Ailem sevgilimi istemiyor;(

mrvkrhn

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
13
0
16
İstanbul
Kizlar cok buyuk bi derdim var ;( 2 senelik bi erkek ark var ben 24 erkek ark 28 yasinda cikmaya basladigimiz ilk gunler erkek ark annenle tanisayim annen kimle birlikte oldugunu tanisin ici rahat etsin sen disari cikarken dedi ciddi dusunuyorduk ve tanistirdim annem sevdi erkek arkadasimi bi kac kere daha gorustuler. Annem ciddiyiz diye babama soylemis babam bi arastiralim ailesini dedi ve arastirinca alevi olduklari cikti sordu bana babam hayir yokmus sordum dedim tekrar arastirdi babam yeniden cikti bu sefer erkek ark arastirmaya sormaya basladi annesi babasi ayri sevgilimin babasi onyargili olmasin diye ona sormadi aralarinda bizuktu o siralar neyde sonuc olarak soylarinda oldugu ama bu zamana getirmediklerini ve hic konusulmadigini ogrendi soyledim aileme bunlar olmadan once babamda tanisti sevgilimle efendi biri akilli falan demis annem annesiyle tanisti sevdi.oyle cikinca babam bize yalan soyledi sakladi alevi oldugunu asla olmaz falan dedi ortalik ayaga kalkdi ben istiyorum dedikce babam asla olmaza getirdi biz ayninyerde calisiyorz beni almaya geldiler cagirdilar sevgilimi arabaya olmaz bubis artik sen altin olsan istemiyoruz kizimiza laik degilsin yalan soyledin kandirdin bizi soyledim saklamadim bilmiyordum saklasam neden nufus suret orneklerimizi getiriyim ailemin diyo yok olmaz silin numaralarinizi diye hop oturup hop klaktilar alicaz isten kizimizi dediler sevgilimde bunlar sizin konusucaginiz seyler dedi aglamamak icin yanlarinda indi arabadan kapiyi biraz sert kapatmis carpmadi ama sadece hizli kapatti saygisiz bu bak gordun mu hem yalanci hem saygisiz sevmiyo seni ayrilicaksin bitti artik aglaagla helak oldum tabi annem krizler geciriyo ayrilmadik die babam kalp spazmi gecirdi herkes senin yuzunden ayril ailenden degerlimi diyo ama seviyorum guveniyorum ve boyle sacma sebeplerden ayrilmak istemiyorum annesi anneminaradi yapmayin etmeyin buncocuklar seviyo birbirini demek icin annem kapattik biz o konuyu oglunuz kizimiza laik degil bize yalan soyledi dedi kapatti erkek ark o zamanlar ticaretle ugrasmak istiyordu maaasi dusuk gecinemeyiz diye bununsoyledi aileme sikintilarda var oldugu icin kafasini toplayip bisey yapamadi babasi cok sinirlendi olanlara ev alicakti durdurdu biz gizli gizli gorustuk hep isten ucretsiz izne cikardilar beni sevgilim pes etmedi hic ayrilmadik her gun evde annem basimin etini yedii bu arada sevgilim ailesi goruselim ailenle dedi hep durdurdum onlari simdi olmaz anem sinirli sekeri cikti babam rahatsiz sinirlenir sevgilim mail etti anneme ozur dilemek icin anlatmak icin olanlari annnem umursamadi sonra annem yaz sonunda tamm tani madem ayrilmiyorsunz ama cok gorusmeyin dedi sevindik tabii cok gorusmek istedi annem onunla ramazan bitsin gorusurz dedik sonra annem gene nefret etti ondan birdenn bire yok istemiyorum gorusmeyin saygisiz o babasi kotuymus onun onlarda istemiyo seni zaten bak hala ev almadilar korhan adi sevgilimin korhan hala is kurmadi ev bakicaz ama cikamiyorum ki disari yasak diyorum bunarada evi vardi onun orda oturmanizi istemiyorum dedi annem sattirdi o evi uzak bize dedi is yerimizie cok yakindi halbuki neyse satti zavallim evi babasiyla kavga etti babasi bizden taraf oldu sonra tamm ev bakin ev alicam ben size sen parani sakla baska ev alirsin kirasi gelir bu arada maaslarimiza zam gelicek baya iyi olucak ben calismasamda gecinebiliriz dedimki korhana simdi gorusme annemle bi evi alalim maaslarimiz yukselsin karsisina ciktiginda bunlari bahane sunmasin annen babanda bi dursun tamm dedi oyle boyle bugune geldik ben sustum anneme anlatmadim annem sinirlendi babamin haberi yok uxulmesin kalbine bisi olmasin diye sustum sonra annem bakti ayrilmiyorz goruselim tekrar dedi gecen hafta ama bitirmeye gidicez bak kimse gelip bizle konusmadi aramadi istemiyorlar seni biz sanki zorla vericez kizimizi gorusmek istioyorz senin icin annem amcam babamin en yakin ark gittiler gorusmeye korhanda anneniyle geldi ilk basta kimse olmasin dediler sonra bizim muhattabimiz korhan degil bakalim ailesi gelicek mi dediler soyledim anneside geldi babasi yoktu burda gorustuler nasil geciniceksinz demisler anlatmis korhan babam arkamda ev alicak bize evi kurucak senin maasin kizimizin bi tlfnuna yetmez neden bu zamana kadar gelip ozur dilemedn kiziniz engelledi beni ama dedi sen onundinlrmicektin cahil o aiilen dunlemicekti sizi gelicekti konusucakti bizimle annesi sizi bekledik merve korktunsize bisey olur diye durdu bizi falan demis neyse eve geldiler annem bi kizdi bana hesabi odememis kapiya kadar gecirmemis ki korhan hayatta atlamazdi hesap konusunu soktan uzuldugunden farketmemis biz oturuyorz demisler hem zaten genede babamin ark odemis babama soylediler bagirisik olmazlar biseyler sinir krizi gecirdim ben aglamazlar zirlamalar ise gondermediler beni gorusurz orda diye kurana el bas gonderiim ise diyo annem kurana el basimakmisim bi daha sans vermicem ona gorusmicem diye sevgilim cok uzgun ama pes etmicem alicam evi kurucam icini bi kac sonra annenin karsisina cikicam diye simdi gizli gizli gorusuyorz ise gittim dun soylemeden dedim vardiyali bizim isimiz vardiyasini degisti gorusmuyoruz falan dedim annem beni gormezden geliyo konusmuyo evde oyle duruyorum senin iyiligin icin konusuyorz istemiyorz diyo o seni paran icin istiyo diyo babasininda maddi durumu iyi halbuki inanmiyorlar ama iciyo babasi Ama alkolik degil korhan icmiyo ailemize uygun degil seni sevmiyo diyip duruyo simdi oyle bekliyorum ama cok uzgunum kirginim sevgilimi uzuyorum asla olmicak bisey icin bekletiyorum o benden daha umutlu olur sen benim yanimda kaldigin surece diyo gitme benden diyo ben zaten cok seviyorum gidemem ki ;( ama napicam nasil olucak yardim edebilirmisinix bana seytan diyo git evlen evlendim de ama ailemede kendimede bunu yapmak istemiyorum ailemdende sevgilimdende vazgecemem zaten kacma diyo erkek arkadasimda olmaz oyle diyo ama nasil olucak ;((

Tam bir arap sacı.. Anlayana kadar öldüm :)

Sakın kacmayı, gizli gizli evlenmeyi düşünme!! Zamana bırak, herşey olacağına varır.. Hayırlısı olsun.

Tam bir arap sacı.. Anlayana kadar öldüm :)

Sakın kacmayı, gizli gizli evlenmeyi düşünme!! Zamana bırak, herşey olacağına varır.. Hayırlısı olsun.

postmodern bir yazı olmuş:) nokta yok virgül yok

Yazin okullarda odev diye bile verilebilir. Duzenleyebilen 100 alir. Benim anladigim, Korhan'in alevi olmasi, babanin surekli bahane bulmasi, para meseleleri... Cocuk seni kacirmak istemiyormus bence de kacmayin. Ya ailenizi ikna edin ya da ayrilin.

O kadar mi anlasilmaz ya gerci hayatim ve kafam gibi karmancorman alevi degil soylarinda varmis asimile olmuslar. Aileside o da hic yasamamis oyle.

O kadar mi anlasilmaz ya gerci hayatim ve kafam gibi karmancorman alevi degil soylarinda varmis asimile olmuslar. Aileside o da hic yasamamis oyle.

Alevi olmak suc degildir merve. Asimile ya da degil alevi alevidir. Cocuk korkusundan biz asimile olmusuz bile diyebilir. Cocugun iyiligi icin birak. Sende kendi mezhebinde birini bul , is cozulsun.

Yazin cok uzun olmus sadece icinden bir kac cumle gozume batti sevgilin alevi oldugu icin baban evlenmeni istemiyor mu?
Sevgilinin anne ve babasi ayriymis baban bunudami sorun yapiyor.Benim cevremde alevi-sunni evliligi yapan bir suru insan var hepside gayet mutlular.

açıkcası okumayı yarıda bıraktım çünkü hiç anlaşılmıyo deli oldum okucam diye. daha anlaşılır bi biçimde ve kısaca derdini yazarsan belki daha çok yardımcı olabiliriz sana.

Zaten sunni gibi yasiyorlar o konuda benimde sikintim yok istemedikleri icin bahane ariyorlar. ayrilmak kolay degil ki 2 sene hayaller ve sirf ailem istemiyor diye bitirsem cok mutsuz olurum. Nasil baskasiyle evlenip mutlu olabilirim ki aklimda o varken.. ;(

Kisacasi ailem istemiyor babam sabit fikirli ve bu yuzden surekli bahane buluyorlar. Ama ben ne yardan ne serden vazgecemiyorum ben kendi kararlarimi veremiyorum ;( kimse dusuncelerime fikirlerime deger vermiyor ;(

Biraz okuyayım dedim gözlerim bulandı gözlerimden kıymetli mi dedim vazgeçtim okumaktan. Bir kaç paragraf halinde olsa, noktası, virgülü olsa daha iyi olmaz mı?

Yaşadıklarınız zor hakikaten, aileniz ön yargılı davranıyorlar başta sevmişler oysaki...

Ben olsam sevgilimde ayrılacağım bir sebep görmeden ayrılmazdım, sonradan pişman olmak da var. Ama ailenizi de kırmamaya çalışın ve sabredin olacağı varsa sabırla düzelir zaten. Olmayacaksa herşey çıkmaza girerse sevdiğinizle de aranız bozulursa o zaman ayrılmaktan başka çare kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…