Pazar günü ailemi iftara davet ettik. Eşim et aldı ve güzel bir yemek hazırlamak istedi. Yemekleri birlikte hazırladık. her şey güzeldi. Yemeğimizi yedik. çay demleyeyim ben dedim eşim de aileme karşı çay demlemeyi bilmiyoki diye bir cümle kurdu şakayla karışık diye düşünüyorum. Annem de hafif gülümseyerek kızıma laf söyleme dedi, ben de eşimin yüzüne baktım gülümsedim bak görüyo musun annem sana ne dedi gibi baktım. Eşim de gülümseyerek tamam diyip başka odaya geçti ve saatlerce odadan çıkmadı, çalışıyorum dedi. Ben sürekli odasına gidip çay va istersen getirebilirim bak çok ayıp olacak lütfen on dk olsa da içeri gel dedim ama bana işim var diyip durdu. 2 saat annemlerle oturduktan sonra annemler evlerine gitmek için kalktılar fakat eşim uğurlamaya çıkmadı bile, babam rahatsız etme kızım işi varda dedi ama kırıldığı belliydi. Annemle babamla dün bu konuyu konuştuk ve annem ağladı bizi istemiyo mu neden böyle davrandı diye bense sizle alakası yok işi vardı genelde böyle işe dalınca herşeyi unutuyor sakın öyle düşünmeyin dedim defalarca ama doğal olarak annem eşimin adım atmasını bekliyor. Kardeşim ise durumu biliyor onunla daha açık konusuyoruz o da eşimin bu tavrının saçma ve sert olduğunu düşünüyor. Ben eşimle konuşmaya çalışıyorum ama tersliyor konusmuyoruz. Ayrı yatıyoruz. Asla muhatap olmuyoruz birbirimizle. Ben şimdi napıcam