Mesleğim zaten cebimde mezun olucam bu sene inşallah. Ben yaşadığım şehirde yaşamak istiyorum bunu çözemiyoruz biz, anlamıyor beni çok katı bu konuda.Bence bunca yıllık emeğinin çöpe atma .
Meslek kadının bileğindeki bileziktir.
Allah koruusn hersey olabılır bu devırde bır adama kesınlıkle hayatını bağlama ..
Bence kesinlikle mesleğini bırakma. O senin hayatın emeğinde. Erkekleri bu konuda anlamak zor. Yollardır berabersiniz bilmiyor mu okuduğunu? Sana büyük haksızlık. Sevgiyi anlarım vazgeçemezsin ama ikna et22 yaşındayım. Hemşirelik öğrencisiyim son senem. Yaklaşık 4 5 yıldır ilişkim var. Benim için çok değerli ve özel. Kendisi tarım ile uğraşıyor. Haliyle yılın çoğu zamanını köylerde ya da ilçelerde geçiriyor. Maddi olarak durumları çok çok iyi. 2 3 ay içinde aileleri tanıştırmayı düşünüyoruz. Ama büyük problemlerimiz var. Çalışmamı istemiyor. Onunla birlikte köylere ilçelere gelmemi istiyor. Gelirsen gelirsin gelmezsen kendin bilirsin diyor. Bana olan sevgisinden ve verdiği değerden asla şüphem yok. Çok iyi bi insan. Ama bi tek bu konuda yıkamıyor duvarlarını. Gidip gelelim düzenli kalamam ben diyorum anlamıyor. Çalışmama müsade et ben gidşp geleyim hergün diyorum kabul etmiyor. Bende orta yol bulmamasına sinirleniyorum haliyle. Hiç fedakarlık yapmıyor. Artık karar vermek zorundayım yada onu ikna etmek zorundayım. Ama nasıl bilmiyorum böyle giderse orta yol bulamazsak ne yapıcam bilmiyorum. Düşünemiyorum kendimi onsuz kaç sene oldu. Ama bukadar fedakarlık yaptığım halde hiç fedakarlık görmemekte beni üzüyor. Ne düşünüyorsunuz lütfen yardımcı olun.
22 yaşındayım. Hemşirelik öğrencisiyim son senem. Yaklaşık 4 5 yıldır ilişkim var. Benim için çok değerli ve özel. Kendisi tarım ile uğraşıyor. Haliyle yılın çoğu zamanını köylerde ya da ilçelerde geçiriyor. Maddi olarak durumları çok çok iyi. 2 3 ay içinde aileleri tanıştırmayı düşünüyoruz. Ama büyük problemlerimiz var. Çalışmamı istemiyor. Onunla birlikte köylere ilçelere gelmemi istiyor. Gelirsen gelirsin gelmezsen kendin bilirsin diyor. Bana olan sevgisinden ve verdiği değerden asla şüphem yok. Çok iyi bi insan. Ama bi tek bu konuda yıkamıyor duvarlarını. Gidip gelelim düzenli kalamam ben diyorum anlamıyor. Çalışmama müsade et ben gidşp geleyim hergün diyorum kabul etmiyor. Bende orta yol bulmamasına sinirleniyorum haliyle. Hiç fedakarlık yapmıyor. Artık karar vermek zorundayım yada onu ikna etmek zorundayım. Ama nasıl bilmiyorum böyle giderse orta yol bulamazsak ne yapıcam bilmiyorum. Düşünemiyorum kendimi onsuz kaç sene oldu. Ama bukadar fedakarlık yaptığım halde hiç fedakarlık görmemekte beni üzüyor. Ne düşünüyorsunuz lütfen yardımcı olun.
Ablacım konu 2 yıl önceye ait.Gelirsen gelirain gelmezsen sen bilirsin diyen birinin sevgisi olabilir mi sence?? Yaşın çok küçük kendini yakma sonra kaynanam ve kocam ona buna izin vermiyor diye konu açarsın. İşi iyi diye aldanma fikirlerini önemsemesi en büyük zenginliktir. Anneciğini ve babacığını üzme el oğlu için ileride mantıklı düşün sadece
Ablacım konu 2 yıl önceye ait.
Ya işte burayı bilmeyenler buluyo.Ahahaha sağol kuzucum anasayfada ne arıyor bu konu yahuu
"Bana olan sevgisinden verdiği değerden şüphem yok. " demişsiniz. Ama size "Gelirsen gelirsin..." diye cevap verebilmesi sevgisinden ve verdiği değerden şüphe etmeniz gerektiğini gösteriyor. Öncelikle emeğinize çalışmanıza hayallerinize saygı duymayan bir adam nasıl seviyor olabilir? Bence bunları bir düşünün...22 yaşındayım. Hemşirelik öğrencisiyim son senem. Yaklaşık 4 5 yıldır ilişkim var. Benim için çok değerli ve özel. Kendisi tarım ile uğraşıyor. Haliyle yılın çoğu zamanını köylerde ya da ilçelerde geçiriyor. Maddi olarak durumları çok çok iyi. 2 3 ay içinde aileleri tanıştırmayı düşünüyoruz. Ama büyük problemlerimiz var. Çalışmamı istemiyor. Onunla birlikte köylere ilçelere gelmemi istiyor. Gelirsen gelirsin gelmezsen kendin bilirsin diyor. Bana olan sevgisinden ve verdiği değerden asla şüphem yok. Çok iyi bi insan. Ama bi tek bu konuda yıkamıyor duvarlarını. Gidip gelelim düzenli kalamam ben diyorum anlamıyor. Çalışmama müsade et ben gidşp geleyim hergün diyorum kabul etmiyor. Bende orta yol bulmamasına sinirleniyorum haliyle. Hiç fedakarlık yapmıyor. Artık karar vermek zorundayım yada onu ikna etmek zorundayım. Ama nasıl bilmiyorum böyle giderse orta yol bulamazsak ne yapıcam bilmiyorum. Düşünemiyorum kendimi onsuz kaç sene oldu. Ama bukadar fedakarlık yaptığım halde hiç fedakarlık görmemekte beni üzüyor. Ne düşünüyorsunuz lütfen yardımcı olun.