aileme ne diyipte gidebilirim?

her ne kadarr dogru olmadıgını bılsemde senı cok ıyı anlıyorum cnım..cok guzel duygular bunlar..ınsallah sewgınız bır ömür sürer..

yaptığım doğrumu değilmi bılmıorum ama cookk sewdıgını gorunce gercekten yelkenlerım suya ındı benım..sewgıye saygım sonsuzzz...
sana bır bahane söyleyebılırım canım..cıkışını aldıysan,

1.)transkrıpt almaya gıdebılrısın canım..bılıosunkı iş basvurularında lazım oluyor bazen..

hatta her baswuruda 1 transkrıpt 1 de cıkıs werdıgın ıcın onları onaylatman gerekıo noterden..ama pahalıya gelıo tabı..bu transkrıptını ve cıkısının fotokopısını 2ser 3 er cektıp öğrencı işlerine onaylatırsan notere gerek kalmıyor..öğrencı işleri parada almıyor tabii..

belkı işine yarar..kendıne cok dıkkat et..

Bende eşimle flört ederken kaçmıştım o zaman çalıştığım şirket her ay seyahate gönderiyordu o şekilde kandırmıştım anneciğimi:30:
Öyle 3 günlüğüne ama aklımda hep şu vardı:"ya kaza geçirirsek,ya kaldığımız şehirde deprem olursa"gibi manyak paranoyalara kapılıyordum.:1:

Aslında yaşamak ta lazım ama işte annecikleri kandırmak koyuyor valla sonradan..:31:

benzer durumları bende yaşadım.
uzattım okulumu bir yıl daha gittim ağlaya zırlaya uzattıgımı zor söyledim.ne yalan uydursam ne desemde uçsam gitsem sevdıgımın yanına dıye 1000 takla attım.

sevgılımde o yıl orada olacaktı çünkü.
anneciğimi babacığımı kandırdım sevgılımle vakıt gecırdim sankı hiç o yıl bıtmeyecekmış, memleketime dönmeyecekmiş,
eski hayatıma geri dönmeyecekmişim gibi.

gerçekten anneyi kandırmak sonradan çok koyuyor.
şuan düşünüyorumda ben haybeye gittim 1 yıl ailem kim bilir nelerden kesipte bana para gönderdiler.
kış günü babam çarşıya inip bana kim bilir kaç kere para yatırdı.
şuan bunları düşündükçe ne kadar boş şeyler olduğunu anlıyorum.
ailemın değerini çok sonradan anlamak adama nasıl koyuyor biliyormuusn.

şimdimi? tabıkıde o sevgılımden ayrıldım hiçbirşeyede değmezmiş.
onun yanında geçirdiğim vakitleri şuan ailemin yanında geçirmek için neler vermezdim.
şuan evliyim ve 28 yaşındayım.
üzerinden kaç sene geçti.hepsi boşaymış.. keşke o boşa okuduğum geçirdiğim vakitlerde ailemin yanında kalıpta sigortalı bi işte calıssaydım hem kenara para atardım.hem aileme yardım ederdim.hem daha rahat çeyiz yapar sonradan borç ödemezdim.
o anlar ozamanlar cok tatlı gelıyo biliyorum ama sonrada çok koyuyor bilesin.

Bende eşimle flört ederken kaçmıştım o zaman çalıştığım şirket her ay seyahate gönderiyordu o şekilde kandırmıştım anneciğimi:30:
Öyle 3 günlüğüne ama aklımda hep şu vardı:"ya kaza geçirirsek,ya kaldığımız şehirde deprem olursa"gibi manyak paranoyalara kapılıyordum.:1:

Aslında yaşamak ta lazım ama işte annecikleri kandırmak koyuyor valla sonradan..:31:

Bu deprem olayı arkadaşımın başına geldi...
Ailesinden ayrı üniversite okuyor burada. Sevgilisi de bir başka ilde okuyor...
Ailesinin haberi olmadan onun yanına gitti ve o gece deprem oldu sokaklara döküldüler...
Kameralar falan vardı ve zor kaçmış...
Tabi aynı günün gecesi geri döndü...

yaşadığın çok tatlı duygular olabilir bu heyecanları biliyorum ama ne olursa olsun hiç kimse için ailene yalan söyleme:50:özlemekde güzeldir:34:

Yalan kötü bilemezsin sonu kalıcımı geçicimi ailenle tanıştır yaşında artık küçük değil ki

o senin kocan değil ki nerden biliyosun gün gelip bırakmayacağını ayrıca dürüst ol ben olsam BUGÜN AİLESİNE BENİM İÇİN YALAN SÖYLEYEN YARIN BİR BAŞKASI İÇİN BANA YALAN SÖYLER derim ve asla güvenim kalmaz aslında hiç farkında bile olmadan evlilik temelini şimdiden sarsıyounuz seviyorsa beklesin telde görüş msn de görüş

Konusahibi çok tatlı ve saygılı bir genç.
Sadece çok aşık
Yorumlarımızın sertliğine rağmen hiç ölçüyü aşmadı.
Yanlış birşey yapmayacak bence..

yorum yapan herkese teşekkür ediyorum biliyorum kimse yanlış yapmamı istemediği için yorum yapıyor fakat üsluplar biraz daha yumuşak olursa daha çok mutlu olacağım:26:
ayrıca EBRU 72,size ayrıca teşekkür etmek istiyorum gerçekten yanlış bişey yapmamaya özen göstereceğim :71:

ahh seninle aynı durumdaydım cnmm:17: :17: bende erk ark oturduğu şehirde okudum derslerim iyiydi ama biraz daha birlikte olabilmek için alttan bi ders bırakmıştım derside verip bi ay gezmiştik :1: diploma tarihi belli oldu deyip gidebilirsin bi bakmışsın ki yanlış haber diploma tarihini yanlış söylemişler :1: ay yalan üretmekkk :) yada yakın bi arkadaşın varsa seni idare edebilecek 2güncük onlarda kalıyrm diye çıkabilrsn.. evet arkadaşların dediği gibi rahat olmuyo aileye yalan söyleyip gitmek ama yalan söylemeye mecbur bırakılıyrzzz...şimdi anneme anlatıyrmda gülüyo ben zaten anlamştm diyo :1:

Bu deprem olayı arkadaşımın başına geldi...
Ailesinden ayrı üniversite okuyor burada. Sevgilisi de bir başka ilde okuyor...
Ailesinin haberi olmadan onun yanına gitti ve o gece deprem oldu sokaklara döküldüler...
Kameralar falan vardı ve zor kaçmış...
Tabi aynı günün gecesi geri döndü...

Oooo gerçekten korkunçmuş,demek ki gerçekten başına gelebiliyor insanların..:18:

yorum yapan herkese teşekkür ediyorum biliyorum kimse yanlış yapmamı istemediği için yorum yapıyor fakat üsluplar biraz daha yumuşak olursa daha çok mutlu olacağım:26:
ayrıca EBRU 72,size ayrıca teşekkür etmek istiyorum gerçekten yanlış bişey yapmamaya özen göstereceğim :71:

aileye yalan söyleyerek gitmek zorunda olmak üzücü
ama üniversiteyi bitirmiş bir kız
kendi doğrusunu yanlışını biliyordur
bilmiyorsa zaten isterse ben alısveris merkezine gidiyorum diye cıkar erkek arkadasının evine gider kimilerine gore yanlış sayılan işler cevirebilir.
o yüzden siz kendinize güveniyorsanız ve kendi dogru ve yanlıslarınız neyse ailenizin de biliyorsanız
bence gitmenizin bir sakıncası yok.
yalana da gerek yok
hocalarınızı ve alt donemden arkadaslarınızı gormek istedigini soyleyin ve gitmisken hakkaten gorun , hocalarınızla konusun , okullarda iş ilanları hep olur , onlara da bakmıs olursnuz .
hem sevgilinizi gormus olursuuz hem de eski arkadaslarınız ve hocalarınızla gorusmus olursunuz hem belki de iş arıyorsanız eger belki bir iş fırsatı filan cıkar.

Back