• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemin bana karşı saygısızlıkları haddini aşıyor artık?

teacherr23

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
378
127
23
31
Arkadaşlar abim yaklaşık 1 hafta önce sehirdisindan geldi. Yakınımızda bir şehre tayini çıktı. Taşınma iznine ayrıldığı için bize de uğradı. Bugün biraz problem yaşadık ve ciddi anlamda canım sıkkın. İki gündür beni okuldan alıyor arabayla eve birakcam diye. Çarşıda işlerim var diyor oyalana oyalana götürüyor. Yorgunluktan ölüyorum biran once eve gitmek istiyorum dakikalarca araçta bir orda bir burda bekliyorum. İşlerini baska zaman halletsen olmaz mi abi çok yorgunum bir an once eve gitsek dedim eve bırakıp bidaha mi carsiya doncem dedi. Neyse tamam dedim geçtim. Asıl olaysa akşam oldu. Yorgundum çok bugün erkenden uyuyakalmişım. Yemek yemeden. Okulda öğlen yemiştim yemek. 4 gibi evdeydik. Seslenmişler duymamışım uyuycam demişim uyku sersemi. Neyse annemin sesine uyandım. Evde 2 tane kedim var. Kapiya da sokak kedileri geliyor besliyoruz. Cok fazla kedi olduğu için dışarda ben dışarıdaki kediler için marketlerden kasaplardan artık tavuk parçalarını alıyorum ücretsiz. Kendi kedilerime de cok kaliteli bir mama alıyorum bizimkiler tüy dokmelerinden rahatsız oldugu icin. Aldığım mama 350 lira. Pahali bir mama olduğu için sokak kedilerine vermiyorum. Mamaları da azalmaya başladı ve birdahaki aya kadar alacak param yok. Annem ben uyurken kediler geldi diye kalkmış bizimkilerin mamasindan doldurmuş büyük bir tabak daha önce de yapmisti söylemiştim onu sokak kedilerine dagitirsan para dayanmaz boşuna mi aliyorum ben tavukculardan tavuk diye. Kalktim baktim doluşmuş yiyorlar. Ama cok fazla kedi olduğu icin mamanin kokusu hepsine gitti ve bir çoğu bakti oyle. Bu yuzden ben hemen artik tavuklari cikardim ısınsın diye koydum. Biraz ayıklıyorum. Bi yandan kendime ne pisirsem diye düşünüyorum. Meğer annem yemek yapmış orda üstü kapali koymuş kenara bana ayırıp. Ben ortalikta bakınıp göremeyince yok sandim. Abim girdi mutfağa bas bas bağırıyor bana. Hakaretler yağdırıyor. Kendin yemeden kedileri düşünüyorsun hayvanseverlerle geze geze kafayı yemissin delirmişsin bilmem ne ağzına geleni saydı. En sonunda ben de delirdim sanane ya dedim. Ayakta duramayacak kadar aç olsam ben de salak değilim kendimden önce onlari düşüncem karışmayın ya bana benim aklım fikrim yok mu dedim. Yemeği görmedim meyve falan yedim kendime ne yapsam diye düşünürken onlarınkini hazırladım dedim. Çok düşünüyormuş gibi davranmaz mı bi de. Annem de oğluşna arka çıkıyor herzamanki gibi. Kafayı yemişim ben kedileri düşünüyormuşum kendimden önce. Düşündüğü hali buysa dusunmesin ya bu adam beni. İşten çıkmışım kafa kazan arabada ona buna bagira bagira kufrede kufrede ne lanet sehir bu diye diye getirdi beni yarim saat. Otobusle gelsem daha iyiydi en azından bağırtı gürültü cekmezdim. Arabada ayri bagirma evde ayri bagirma bi de delirmişsin diyo deliren kimse. Hiçbir haltta anlaşamıyorum ailemle. Ne tutumluluk var ne insanlık var ne dinleme anlama var. Sonra gelip niye bize biseyini anlatmıyosun diyorlar. Başıma küçücük bi sey gelse anlatınca yaygaraya veriyorlar ortalik ayaga kalkıyor bağırtı gürültü neyimi anlatayim cozum bulmuyosun ki aksine derdime dert ekliyorsun. Ne paranın kiymetini bilirler ne bişeyin. Abim bi geldi 1 gecede benim bütün maaş gitti abiminki de epey gitti. Orda onu al burda bunu al. Surekli söylüyorum az paranizin kiymetini bilin ortada ev yok bisey yok yarin bigun biz evlenince nolcak dul anamın hali. Ama tınlayan kim. Adam bi saate 400 bi gozluge 300 lira veriyo. Araba aldi kredi oduyorken ustelik. Annem bunları gormez ama ben kendime 20 liralik gomlek alayim bir suru var diye başımın etini yer. Ana oğul yasasalar da kurtulsam ben de. Deliricem yakinda yoksa. Yakında beraber gitcekler bi sure abimin yaninda kalcak annem de kafa dinlicem az Allahtan. Ikisi bir araya gelince hiç cekilmiyor. Zavalli babam bosuna göçüp gitmemis erkenden

bilemiyorum sizde abinizde normal gelmediniz
zaten kim normal ki:deli:

Bana abartı gibi geldi kusura bakmayın da.
Ortada sorunda görmedim saygısızlık ta

Paragrafın başında okuldan çıkmışsın paragrafın sonunda işten çıkmışsın . Öğretmen olduğunu umuyorum şuan .

Ve diyorum ki Tipik Türk insanı psikolojisi . Bir günde değişmez . Abinin burnunu biraz sürttürmekten ileri gidemeyeceğin , bir konu . Kalkıp bunun için küsemezsin sonuçta . Annene de en fazla 1 ay trip yaparsın oğlun gitti yine bana kaldın vs...

Oturup adam gibi konuşmak en doğrusu

İki gündür beni okuldan alıyor arabayla eve birakcam diye.
. İşten çıkmışım kafa kazan arabada ona buna bagira bagira kufrede kufrede ne lanet sehir bu diye diye getirdi beni yarim saat

Edit : Kızın nickine bakmayınca büyük saçmalamışım helal bana :KK70: :KK70:

Son düzenleme:
Abin seni düsünüp iyiliğin icin okuldan almak istemiş ama o iyiligi farkında olmadan asabiyetiyle mafetmiş :)

Senin yemek yemeni istemiş, önce kendini düsünmeni istemis ama bunu da asabi bir sekilde çıkış yapıp sesini yukselterek mafetmiş :)
Konunun özeti olarak abin seni çok seviyor ama agrasif olmasından dolayi sevgisi geride kalıyor :)
Tutumlu olma konusuna gelirsek de sen istediğini söyle ona o dinlemeyecektir.. Genc delikanlı gözü kalıyor alıyor.. Ileride borc yüklenince anlayacak senin ne kadar haklı oldugunu :)

Paragrafın başında okuldan çıkmışsın paragrafın sonunda işten çıkmışsın . Öğretmen olduğunu umuyorum şuan . Ve diyorum ki Tipik Türk insanı psikolojisi . Bir günde değişmez . Abinin burnunu biraz sürttürmekten ileri gidemeyeceğin bir konu kalkıp bunun için küsemezsin sonuçta . annenede en fazla 1 ay trip yaparsın oğlun gitti yine bana kaldın vs. Oturup adam gibi konuşmak en doğrusu

Oturup adam gibi konuşamıyoruz maalesef. Hep onlar haklı onlara göre. Dinleyelm anlayalim diye kulaklarını acmadiklari için söylediklerimi hiçbir şekilde almıyorlar. Ben soyleyim ben böyleyim ben hep. Suçlu benim. Annemin şekeri çıkar suçlusu benim. Diyorum ki o kotuysem niye ayrlmiyorsunuz dibimden? O kadar kotuysem üniversite de annemi ben aldim götürdüm her seyiyle ben ilgilendim. Atandim aynı şekilde ben aldim getirdim her seyiyle ilgileniyorum. Annem seker hstasi gecenin 3 unde şekeri cikiyor hoop gece gece ben dolaniyorum doğu sehrinde arac bulucam diye. Abimin arabası da var. Hem nereye gitsem benle oraya geliyor hem de surekli sikayet ediyor. Bu kadar kotuysem ben ikisi beraber yasasin. Ama biliyor abim hicbiseye tahammul etmez. Abim 1 ay zor dayanıyor hareketlerine annemin 20 liralik bisey aldi diye laf yapmasını kaldircak hemi abim. Ben sırf gönlü kirilmasin diye bisey demiyorum. Ulan calisan benim kazanan benim. Kendine ne isterse alıyorum. Teyzem vefat etti çocuklarıyla ben ilgileniyorum her ay 400 lira para yolluyorum annemin al deyip de almadığım bisey yok gene yaranamiyorum ayda yilda bi gelen bi saate 400 lira para veren oglu benden kiymetli

Oturup adam gibi konuşamıyoruz maalesef. Hep onlar haklı onlara göre. Dinleyelm anlayalim diye kulaklarını acmadiklari için söylediklerimi hiçbir şekilde almıyorlar. Ben soyleyim ben böyleyim ben hep. Suçlu benim. Annemin şekeri çıkar suçlusu benim. Diyorum ki o kotuysem niye ayrlmiyorsunuz dibimden? O kadar kotuysem üniversite de annemi ben aldim götürdüm her seyiyle ben ilgilendim. Atandim aynı şekilde ben aldim getirdim her seyiyle ilgileniyorum. Annem seker hstasi gecenin 3 unde şekeri cikiyor hoop gece gece ben dolaniyorum doğu sehrinde arac bulucam diye. Abimin arabası da var. Hem nereye gitsem benle oraya geliyor hem de surekli sikayet ediyor. Bu kadar kotuysem ben ikisi beraber yasasin. Ama biliyor abim hicbiseye tahammul etmez. Abim 1 ay zor dayanıyor hareketlerine annemin 20 liralik bisey aldi diye laf yapmasını kaldircak hemi abim. Ben sırf gönlü kirilmasin diye bisey demiyorum. Ulan calisan benim kazanan benim. Kendine ne isterse alıyorum. Teyzem vefat etti çocuklarıyla ben ilgileniyorum her ay 400 lira para yolluyorum annemin al deyip de almadığım bisey yok gene yaranamiyorum ayda yilda bi gelen bi saate 400 lira para veren oglu benden kiymetli

Arada bir yüzüne vursan susar da anne işte yapılmıyor .

Ne kadar :) nereden aliyorsun ve kaç kilo

10 kg canım. Britishler için olandan. Kaçtı valla 250 falandı sanırım. Oldu baya alalı. :)
Pahalı diye dövünüyordum seninki daha pahalıymış. :)
Annene de takılma boşver, abin arada geliyor diye kırmak istemiyodur belki çocuk arada geliyor gönlü hoş olsun gibisinden düşünüyordur. :)
Başın sağolsun birde. :)

Su kedi konusunu o kadar iyi anliyoeum ki. Boyle butun kedileri ustlerine salip tirmalatasim geliyor.

Abin seni düsünüp iyiliğin icin okuldan almak istemiş ama o iyiligi farkında olmadan asabiyetiyle mafetmiş :)

Senin yemek yemeni istemiş, önce kendini düsünmeni istemis ama bunu da asabi bir sekilde çıkış yapıp sesini yukselterek mafetmiş :)
Konunun özeti olarak abin seni çok seviyor ama agrasif olmasından dolayi sevgisi geride kalıyor :)
Tutumlu olma konusuna gelirsek de sen istediğini söyle ona o dinlemeyecektir.. Genc delikanlı gözü kalıyor alıyor.. Ileride borc yüklenince anlayacak senin ne kadar haklı oldugunu :)

Kesinlikle ilerde anlayacak. Hep söylüyorum abi bak daha yuva kurcan dugum yapcan coluk çocuğa kariscan biraz paranin kiymetini bil diye. Araba kredisi odeyen adam bi saate 400 lira vermemeli ya
Normal insan bile vermemeli. Sokaklarda açlıktan kivranan insanlar hayvanlar vr israf. O kadar paran varsa biraz yardım et yakınlarına. Benim teyzem yakın zamanda vefat etti. Annem her ay hatirlatir 400 lira yollarim çocuklarina. Ben de ilgileniyorum çocuklarla ama her ay 400 de cok oluyor benim için kira ve esya taksidi ödüyorum ben de.abime kiyamiyor araba kredisi ödüyor diye ona yollatmiyor. Sormasi ayip araba kredis odeyen adam bi saate nasil 400 lira veriyor. O 400 lirayi o okul okuyan cocuklara yollasa ya en azindan haksız mıyım. Ben bu ay yollayamam 400 dedim 200 yollaym dedim ona bile kabardi. Abime geldi mi hemen o kredi ödüyor ona elleme oluyor. 400 lira ya saat alabiliyorsa bu adam teyzesinin emanetlerine de 200 lira atabilir bence. Her ay 200 o 200 ben atsam kimseye dokunmaz

Back