Ailem doğru mu Yapıyor?

kulak tıka sende kendine odaklan seni aşağıya çekmeye çalışan sadece ailen değil etrafındaki insanlarda olacak hayat hep böyle dolu ilk fırsatta pes mi edeceksin, ispatla kendini onlara hırs yapman lazım ben bunu başaracağım diyip

Sen aklı başında bir gençsin bunları yazıp gerçekleri gördüğüne göre..
Abin bir daha derse para mercedes vb diye.Benim bildiğim para için doktor olunmaz.İnsanlığa yardım etmek tedavi etmek için dr olunur.Sen yarın bu kafa ile nasıl hipokrat yemini edeceksin.Senin adına çok utandım diyeceksin.Sen yarın bu para aşkı yüzünden hastalarından iş dışı para bile alırsın gazetelere geçersin bunu unutma kardeşim demişti dersin diyeceksin.
Kendinle ilgili evdekilerle dertleşme uğraşma eğitimine odaklan. Tercih zamanı gelsin bakalım şimdi erken önce güzelce sınava hazırlanayım bu tavrınız beni geriyor lütfen kapatın bunları diye konuşmaları kestirin.
Tümü ile derslere odaklanın.Arada imkân varsa kitap okuyun.Yürüyüş yapın.

Senin yerinde olmuş olsam daha da hırslanır sıkı çalışıp istediğim bölümü kazanırdım. Bu hayat senin kimsenin fikirleri önemli değil ailende olsa. Sevmediğin bir mesleği yapacağına sevdiğin alanda ilerlemen en doğrusu.Silkelen kendine gel yapabilirsin

Abine de ki ticaretle uğraşanlardaymış para sen doktorlukla Mercedese bineceğini hayal et dur de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…