- 27 Ağustos 2014
- 861
- 376
- Konu Sahibi Morbidanqel
Aslında annem babam özünde gayet iyi insanlar. Annem dindar pısırık bir kadın babam annemi çok ezmiş annem çok erken yaşlandı. Annem fedakardır ama çocuk yetiştirme konusunda etkisiz eleman. Babam çok dengesiz biri 1000 tane kişiliği var çözemedim birgün çok sinirli birgün yumuşak babamda aşağılık kompleksi var zengin değiliz ama kendini zengin göstermeyi insanlara hava atmayı sever. Çevresi tarafından saygın biri sevilir çünkü insanların çok işine yarar bir şey olduğunda ilk babamı ararlar zeki ve pratik biri ama insanları anlamaz en küçük bir hatada insanları azarlar beni bir robot gibi görüyor mesela benin 1 aydır evden çıkmadığım zaman oluyor çünkü hiç arkadaşım yok. Bunu çok doğal karşılıyor ben kız uşağıymışım o 63 yaşında belki bu yüzden anlamıyor. Bir kere sofraya çatal koymayı unuttum diye bana 1 saat orucumu açtırmamıştı. Küçükken sandalyeyi kafamda kırmıştı sebep yokken. Beni bi erkekle konuşurken gördüğünde 16 yaşındayken beni 1 saat dövmüştü ve anneme en normal şeyler bile yanlış gelirdi beni bi erkekle asla başbaşa bırakmazdı uzaktan seyrederdi bana gel gel yapardı. Annemle babam sürekli kavga eder. Babama ya bu evden sen gideceksin ya ben dedim . Sinirlenir bağırır çağırır vurmaya kalkar yarım saat sonra hiçbir şey olmamış gibi davranır her ailede olurmuş böyle şeyler bunlar çok doğalmış annem boynu bükük ezilen bir kadın akrabaları tarafından da ezilir babam cazgır olmasa akrabaları daha çok ezer anneme babam niye küfür ediyor dediğimde küfür onların besmelesi onun sülalesi böyle der.Daha neler neler Hala da baskı altındayım. Bu bakirelik mevzusunu hiç açmıyorlar sanki hiç olmamış gibi. Yurt meselesine gelince beni yurda bırakırken çok ağladılar ama üniye başladığımda 1 atak geçirmiştim ve tanım bipolar bozukluk değil anksiyenete panik atak ve sosyal fobiydi ciddi bişe olduğunu bilmiyorduk ya da yurtta ağırlaştı bilmiyorum.Ciddi rahatsızlıklar gecirmişsiniz Allah şifa versin..
Ailenizi elestirecegim biraz; sizin sorunlarınızı bildikleri halde nasıl yalnız başınıza bir şehirde okumanıza yurtta kalmanıza müsade ettiler ? Sıradan bir kişi bile yurda ve yeni bir şehre adapte olurken sorun yaşıyor. İkincisi kpss yi kazanmadiniz diye niye darliyorlar onu da anlamadim yaşadığınız sorunlu zamanları görmediler mı bu kadar sıkıntı yaşayıp üstün başarı sergilemek pek mümkün görünmüyor.
Üçüncüsü kardesiniz de okb hastasiymis , ailede bu kadar psikolojik sorun varsa anne baba nin yetiştirme tarzı nasıl merak ediyor insan..