Ailem

Benim annem 5 senedir ogluma bakıyor
ustelık son 6 aya kadar esımle donusumlu baktılar
1 gun baktıysa 1 gun bakmadı
1 haftada bazen 2 gun bazen 3 gun baktı kısacası.

Ama 5 senedır her gun bu sekılde laf yıyorum anlatamam sana bızımkıler daha farklı tabı, yemedı, benı dınlemedı, ders calısmadı, tv actırmıyor, bılmem ne ızletmıyor kısacası cocuk bakmamalılar, yaslandılar cekemıyorlar guclerıne gıdıyor . sızınkıler para alıyormus gene bızımkıler asla almıyor 1 versek 3 gerı donuyor bıze benımde aklımın bır kosesınde artık ısı bırakıcam var ama bakalım

Esimi savunuyorum zaten. Aman tamam birsey demedik diyorlar. Ertesi gun yine ayni.

bu biraz zor bir süreç olacak senin için. en azından seneye evinize taşınana kadar, araba alana kadar sık dişini. inan ki annenden daha iyi bakan kimse bulamazsın. şimdi işyerinde huzurla çalışabiliyorsan sebebi annendir. bakıcı olsa elli kere ararsın aklın kalır. bir de çok küçük hani şöyle 1,5-2 yaşında olsa, halini anlatabilcek durumda olsa tamam bakıcıya ver etme minnet dicem ama küçük gerçekten.
bak ben eş görevi 3 sene başka şehirde yaşadım. sonra bebek oldu kv bakıyor bebeğime bu arada, 4 ay beraber yaşadık sonra eşim iş değiştirdi önce memlekete döndük sonra 5 ay kv.ye yakın ev bulamadık annemde kaldık. her sabah eşim önce beni işe bıraktı sonra bebeği annesine bıraktı. akşam da tersi istikamet. günde 100 km yol yapıyordu anlayacağın.
sonra kv ile aynı apartmanda ev bulduk şimdi çok rahatız.
diyeceğim her nimetin bir külfeti oluyor. ana babandır he de geç takma kafana...

Ben zaten onlara elimden geleni yapiyorum. Esim bile onlarin isine kosusturuyor. Bayramda baba sen ugrasma ben hallederim kurbani bile dedi. Parayi aldirmak cok zor ol
uyor almiyorlar ama laf etmektende geri kalmiyorlar.
Seni az cok anliyorum esimden ayrildim kizima annem bakiyor suratima vurmaktan geri kalmiyor.kizincada maddi acidan ben fazla birsey veremiyorumda versem belki gonluma rahat eder ama altinda eziliyorum .onun icin hakkini ver sdedim sizde en azindan basiniz dik olur benim gibi olmaz

Bunun parayla ilgisi yok.

Nasil desem soylenmeyi adet edinmisler.

Parayi almiyorlar zaten.

Bizim akrabalarin huyudur bu. Cocuklarini cok elestirirler.

Teyzemlerde de var amcamlarda da var bu huy.

Yani evli olmakla bosanmis olmakla alakasi yok diye dusunuyorum.

En iyisi he diyip gecmek cok takilmamak.

Iste ben biraz duygusal biroyim cok takiliyorum laflara.

Parayi zorla veriyorum.

Mesela annemin asili hirkasinin cebine koydum eve gidince telefonda soyledim koydugumu.

Dun gittim bayramlik almislar bebegime o konuda haklarini yiyemem.

Biraz laf etmeseler derdim sadece o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…