Ailem

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
Uzun süredir foruma girmiyorum. Bu yüzden canıma sıkan konuları ardı ardına açıyorum. Daha öncede bu konuyla ilgili çok konu açtım.Babamdan nefret ediyorum. Bu nefretim geçmiyor.Küçüklügümde yasadıgım hıcbırseyı unutamıyorum. Yoldan gecen kadına gel kızımı ogluna vereyım demesını, bunlar köpek, yok bunların anası da böyle, bunlardan bır bk olmaz demesı.. Bizden sadece para beklıyor.Uzun süredir onunla konusmuyorum. Erkek kardesim evlı. Babam gelınıne okadar yakın ki. Dün kardesımle karısı bızdeydı. Ben sehpanın uzerıne tepsıyle çay koydum. Annemde tepsı sehbanın uzerındeyken cayı tepsıye döktü ve babam bana söylendi. Senin sıvrı suratsız kızın koydu falan. Normalde suratsız degılım. Sadece evde böyleyim. 6 ay sonra evlenecegim. Gecen gunde 6 ay sonra kurtulcaz ınsallah bıdaha gelmez dıyor. Bır baba evladının dedıkodusunu baskalarına yapar mı? Evlendıkten sonra kesınlıkle onunla gorusmek ıstemıyorum. Ona karsı nefretım gecmıyor. Bende onunla hıc konusmuyorum.

Babanız ağır problemli, kendiniz icin yapabileceğiniz en güzel şey aynı ortamda en az bulunacagınız sekilde hareket etmek.
Böyle baba mı olur 🙄
Sadece size ve annenize karşı mi böyle yoksa herkese mi?

Babanız ağır problemli, kendiniz icin yapabileceğiniz en güzel şey aynı ortamda en az bulunacagınız sekilde hareket etmek.
Böyle baba mı olur 🙄
Sadece size ve annenize karşı mi böyle yoksa herkese mi?
Babamla ne zaman konussam pısman oluyorum. Nısanlıma karsı o kadar ıyı kı. Havalarda ısınıyor zaten ayrı odada takılcam. Kac gundur ıcıp gelıyor. Cocuk gibi. Isın kotusu tum akrabalar atandır o seveceksın diyor

Madem evleniyorsunuz. Minimum iletişimle sabredin o zaman. Umarım eşinizden yana şansınız güler.
Şöyle ki ben arabaya nıyetlendım para topluyorum. Ama nısanlım benı pısman eder bosanırsam en azından o para bana destek olur. Nısanlıma karsı melek gıbı

Şöyle ki ben arabaya nıyetlendım para topluyorum. Ama nısanlım benı pısman eder bosanırsam en azından o para bana destek olur. Nısanlıma karsı melek gıbı
Daha şimdiden boşanırsam diyorsanız o kısımda da baya soru işaretleri var o zaman.

Yasıyor ama hıcbır
Herkesin bi imtihanı var
Ya anneyle ya babayla
En azından yaşıyor kadar daha kırıcı bi cümle görmedim
Yaşıyor ama yokki
Bu daha zor
Rabbim yardımcın olsun
Yasıyor ama tek yararını gormedım. Tek yaraırı yok bana. Ha var ha yok.bana sıvrı der. Cunku ona agzıma gelenı sayarım sen şöylesın böylesın diye. Ama bayadır onunla tartısmayı da bıraktım ben

Anneye babaya off denmez....sözü sadece gerçek anne baba için gecerli. Sahsen susmazdim. Görüşmeyi de ağzının payını verdikten sonra ayni tavrını sürdümeye devam ettikce keserdim.

birgün babana kizamayacak hatta aciyacak kadar onun cahil oldugunun farkina varmani umuyorum.

baban annene senin kizin vs diyor ya hani.. anneni sevmediginden( veya sevginin ne oldugunu bilmediginden) ve seni annenle bagdastirdigindan sana böyle davraniyor.

aldirma. aldirmamaya calis.
seni kalbinin derinliklerinde seviyordur eminim.. bu cahilligi olmasa farkli olurdu belki.

ama yapacak birsey yok. kendinden sorumlusun. kendi hayatini kur ve hayatina mutluluk kat.
seni üzen insanlari veya durumlari icsellestirme.

bazi erkekler beyinsizdir. hani bunlarin salakliklari ilkokulda dahi basliyor.. en sevdigi kiza gidip sacini ceken ve sürekli onunla ugrasan erkek bebeler var ya hani.. babana o gözle bak.

birde biraz agir ol. yani babanin seni insan icinde ezmesi hic hos degil. cat cat konusur durursan seni ciddiye almaz. en azindan insan icinde seni ezmese ve bukadar cirkin konusmasa yeterlidir diye düsünüyorum.. cunki degisecegini düsünemedim yazdiklarini okuyunca.

nisanlinin yaninda seninle nasil konusuyor?

birgün babana kizamayacak hatta aciyacak kadar onun cahil oldugunun farkina varmani umuyorum.

baban annene senin kizin vs diyor ya hani.. anneni sevmediginden( veya sevginin ne oldugunu bilmediginden) ve seni annenle bagdastirdigindan sana böyle davraniyor.

aldirma. aldirmamaya calis.
seni kalbinin derinliklerinde seviyordur eminim.. bu cahilligi olmasa farkli olurdu belki.

ama yapacak birsey yok. kendinden sorumlusun. kendi hayatini kur ve hayatina mutluluk kat.
seni üzen insanlari veya durumlari icsellestirme.

bazi erkekler beyinsizdir. hani bunlarin salakliklari ilkokulda dahi basliyor.. en sevdigi kiza gidip sacini ceken ve sürekli onunla ugrasan erkek bebeler var ya hani.. babana o gözle bak.

birde biraz agir ol. yani babanin seni insan icinde ezmesi hic hos degil. cat cat konusur durursan seni ciddiye almaz. en azindan insan icinde seni ezmese ve bukadar cirkin konusmasa yeterlidir diye düsünüyorum.. cunki degisecegini düsünemedim yazdiklarini okuyunca.

nisanlinin yaninda seninle nasil konusuyor?
Nişanlımın yanında kızım kızım der. Gelınıne ogluna nısanlıma melek gıbı davranır. Kendınden cok soguttu sımdı ona ısınamıyorum

Nişanlımın yanında kızım kızım der. Gelınıne ogluna nısanlıma melek gıbı davranır. Kendınden cok soguttu sımdı ona ısınamıyorum

iyi .. hic yoktan iyidir en azindan.
Dedigim gibi bosver ozaman. Cahil iste.. bu saaten sonra sen degistiremezsin babani.
Kendi hayatina odaklan güzel secimler yap mutlu ve huzurlu olmana bak.

Baban konusunu kapa ve zamana birak.
Zaman icerisinde belki de yaslaninca biraz yumusar sana karsi veya sevgisini gösterebilir. Cogu babalar öyledir ne yazikki. Aileni secemezsin ama hayat arkadasini secebilirsin.

X