Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar hem tavsiyelerinize hem de icimi dokmeye ihtiyacım var. Bir seyleri objektif anlatmak bile guzel
Benden 10 yas büyük bi ablam var, evli ve 2 cocuklu. Ben 20 yasindayim uni ogrencisiyim ailemin yaninda kaliyorum ve baya da mutluyum aslinda ama beni fazlasiyla bunaltiyor. Yani bazen onu sevmedigimi dusunuyorum.
Bakın, kiskanc bi insan degilim kimsenin bir seyini kinamam ama ailemin bariz ayrimi sonucunda hircinlasiyorum
Annemle aram iyidir, ama ne zaman ablamla tartissak hep onun yaninda oluyor. Ablam her seyime karismaya calisiyor. Her seyi ispitleme modunda. Asla ona bi sırrımı bir derdimi anlatamadimsimdiye kadar. Cunku biriyle dertlesicek kapasiteye sahip degil her seyi dalgaya alir. Ya da direk 3. Bi kisiye hicbir sey yokmus gibi anlatir.
Ailem her ay ablama 750 tl para veriyor, babam ne zaman gorse ceplerini parayla dolduruyor kendi keyfinden ne okumus ne calisiyor.
Bayramda bana alisveris yap diye 150 lira veriyor ( ki ben maddi anlamda onlara bagliyim) , ablama 400 lira verip uzerine kendi alisverise çıkartıyor annem.
Babamdan dogum gunumde bir bileklik istedim.altindi. ne istiyorsun diye sormustu. Hep erteledi sonra bende ustelemedim. Dogum gunumden 10 ay sonra aldi. Ancak benim dogum gunumden 4 ay sonra ablama kendi istegiyle 4000 liralik altin kelepce yaptırdı
Ya daha boyle yuzlerce sayabilirim baktim da, sizce benimki kiskanclik mi? Fesatlık mi? O buyuk ondan öyle deyip geçilecek bir şey mi hanimlar? Iyice soğudum kendisinden..
Benden bir sey istediginde illa alir onu. Bayram harcligimla kendime benim icin pahali -100 tl- bir gomlek aldim,illa cok guzel bana ver surda giyiyim vs diyor. Bayramin 1. Gunu ustumden zorla cikarip denemeye kalkti. Yahu ben de cocuk degilim ki. Vermeyecegim seviyorum ben bunu, ilk defa giydim hevesimi bile alamadim dedim, cimri, bir seyini paylasmaz bu laflarını isittim. Paylasmami degil onun olmasini istiyordu.
Ayy kizlar yazarken benim bile icim sisti nolur kusura bakmayin. Herkese hayirli bayramlar...
Degismeyecegini bilmek can sıkıyor. Keske kendi ailesiyle kendi gecimini kursa da beni azicik rahat biraksa. Hem ailem bana her destegi versin istiyor, hem asla calismak istemiyor, hem kocam bana her seyi alsin istiyor. Kardesimle yarisayim istiyor.