uzun zaman önce ortaokulumda dahil olmak üzere beni imam-hatip okullarına rızam olmadan yollayan çok muhafazakar bir aileye sahibim . lisenin başlarında ailem bana başörtüsü konuları açınca ve başörtüsü takmayanların nasıl yanacağı anlatılınca hem belki daha özgür olurum ailemle daha iyi anlaşırız (öyle de oldu) hemde yanmam (cehennemde) düşüncesiyle sözde kendi rızam ile kapanmıştım . şimdi ise önümüzdeki hafta 19 uma gireceğim ve üniversiteye kayıt olacağım . bunlar olurken takmak istemediğimi bildiğim için başörtüsü takmama mevzusunu ablam ve annem ile paylaştım . annem ölümü ile tehdit edip üstüne bana anne deme açılırsan dedi .. ablam ise argolu şekilde bu senin zorunluluğun seni üniversitesiye yollamazlar babama anlatacağım evinden çıkamazsın diyerek beni tehdit etti . babam sinir hastası gerçekten beni üniversiteye yollamama ihtimali var . buda beni korkuttu ve kararımdan kendi gücüme sahip olana kadar vazgeçtim. ama hayatımdaki en kötü günü yaşıyor gibi hissediyorum. annem beni bir şal parçası için reddetti babamın ise beni bunun için evden çıkarmama ihtimali var . içime oturdu . şimdi annem sizleri bunu yazmama bile laf edecek bir şekilde dakika başı odama gelip kime mesaj atıyorsun diye beni tehdit ediyor. ailem zor hayat yaşamış ve sağlıklı zihine sahip değil , biliyorum . ama bu bana her geçen gün katlanılmaz geliyor . bu tarz olaylar eskiden yaşanır sanırken şimdi kendimi bunun içinde bulmak canımı yakıyor . sadece sizinle paylaşmak ve dertleşmek istedim . okuduysanız teşekkürler.