- 11 Ocak 2018
- 546
- 401
- 53
- Konu Sahibi maydanozca04
-
:,(gönderirim derken? bi çuval patates gönderilir mesela, insan gönderilmez.
Onun ailesinden çok çektim gitmek istemem ama yine de gidelim derse tabiki giderim. Yılda bir iki kez ama kalma gün sayısı 10 15kendi ailesine ne sıklıkta gideceksiniz ayrıca izin mi istiyorsunuz gitmek için o sizin aileniz tabiki gideceksiniz
Bunu asla bi sorunsal olarak görmezdim. Belki bir dert de değil, sormam da ne kadar doğru inanın bilmiyorum. Ama yine de sormak istedim. Ailelere gitme sıklığınız nedir? Hele ki gurbette yaşıyorsanız, aileler uzaktaysa yani...Biz henüz bi kaç aylık evliyiz ve gurbetteyiz meslekten ötürü. Eşim seni sadece bayramlarda gönderirim dedi. Çok üzüldüm. Sert çıktım biraz. Hani bunun sebebi de, beni büyüten insanlara ihanet ediliyormuş gibi hissettiğimdendi. Vaktinizden aldıysam, aff ola...
Ben çalışmıyorum şuan da bir kaç sene var çalışmaya başlamam için doğudayız daSiz çalışıyor musunuz
Zaten daha sık gidecek Zaman yok ki çalışınca
Bir fark yok da alışkanlık ...Cehaletimi bağışlayın,yazacağım şey de konunun dışında olacak ama sormadan edemeyeceğim artık.
Sorunsal ve sorun arasındaki fark ne tam olarak ?
Hep ailesinin dolduruşları olduğunu düşünüyorum ama pis günahları onların olsun. Böyle biri değildi, değişti...neden sadece bayramda gönderirmiş
Nasil yani karsida kv dort ayda bir kez mi gittiniz normali haftada birdirEvet sıkıntılı bir durum.
Bende gurbetteyim 2 aylık evliyiz 4 kere gittik. Kendi ailesi karşı mahallemizde 1 ker gittik. Erkeklerin bu triplerini hiç çözemiyorum.
“Seni sadece bayramlarda gönderirim” demek yerine “seni çok özlerim ben, sensiz saniyeler bana saat gibi geliyor, ama ne yapalım, bayram olunca mecburen katlanırım” dese...
Zaten siz de evinizi ve eşinizi özleyeceksiniz, ayrılık zor gelecek. Kısa kalıp dönmek isteyeceksiniz.
Bu erkekler çok salak ya.
Nasil yani karsida kv dort ayda bir kez mi gittiniz normali haftada birdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?