Ailem karşı, ne yapmalıyım?

atessm12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2018
21
1
1
Merhabalar herkese.. derdim ne kadar büyük bilmiyorum ama bu dert benim içimi kemiriyor, günden güne bitiyorum sanki.
Sevgilimle çok seviyoruz birbirimizi, ama bizbirbirimizi severek ayrılmaya mecbur kaldık, ailelerimiz çok karşı çıktı bize, kendisi türk olmadığı için. başka şansımız yoktu, aşkımız yarıda kaldı, çok acı çektim, kendimi yedim bitirdim, siz bunu okuduğunuzda çok saçma gelebilir, ama aşkımız çok büyük.. yıllar geçti, konuştuk, buluştuk, herşey gizlice, yasak aşk bizimkisi, bu beraberliğimizin sonucu yok ama, olamaz.

Sonunda daha fazla acı çekmemek için, birbirimizi daha fazla kırmamak için, konuşmama kararı aldık. Bu bizim için çok zor oldu, ikimizde çok üzüldük, ağladık. Aylar geçti, bu yasak aşk beni kemiriyordu. Yeniden konuşmaya başladık, hiç birşey olmamış gibi, hislerimiz hep aynı kalmış, o beni eskisi gibi seviyor, bende onu.
En yakın arkadaşım, dostum, kardeşim, yapma dedi, bunun ucunda çıkmaz yol var dedi, etme dedi. Arkadaşlarbu sevda beni bitiriyor, ne yapmalıyım bana yardımedin, lütfen. Bu aşk 3 yıldır devam ediyor. Arada kalmış durumdayım, aileme karşı çıkarsam çok çok büyük sorunlar çıkacak. Aksini yapsam acımdan kendimi bitiricem. Sizce ne yapmalıyım?..

Rabbim hakkinizda hayırlısını nasip etsin. Sevgiliniz türk değilde nedir? Ki bu kadar aileler karşı çıkıyor iki gönül bir olduktan sonra bu inat neye sevgiliniz gelsin sizi 10 kere 20 kere istesin bıkmadan usanmadan belki o zaman anlarlar. Sevgiliniz gerçekten seviyorsa ailesini de ikna eder seni istemeye gelir.

Istedi ama ailem o kadar sert tepki gösterdi ki bu riski göze almak istemiyorum bile, o bana hep söylüyo herkesin karşısına çıkalım dimdik duralım diye ama ailem bana ya onu seçersin ya bizi dedi. Onları da kaybetmek istemiyorum hiç ama diğer tarafta da sevdiğim insan var.

Ben 19 o 21, çocukluktan beri tanışıyoruz. Arkadaşımdı, annem tanıyordu, severdi onu, hep beraber oynardık çocukken. Yıllar geçti sevgili olduk, ama sonra sevgili olduğumuzu duyunca çok sert tepki verdi, babamda aynı şekilde.
Kendisi şimdi okuyor. Sorun türk olmaması, kültürlerimiz farklı, ailelerimiz, herşeyimiz ters aslında.

Yaşın küçük daha .ailenin bir bildiği vardır .
Yanlış bir şey yapma bence .ortada büyük bir aşk varsa zamanla ailen de onaylar . Ama gerçekten küçüksün daha beklemede kal .
Bu ara da komorya da neresi Afrikalı falan galiba .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…