyiliğin icin okuldan almak istemiş ama o iyiligi farkında olmadan asabiyetiyle mafetmiş :)
Senin yemek yemeni istemiş, önce kendini düsünmeni istemis ama bunu da asabi bir sekilde çıkış yapıp sesini yukselterek mafetmiş :)
Konunun özeti olarak abin seni çok seviyor ama agrasif olmasından dolayi sevgisi geride kalıyor :)
Tutumlu olma konusuna gelirsek de sen istediğini söyle ona o dinlemeyecektir.. Genc delikanlı gözü kalıyor alıyor.. Ileride borc yüklenince anlayacak senin ne kadar haklı oldugunu :)
Eh evet aynı fiyat dilimindeler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?