- 14 Aralık 2024
- 1
- -8
- 23
- Konu Sahibi aybengecesen__
Kızlar selam. Bana yol gösterilmesine ihtiyacım var, çok yalnızım sanki kayboluyorum. 5 yıldır birlikte olduğum sevgilim var. 5 yıl boyunca ailemden sakladım. Sevgilimle geçen sene bazı sebeplerden dolayı ayrıldık. Aylarca ayrı kaldık. Ayrılan, hatalı olan bendim. Soğumuştum ondan ve terk etmeyi seçtim. Bu süreçte beni ilk günlerde rahatsız etti 2 kez sokağa geldi beni görme umuduyla. Ama beni in seni görücem barışalım diye de zorlamadı. Bir sosyal medya hesabında kendi kendine yazılar yazıyodu. İntikam içerikli yazılardı bunlar. Ben tehdit olarak algıladım bunları ve çevreme anlattım. Bahsettiği intikamda anladığım şekilde değil, benim mutlu günümde kendisine zarar verip beni vicdanımla baş başa bırakmakmış. Burası uzun ve karmaşık bir hikaye. Saçma şeyler yazdığı için ben ondan daha da uzaklaştım ve korktum tüm çevremi ondan soğuttum ancak bu ayrılıkta araya başkası girince ben değerini kıymetini anladım ve son zamanlarda aklıma gelmeyi başlamıştı. Beni asla rahatsız etmedi ilk günler harici. Ne bir mesaj attı, ne de önüme çıktı. Kendi halinde acısını yaşıyordu. Uzun süre sessiz kaldığı için aklıma gelmeye başladı ne yapıyor acaba diye daha sonra onunla mutlu günlerimiz aklıma geldi dile kolay 5 yılı birlikte geçirdik ve asla kötü niyetli bir insan, serseri tehlikeli bir tip değil. Tam da aklıma geldiği sıralarda beni rüyasında görmüş ve bana mesaj attı. İlk başlarda tepkiliydim bizden olmaz aradan çok zaman geçti ayrılığın ilk sürecinde yaptıklarında beni ürküttü vs dedim ama bana 5 yıldır birlikte olduğumuzu gerçekten ondan böyle şeyler beklediğim için hayal kırıklığına uğradığını söyledi. Kime zarar vermişim ben ömrüm boyunca, gözümden sakındığım sevdiğime mi zarar vericem zarar vermek isteyen bu zamana kadar verirdi ben seni gördüm bir mekanda karşına bile çıkmadım vs dedi. Konuştuk anlaştık ve ben konuşunca onu ne kadar özlediğimi fark ettim. İlk başlarda temkinliydim ancak duygularıma engel olamadım ve tekrar bir yola girmeye karar verdik. Yaklaşık 1 aydır tekrar konuşuyoruz. Anneme söyledim ve sadece fotoğrafına bakarak hayır serseri bu olmaz diye sert bir tepki koydu ortaya. Daha sonra babamı daha sonra herkesi doldurdu. Herkes üstüme geldi. Ablam ve kız kardeşim beni tehdit ettiğini söylediler ama böyle bir şey asla olmadı dediğim gibi beni bir kez olsun aramadı yazmadı önüme çıkmadı. Şu an sevgilime karşı çok önyargılılar ve asla evlenmeyeceksiniz diyolar. Tanıyın konuşun olmaz derseniz konuşmayacağım tamam diyorum ona da yanaşmıyolar. Ben şaştım kaldım ne yapacağımı bilmiyorum. Tipiyle eleştiriyolar çirkinmiş iri yarıymış ben ufak tefekmişim uymuyormuşuz ona karşı dalga geçercesine konuşmaları beni daha da üzüyor. Sevgilim gerçekten beni el üstünde tutuyor çok seviyor değer veriyor bende onu çok seviyorum ve ondan çok ama çok eminim. Onu 5 yıldır tanıyan benim ve nasıl bir insan olduğunu çok iyi biliyorum. Sevgilime her şeyi anlattım istenmediği için çok üzüldü ama bana belli etmedi güçlü olmak zorundayız sakin olucaz beklicez diye beni teselli etti. Ertesi gün sevgilim annemi aradı ve konuştular. Annem çok acımasızca şeyler söylemiş gurursuz o seni sevmiyor senden sonra başkasını sevdi siz uymuyorsunuz o ufak sen iri yarısın vs vs. Sevgilim ise ne olursa olsun benden bizden vazgeçmeyeceğini söylüyor hala. Ben şu an ailemle konuşmuyorum, sevgilimi bırakmayı düşünmüyorum onunla bir yuva kurmak istiyorum. Ancak ailemi nasıl ikna edeceğimiz konusunda kararsızım. İmkansız gibi görünüyor şu an. Ne yapmam lazım bana akıl verin ne olur…