- 7 Aralık 2016
- 1
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi cikmazlardabirkiz
Merhaba arkadaşlar birkac dakika önce annemle konusmamizdan sonra uye olup fikir almak istedim. 20 yasindayim erkek arkadasim 22. ben lise mezunuyum erkek arkadasimla lise1 den tanisiyoruz o benden önceki sene sinifta kalmisti benim olduğum dönem de sınıfta beni izlemekten tekrar sinifta kaldi. Ve okul basladiginda babasi vefat etmisti. annesi babaannesi ve kiz kardesiyle yasiyor. Kasım ayi gibi askere gidecegini dusunerek isten ayrılmıştı eylul sonu gibi. zaten cok iyi bi isi de yoktu. hâlâ issiz ve ocakta belli olacak ne zaman neresi. Erkek arkadaşım bana cok cok duskun. annem şartlarını soyledi liseyi bitirecegine soz verecek iyi bi is sahibi olacak ve ev dedi. ben neler cektim gordunuz senide kiralara veremem dedi.ve askere gidene kadar geçici bi ise giremez miydi bu durum beni korkuttu seviyosunuz birbirinizi bir sey diyemem ama bunlari sart kosucam dedi. Evleri var ama yarısı annesinin yarısı halasinin ustune. Bu sartlari ona nasil soylemeliyim. daha once bi kac kez ima etmeye calistim ama cok duygusal ardindan onu toparlamakla çok daha fazla ugrastim. nasil yaklasmaliyim fikri olan?