- 1 Ekim 2013
- 8.093
- 16.575
- 448
- 34
Sabahları baban almasın taksiyle git bence hatta bi durakla anlaşın aylık ödeme yapın
Bir süre sonra iki taraflı da yıpranırlar
Kışın da sıkıntı artabilir
Evinizde bakabilecek bakıcı da soruşturun bir taraftan
Mesai saatleriniz nasıl zira kreşe de gitse alacak kişi lazımsa annenizi idare etmeniz gerekebilir
Ben tahnmin ediyorum ya.benim ailem de çok eleştirel. Araba kullanana kadar söylendiler neden kocan araba almıyor sana diye. Sonunda Ada'm aldı. Şimdi ev dubleks zor olur sana düz ayak lüks bi siteye çıkın diye konuşuyorlar. Onu yapsam başka sey derler. Bence kocalarımız fazla iyi de ondan bu kadar konuşuyorlar. Eziyet eden tipler olanlardı ses çıkartamazlardı :) boşver kapat kulağını duyma biraz daha. Bakıcıdan her türlü daha iyidir anane çocuğun için duymaBabama ben gel demiyorum ki ben bebek arabasiyla yururum bile kendi geliyor. Hatta arada okula birakmak icinde tutturuyor ben izin vermiyorum ben giderim diye.
Ben tahnmin ediyorum ya.benim ailem de çok eleştirel. Araba kullanana kadar söylendiler neden kocan araba almıyor sana diye. Sonunda Ada'm aldı. Şimdi ev dubleks zor olur sana düz ayak lüks bi siteye çıkın diye konuşuyorlar. Onu yapsam başka sey derler. Bence kocalarımız fazla iyi de ondan bu kadar konuşuyorlar. Eziyet eden tipler olanlardı ses çıkartamazlardı :) boşver kapat kulağını duyma biraz daha. Bakıcıdan her türlü daha iyidir anane çocuğun için duyma
valla çok zor ileri yaşta bebek bakmak...yaşlanınca bir de çenesi düşüyor insanın ki bu daha da beter...evladının hatırı için duymamazlıktan geliceksin....arkadaşlarım var torun bakan, o kadar yorgun ve bıkkınlar ki evlat hatırına katlanıyorlar...siz de evlat hatırına duymayın...dediklerine takılıp canınızı sıkmayın...benim de annenizin durumunda olacağım günler yakın...benim kız da buralarda konu açmazsa iyidir:))
7 aylik icin kres cok erken.
Bakici tutarsam ortalik yikilir herhalde. Annemle babam cok seviyorlar oglumu. Iyide bakiyorlar. Allah var annem benim kurallarimi da uyguluyor. Benim hazirladigim ek gidalari yediriyor sadece.
En dogrusu cocugum icin he diyip gecmek takilmamak galiba.
Ailenden vazgecme mesafe kisamis taksiyle birak sabahlari en azindan her sabah olmasada hergun babani cagirma dirdirindan az da olsa kurtul :) annenede hakkini ver en azindan ilerdd laf edemez malesef ailends olsa laf ediliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?