• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem ve saflığı

englishmaster

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2020
979
1.724
63
Merhaba arkadaşlar .Konu başlıktanda anlaşılacağı üzere ailemin yaptığı saflık.Kumar borcu olan akraba(amcam) 200 bin TL verdiler ve yıllardır geri istemiyorlar .Bu amcam bekar ama hala bizim evde kalmaya yemeye içmeye devam ediyor eski huyları devam .Artık hayattan soğumuş vaziyetteyim o evdeyken hiç mutlu değilim .Siz böyle bi durumda olsaydınız napardınz laf söylesem ailem arkamda değil gerçekten en saf anne baba benim olmuş herkes ailesine şükretsin

Merhaba arkadaşlar .Konu başlıktanda anlaşılacağı üzere ailemin yaptığı saflık.Kumar borcu olan akraba(amcam) 200 bin TL verdiler ve yıllardır geri istemiyorlar .Bu amcam bekar ama hala bizim evde kalmaya yemeye içmeye devam ediyor eski huyları devam .Artık hayattan soğumuş vaziyetteyim o evdeyken hiç mutlu değilim .Siz böyle bi durumda olsaydınız napardınz laf söylesem ailem arkamda değil gerçekten en saf anne baba benim olmuş herkes ailesine şükretsin

Mesleginiz var mi, calisiyor musunuz?

Evden ayrılacaksınız yapacak bir şey yok. Para ailenizin , ev ailenizin. Memnunlarsa sizin yapabileceğiniz bir şey kalmıyor kullanılmaktan memnunlar demekki

Maalesef ki benim babam emekli maaşını kaptırdı.Asiri iyiniyet çok kötü birşey.

Back