• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Aileler tanışıyorr. Fikirlerinize ihtiyacım var

karamelek_35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2017
5
3
1
Herkese merhaba demek istiyorumm :KK49: Buraya gelmemin sebebi heyecanımı birileriyle paylaşmak , heyecanınızı sevincinizi üzüntünüzü birlikte tatmak için geldim..

Siz sormadan ben söyleyeyim.20 yaşındayım ve açıktan okuyorum.Kendi iş yerimizde çalışıyorum.
Perşembe günü erkek arkadaşım ailesiyle beraber çay içmeye gelecekler.Hoş aslında kendileri yabancı olmuyor.Onların iş yerleri de bizim iş yerinin karşısında.Yani komşu oluyoruz:KK28: Ama tabi böyle durumlarda her şey farklı.Çok heyecanlıyım kısacası :KK36:

Sizlerden fikir almak istiyorum birde..İlk günden elbise giymek istemiyorum.Koton dan kumaş pantalon bakıcam.Sizce nasıl olur ?

Birde ikramlar için sarma , su böreği düşünüyorum ama tatlı olarak aklıma bir şey gelmiyor :KK12:

Önerilerinizi fikirlerinizi bekliyorumm..:işsiz:

Ben de sizin gibi kumaş pantolondan yanayım benim de yakında olacak bu etkinliklerim.

İkramlık biraz daha fazla mı olsa acaba ya da yemeğe mi alsanız ki?

Ben de sizin gibi kumaş pantolondan yanayım benim de yakında olacak bu etkinliklerim.

Aslında biz davet etmedik. Onlar bizi aradı size çaya gelmek istiyoruz diye. İkramlıklarda başka neler yapılabilir fikriniz varsa gerçekten çok sevinirim. Çok heyecanlıyım:KK68: tuzlu kuru pasta alırım olmadı. Artık onlarda gelirken baklava falan getirir diye düşünüyorum

Aslında biz davet etmedik. Onlar bizi aradı size çaya gelmek istiyoruz diye. İkramlıklarda başka neler yapılabilir fikriniz varsa gerçekten çok sevinirim. Çok heyecanlıyım:KK68: tuzlu kuru pasta alırım olmadı. Artık onlarda gelirken baklava falan getirir diye düşünüyorum
Satın almayın yapın. Patatesli kek tatiline bakın internetten soğansız olanı ama şimdiye kadar sevmiyorum diyeni görmedim aksine herkes tarifini aldı.

Hayırlı olsun şimdiden :) Şerbetli tatlı yapma imkanı varsa deneyebilirsiniz, ev baklavası gibi, genelde böyle ağır günlerde şerbetli tatlılar yenir çünkü.

Back