Bu 3 yıl önceki bir olay. 3 yaşında da bir kardeşim var. Onunla birlikte olayım zaten çok çabuk büyüyorlar hep bir arada olalım diye.
Arada çok yaş olunca aileye katılan yeni bir bebek için yaptım böyle bir delilik.Benim de en küçük kardeşim yeni doğduğunda ben şehir dışına okumaya gidecektim.. Ağlıyordum ben nasıl gidicem diye.. Sonra bi gün düşündüm.. Yarın o büyüyünce beni belki hiç düşünmeyecek o da şehir dışına gidecek vs.. Diye..Ve gittim. Aynen dediğim gibi de oldu..
Arada çok yaş olunca aileye katılan yeni bir bebek için yaptım böyle bir delilik.
Gayet düzgün yazdım ama neden okuyamadınız acaba? Sadece dümdüz bir yazı olmuş hepsi bu.Okullarda size yazı yazmayı öğretmiyorlar mı? Gözlerim kanadı okurken.
Aileniz sorunlu, o ailede yetişen bir birey olarak siz de en az onlar kadar sorunlusunuz. Çözüm sunamadım, sadece durum tespiti.
Uzuuun uzadıya, tek düze, paragraf yok. Zor okunuyor valla, çoğu yeri atladım.Gayet düzgün yazdım ama neden okuyamadınız acaba? Sadece dümdüz bir yazı olmuş hepsi bu.
Uzuuun uzadıya, tek düze, paragraf yok. Zor okunuyor valla, çoğu yeri atladım.
Sakın bana kızmayın ve alınmayın ama babanızın "Kafesinden niye çıktın hayvan" demesine gülüyorum. Ama sinirlerim bozuldu o yüzden. Nasıl bir baba bu? Babalar kızlarına düşkün olur derler bir de . Anneniz de normal bir insan değil,evlat ayrımı yapıyor ama bu durumda erkek kardesinizin ne suçu var ki?
Ortada buyuk problemler var
Aileniz belirli yasa gelmişler ve bu şekilde hir güre alışmışlar belli ki tedavi olmayı kabul edeceklerini sanmıyorum.
Siz lutfen kendi ruh sağlığınız için,bir an önce sınav neyim neye giriyorsaniz o evden uzaklasin.
Devletten burs isteyin
Okurken de part time bir is yaparsınız en azindan harcliginiz olur
Evlilik icin ise,karsinizdaki insana ailemle görüşmüyorum dersiniz olur biter. Tabi burada anlattıklarınızı gidipte es adayiniza anlatmayın
Inanin cok var,annesiyle babasiyla senelerce görüşmeyen insanlar. Gecen birtanesinin annesi vefat etti. Cenazesine bile gitmedi .. üzücü ..
Bir de bence beddua etmeyin artık.. Yalniz bulaşıkları neden odanıza getiriyorsunuz? Odada baska mutfak mi var? Bu sekilde yasamak cok zor degil mi.. Ayni evde ortak kullanim alani sonucta,birbirinizi göreceksiniz duyacaksiniz
Tez zamanda feraha kavusursunuz insallah. Yalnız ailecek cephe almışlar ne gibi bir hataniz oldu da boyle dusman gibi davraniyorlar ben onu da anlamadim sonucta evlatlarisiniz.
Ortada bir aile filan yok ne yazık ki.
Kusura bakmayın ama Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesinde yatarak tedavi görmelisiniz ailece.
Anneniz ve babanıza inanamadım.
Ruh sağlığı bozuk iki insan el ele verip çocuklarınınkini de bozmuşlar.
Size tavsiyem kendinizi kurtarın.
Acilen bir psikiyatriste görünün.
Normalde önce psikologa gidin o ilaca gerek görürse psikiyatriste yönlendirir derdim ama sizin durumunuz vahim.
Psikiyatriste gitsem ilaç verip gönderecek diyorsunuz evet öyle yapacak çünkü sizin beyninizin sağlıklı çalışması ve davranışlarınızı düzenleyebilmeniz için ilaca ihtiyacınız var.
Düzenli ilaç kullanımı sizi sakinleştirir,dilinizdeki küfrü azaltırsınız.
Doktora psiko-terapi almak istediğinizi söyleyin o sizi yönlendirir.
Kendinize ücreti az çok demeden part time iş bulun.Lcw,Defacto,Berschka,Koton vb giyim mağazalarında bu şekilde hem çalışıp hem okuyan çok genç var.
Çalışmak size iyi gelir açıkcası hiç para almasam bile çalışırdım en azından o kavga gürültü eksik olmayan evde durmamış olursunuz.
Bu yazdıklarımı yaptığınız takdirde sorunlarınız ciddi anlamda azalacak.
Okul bitene kadar para biriktirin.
Sonra da tam zamanlı bir işe girip 1+1 ev tutup kendi yaşamınızı kurun.
Bu aileyle yaşamaya devam ederseniz ruh sağlığınız onarılmayacak kadar bozulabilir.
bir an önce kendinizi kurtarın. aileniz normal değil. anne ve babanız iyi kişiler olsaydı sizin de ağzınız küfürlü olmazdı bu denli. ayrıca ailenizin norma olmadığı belli iken neden onların yanına gelmek için bu denli çaba harcadınız. stockholm sendromu var sizde. iyi değilsiniz. yurt başvurusu yapabiliyorsanız yapın. bir an önce kendinizi kurtarın o evden. yoksa kişiliğiniz ağır derecede yara alacak. hem çalışıp hem okuyan öğrenciler var.burs seçeneğiniz var. seçeneksiz değilsiniz. aslında şuana kadar çıkabilirdiniz de. duygusallığı bir kenara bırakıp o evden kurtulun derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?