- 18 Şubat 2016
- 378
- 127
- 23
- 31
- Konu Sahibi teacherr23
-
Ondan uzaklasmandan başka değişik tavsiyesi olan çıkmaz gibime geliyor.
Ondan uzaklasmandan başka değişik tavsiyesi olan çıkmaz gibime geliyor.
konunu okurken sanki kendim yazmış gibi hissettim.çok benzer durumlar var.hatta bende bu gün konu açmak istiyordum.
benim durumda farklı olan sanırım eski arkadaşımın bana yaşattıklarından sonra sıkmaya başladılar.oysa çok rahattım.bu yüzden aradaki farkı çok iyi hissediyorum.iş görüşmesine giderken bile geliyorlardı.
ailen için sabret demiyeceğim.benzer şeyleri yaşamasam da aynı şeyi söylerdimbelli babandan sonra boşluktan sana sarmış.ona da yazık.
umursamaz olacaksın bebeğim.saygını koru ama umursamaz ol.yazmışsın ya mayoyla giriyorum o bilmiyor diye.öyle yap gitsin.
tavşanın için çok üzüldüm bir hayvan sever olarak.mamasını suyunu falan koyup odana kilitle o hayvanı.onuda vermesinler.
Annen parani yiyor bu bir seni kukla yapmis kendine bu iki sen evlenecem de onunu keser herturlu zorlugu cikarir bu uc
...
Bunu buraya yaziyorum Allah nasip ederse de o gunlere gelirsen okursun yazdiklarimi...
Annen parani yiyor bu bir seni kukla yapmis kendine bu iki sen evlenecem de onunu keser herturlu zorlugu cikarir bu uc
...
Bunu buraya yaziyorum Allah nasip ederse de o gunlere gelirsen okursun yazdiklarimi...
dayanamıyorum ki.o yüzden dedim.ayrıca 34 yaşındayım ve bu yaşlarımda yaşamak istediğim hayatın tam tersini yaşıyorum neredeyse.psikolojik destek alıyorum.
bana istediğin zaman ulaşabilirsin.özel mesaj yollayabilirsin.
Aa gercekten mibekar mısın evlen kurtul canm yasin da gelmiş senin yok mu sevdigin falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?