Ailem

Hanımefendi sizi büyümemiş olarak görüyorlar sürekli yanlış kararlar aldığınızı düşünmeleri bu yüzden etraflıca konuşun bakmaktan yoruluyorsan bakıcı bulayım anne cidden üzülüyorum diyin.Bakar zaten gönlü razı olmazAma eskisi kadar söylenmezler

Sabahları baban almasın taksiyle git bence hatta bi durakla anlaşın aylık ödeme yapın

Babama ben gel demiyorum ki ben bebek arabasiyla yururum bile kendi geliyor. Hatta arada okula birakmak icinde tutturuyor ben izin vermiyorum ben giderim diye.

7 aylik icin kres cok erken.

Bakici tutarsam ortalik yikilir herhalde. Annemle babam cok seviyorlar oglumu. Iyide bakiyorlar. Allah var annem benim kurallarimi da uyguluyor. Benim hazirladigim ek gidalari yediriyor sadece.

En dogrusu cocugum icin he diyip gecmek takilmamak galiba.

valla çok zor ileri yaşta bebek bakmak...yaşlanınca bir de çenesi düşüyor insanın ki bu daha da beter...evladının hatırı için duymamazlıktan geliceksin....arkadaşlarım var torun bakan, o kadar yorgun ve bıkkınlar ki evlat hatırına katlanıyorlar...siz de evlat hatırına duymayın...dediklerine takılıp canınızı sıkmayın...benim de annenizin durumunda olacağım günler yakın...benim kız da buralarda konu açmazsa iyidir:))

Babama ben gel demiyorum ki ben bebek arabasiyla yururum bile kendi geliyor. Hatta arada okula birakmak icinde tutturuyor ben izin vermiyorum ben giderim diye.
Ben tahnmin ediyorum ya.benim ailem de çok eleştirel. Araba kullanana kadar söylendiler neden kocan araba almıyor sana diye. Sonunda Ada'm aldı. Şimdi ev dubleks zor olur sana düz ayak lüks bi siteye çıkın diye konuşuyorlar. Onu yapsam başka sey derler. Bence kocalarımız fazla iyi de ondan bu kadar konuşuyorlar. Eziyet eden tipler olanlardı ses çıkartamazlardı :) boşver kapat kulağını duyma biraz daha. Bakıcıdan her türlü daha iyidir anane çocuğun için duyma

Esim de diyor sana araba lazim diye ama evimize tasinana kadar bu mumkun degil gibi duruyor daha tapu masraflari elektrik su abaneligi var. ancak seneye araba niyetine girebiliriz. Ama eminim araba olunca soylenme bitmeyecek.

En iyisi takilmamak. Insallah becerebilirim.

Sizin yorumunuzu duymak iyi oldu benim icin.

Evet zor olsa gerek. Yaslari 50 kusur. Ama ben ek gidasini felan herseyini hazirliyorum. Anneme tembihliyorum sen yikama ben her aksam uyumadan once yikarim diye. Zaten en gec 3 te evdeyim. Hic arkadaslarla oyalanmam hemen eve gelirim cocugumu almak annemi rahatlatmak icin.

Iki tarafta daha alisamadi herhalde yeni duzene. Alisinca umarim biraz daha karsilikli tahammuller artar.

Benim 2 oğlumada annem baktı. Şimdi büyüğü anaokuluna gidiyor. Küçüğüde 1 yaşında. Ben her gün arabayla anneme getiriyorum ordan işe gidiyorum. Benim annemde her şeye söyleniyor. Aldığıma, giydiğime. Annemde asla benden para almaz. Şu bir gerçek ki büyük bir sevgiyle bakıyor torununa. Hiç bir bakıcı bunu yapamaz. Sizin annenizin kendi evinde bakmak istemesi çok normal. Yoksa gerçekten çok yorulurdu. Şikayetlenmelere de gelince duymazlıktan geleceksiniz. Ben öyle yapıyorum çünkü. Annem söyleniyor diyelim en çokta çocuklara kıyafet alınca boşa para harcadığımı söyler. Tamam anne almam bir daha diyorum sakince. Ama yine bildiğimi yapıyorum. Ya da hiç cevap vermiyorum :)) hiç kırılacak bir durum yok. Onlar çocuğunuza baksın. Siz işinize gidin. Ama eşinize ailenizin konuşmalarıyla ilgili hiç bir şey anlatmayın. En az 2,5-3 yıl böyle idare edeceksiniz sonrada kreş

şimdi erken tabii

ileride kreşe gidince de onlar almak zorunda kalacaksa demek istedim

tabii ki iyi bakıyorsa biraz da görmezden geleceksiniz ama sizi çok fazla germelerine de izin vermeyin zira o durumda da attığınız her adımı düşünerek atıp negatif bir kişilik edinirsiniz

Ailenden vazgecme mesafe kisamis taksiyle birak sabahlari en azindan her sabah olmasada hergun babani cagirma dirdirindan az da olsa kurtul :) annenede hakkini ver en azindan ilerdd laf edemez malesef ailends olsa laf ediliyor

Anne babandan nedense çok olumlu elektrik aldım
Bence genel olarak Türk anası babası böyle oluyor zaten
Boşver sesini çıkarma

Yavrum onlar yaslı ınsanlar.. Yakınma ve sıkayetler onların konusma tarzları artık. Benım annem babam da oyle. Ama alıstım yadırgamıyorum. Senın de dedıgın gıbı bızım kararlarımıza da karısıyolar yada sorguladıkları oluyor.

Iyı kotu annen babandır. Ve hıcbır bakıcı annen kadar guzel bakamaz. El cunku..

Sımdı boyle dusunebılıyorsun , pekı hıc annen baban olmasaydı o zaman da keske sag olsalardı da trıp yapsalardı dıyecektın

Yavrum onlar yaslı ınsanlar.. Yakınma ve sıkayetler onların konusma tarzları artık. Benım annem babam da oyle. Ama alıstım yadırgamıyorum. Senın de dedıgın gıbı bızım kararlarımıza da karısıyolar yada sorguladıkları oluyor.

Iyı kotu annen babandır. Ve hıcbır bakıcı annen kadar guzel bakamaz. El cunku..

Sımdı boyle dusunebılıyorsun , pekı hıc annen baban olmasaydı o zaman da keske sag olsalardı da trıp yapsalardı dıyecektın

Her söyledikleri sizin iyiliğiniz ile ilgili..
Kızları rahat etsin iyi olsun..
Sizi uzuyor sıkıyor hak veriyorum ama çok kötü değil sanki durum..

Bilinç akislarini gördüm resmen,,,

Araba olsa rahat ederdi kızımız
Ben alırım o sorun değil ama gitti arabasi
Eşi daha ilgili olmalıydı sanki
O niye getirmiyor ilgisiz mi acaba
Bosvermesin evini bu damat
Biz bakarız yaparız ama düşünmüyor mu hep biz düşünüyoruz dimi
Tatile para gitti müsrif mi bu damat amanin?
bizim kız hep tamam diyo ah ah..

Esinizle aranızi bozacak derecede değilse sadece anne baba iç dokmesi gibi konuşuyorlar.. sabredin evlat olarak ama ne hissettirdiklerini de paylaşın onlarla..

Su an sinirden agliyorum resmen.

Babam bugun seneye artik kres bulursunuz dedi.

Sok oldum. Sanki bana biz bakariz biz bakariz diye baski yapan. Evde oldugum surece bile ver bize goturup memlekette bakalim diye yalvaran annemler degildi.

Bende kizdim subat tatiline kadar bakin subat tatilinde bakici ayarlayacagim dedim.

Kendi ailemde olsa kimsenin minnetini cekemem.

Cevremizde o kadar cok torun bakan var ki. Alt komsuda bakiyor kizinin cocuguna. Amcamlar bakiyor torunlarina. Babamin arkadasinin esi, kocasini birakti kizinin yanina yerlesti cocuk bakmak icin.

Daha bir hafta ya bismillah.

Esimin haberi olsa oda bana hak verir.

Ama esime soylemezler laflari sadece bana.

Ailenden vazgecme mesafe kisamis taksiyle birak sabahlari en azindan her sabah olmasada hergun babani cagirma dirdirindan az da olsa kurtul :) annenede hakkini ver en azindan ilerdd laf edemez malesef ailends olsa laf ediliyor

Ben zaten onlara elimden geleni yapiyorum. Esim bile onlarin isine kosusturuyor. Bayramda baba sen ugrasma ben hallederim kurbani bile dedi. Parayi aldirmak cok zor ol
uyor almiyorlar ama laf etmektende geri kalmiyorlar.

Eviniz bitene kadar sabredin derim. Bebeğinize iyi bakıyorlarmış ve küçük henüz dolayısıyla daha güvenilir ve sevgiyle bakacak birilerini bulmak zor bu devirde. Eviniz bitince maddi anlamdada eliniz rahatlar,kiraya ödediğinizle araba taksidi ödeyebilir,arabanızı alabilirsiniz.
Yaşlı insanlar maalesef çocuk gibi oluyor,idare etmek lazım,tamam deyip geçin.
Eşinize söylememekle en doğrusunu yapmışsınız,söylememeye de devam edin derim,sizin aileniz kırılsanızda barışır unutursunuz birşeyleri ama eşiniz kırılırsa affedemeyebilir.

bakıcıya ödeyecek paranız varsa o parayla sizin yerinizde olsam kredi çekip ucuz yollu ayağımı yerden kesecek bir araba alın bence.

bakıcı dediğiniz en az 600 TL vereceksiniz siz daha az tutara daha uygun fiyatlı bir araba alabilirsiniz.

ben bakıcı ile başlayıp, olmayınca annelere döndüm, annem ve kayınvalidem dönüşümlü bakıyor. Annemler uzağımda olduğu için onlar daha kısa süreli bakıyorlar, kayınvalideme mola oluyor açıkcası.

Her sabah oğlumu bırakıp, her akşam alıyoruz. Oğlum mutlu biz mutluyuz kafam için kalmıyor onda. Bakıcı ile öyle olmuyor, o nedenle bence bir süre alttan alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…