• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme aileler tanıştı bugün isteniyorum hayırlısıyla ama bi sorum var

sevimli12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2010
28
0
36
Hatay
merhaba arkadaşlar geçen cumartesi görmeye tanışmaya geldiler 3 buçuk senelik ilişkim resmiyete dönecek bugün inşallah hayırlısıyla.alkisalkisalkis bugün istemeye geldiklerinde ne ikram edeyim sizce aklımda pasta var başka ne yapabilirm hoş saat kaç oldu ben daha ne soruyorum ama
son anda yapabileceğim pratik birşey olabilir belki sizin önerebileceğiniz. bide getirdileri çikolatayı kahveden öncemi sonramı ikram ediym sizce çok mutluyum allah herkese bu duyguyu yaşatsın haftaya da nişan olacak sanırım cevaplarınız için şimdikten teşekkürler.

canım bende evde bişeyle uğraşma artık geç olmuş git marketten hazır kekler var kalitelilerden al bir iki paket.sonra her fırında satılan kutularda kurabiyeler var.taze oluyo onlar günlük.bu kadarı yeterlidir tatlım.allah mutlu etsin allah tamamına erdirsin.darısı bekleyenlerin,isteyenlerin ve karşısına aksilikler çıkanların başına

he bi de sanırım burdaki topickleri okudugum kadarıyla çikolata isteme olayından hemen sonra veriliyo diye biliyorum

Ben böyle bir şey duymadım ya.Eşinizin ailesi geliyor ve son dakikaya mı bırakıyorsunuz.Ben olsam çok bozulurum,bir de önyargı oluşur.Arkadaşınız gelmiyor ki sonuçta.

acaba son andamı haberı oldu yanı neden bu hazırlık en sona neden kaldıkı cnm peki nasıl geçti.

sorun olmadı arkadaşlar cevaplarınız için sağolun şuan nişanlıyım önemli olanda bu misafirleri ağırlama faslı iyi geçti herşeyin hayırlısı darısı bekarların başına

Back