- 23 Haziran 2020
- 11
- 1
- 25
-
- Konu Sahibi bbllaacckk
Çok teşekkürler görüşün için bi mebze içime su serptiE cok yakin yerler onu mu dert ediyorsunuz 3 saate indi neredeyse yol pendik ve beylikduzu arasi gibi. İs ciddiye bindiginde ailenizin cok problem yapacagini sanmiyorum her aile kizi yakininda olsun ister ama is evlilige gelince bi noktada kabul ediliyor uzak mesafe.
Dert etmeyin.
Sevgilimle Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Benim ailem beni uzak yere vermek istemiyor annem bazen makarasına diyor gidersin diye ama gerçekten demediğini hemen söylüyor. Babamda keza öyle düşünüyor. Ama ben sevdiğim adam yanımda olduğu sürece gitmeye hazırım. Tabii ailemle gidiş gelişlerimiz olacak ama onlar hep diplerinde oluyım istiyor. Dün sevgilimle bu konuyu konuştuk sıfırdan bir şehirde ev iş araba yeni 0 bir hayat herkez bilir ki Türkiye koşullarında çok zor koşa sürelerde ben gelemem gelsem de orda tutunacağım kesin değil kötü bir hayat yaşatamam sana yokluk içinde o yüzden o gün geldiğinde aileni seçiceksin tercih yapmak zorunda kalıcaksın biliyorum dedi. Haklı da. Sizce bir aileyi bu konuda ikna nasıl edebilirim nasıl aşılarım bu durumu onlara. (Tek çocuğum, sevgilim İzmir’de yaşıyor ben İstanbul’da.) bu durumu yaşayanlar yazabilir mi
İzmirdeOnun ailesi nerde?
Aileniz sizin yaşayacağınız şehire tasinsinSevgilimle Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Benim ailem beni uzak yere vermek istemiyor annem bazen makarasına diyor gidersin diye ama gerçekten demediğini hemen söylüyor. Babamda keza öyle düşünüyor. Ama ben sevdiğim adam yanımda olduğu sürece gitmeye hazırım. Tabii ailemle gidiş gelişlerimiz olacak ama onlar hep diplerinde oluyım istiyor. Dün sevgilimle bu konuyu konuştuk sıfırdan bir şehirde ev iş araba yeni 0 bir hayat herkez bilir ki Türkiye koşullarında çok zor koşa sürelerde ben gelemem gelsem de orda tutunacağım kesin değil kötü bir hayat yaşatamam sana yokluk içinde o yüzden o gün geldiğinde aileni seçiceksin tercih yapmak zorunda kalıcaksın biliyorum dedi. Haklı da. Sizce bir aileyi bu konuda ikna nasıl edebilirim nasıl aşılarım bu durumu onlara. (Tek çocuğum, sevgilim İzmir’de yaşıyor ben İstanbul’da.) bu durumu yaşayanlar yazabilir mi
Öyle birşeyin imkanı yokAileniz sizin yaşayacağınız şehire tasinsin
Kendilerini çocuklarına adamış anne babaların bu durumu kabullenmelerinin imkanı yok o zaman. Üstelik tek evlatsiniz. Yani onlar muhtemelen bilinçli yapmamış olsalar bile size herseylerini verdiklerini kendilerini aradıklarını hissettirmistirler. Ayrıca neden imkansız merak ettim. Etrafımda çok insan var kızı evlendi diye onunla aynı şehirde yaşamak için taşınan. Hem yakın olalım torun buyuturuz diyen. Biri karşı komsumun annesi diğeri de dördüncü kattaki komşumun annesi. Yani neden imkansız olsun.Öyle birşeyin imkanı yok
Bence önce sevgilin senle ilgili böyle neden düşünüyor diye düşün. Demekki gerçekten sana inanmıyor. Sende ona hak veriyorsun. Böyle olacağını düşündüğün gelecek için mi aileni ikna edeceksin? Sanırım önce senin iyi düşünmen lazımSevgilimle Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Benim ailem beni uzak yere vermek istemiyor annem bazen makarasına diyor gidersin diye ama gerçekten demediğini hemen söylüyor. Babamda keza öyle düşünüyor. Ama ben sevdiğim adam yanımda olduğu sürece gitmeye hazırım. Tabii ailemle gidiş gelişlerimiz olacak ama onlar hep diplerinde oluyım istiyor. Dün sevgilimle bu konuyu konuştuk sıfırdan bir şehirde ev iş araba yeni 0 bir hayat herkez bilir ki Türkiye koşullarında çok zor koşa sürelerde ben gelemem gelsem de orda tutunacağım kesin değil kötü bir hayat yaşatamam sana yokluk içinde o yüzden o gün geldiğinde aileni seçiceksin tercih yapmak zorunda kalıcaksın biliyorum dedi. Haklı da. Sizce bir aileyi bu konuda ikna nasıl edebilirim nasıl aşılarım bu durumu onlara. (Tek çocuğum, sevgilim İzmir’de yaşıyor ben İstanbul’da.) bu durumu yaşayanlar yazabilir mi
Aynı durumla bende mücadele ettim bir ablam var o da uzak bir yerde gelin olduğu için sen yanımızda ol diyordular sürekli ama gönül bu sonuçta kriterlere bağlı kalarak aşık olunmuyor. Üstelik ben samsundayım nişanlım İstanbulda. Sizin mesafeniz daha kısa annenize istediğinizi ve bu insanla mutlu olacağınıza ikna edin. Bende biraz mücadele ettim ve sonunda çok şükür nişanlıyız artık. Birde tanıştırın iyi düzgün bir insan olduğuna ikna oluncada kabul ediyorlar.Sevgilimle Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Benim ailem beni uzak yere vermek istemiyor annem bazen makarasına diyor gidersin diye ama gerçekten demediğini hemen söylüyor. Babamda keza öyle düşünüyor. Ama ben sevdiğim adam yanımda olduğu sürece gitmeye hazırım. Tabii ailemle gidiş gelişlerimiz olacak ama onlar hep diplerinde oluyım istiyor. Dün sevgilimle bu konuyu konuştuk sıfırdan bir şehirde ev iş araba yeni 0 bir hayat herkez bilir ki Türkiye koşullarında çok zor koşa sürelerde ben gelemem gelsem de orda tutunacağım kesin değil kötü bir hayat yaşatamam sana yokluk içinde o yüzden o gün geldiğinde aileni seçiceksin tercih yapmak zorunda kalıcaksın biliyorum dedi. Haklı da. Sizce bir aileyi bu konuda ikna nasıl edebilirim nasıl aşılarım bu durumu onlara. (Tek çocuğum, sevgilim İzmir’de yaşıyor ben İstanbul’da.) bu durumu yaşayanlar yazabilir mi