Aileler tanışacaktı. Ama olmadı

Tirlex

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2018
2
0
26
22 yaşındayım. Hemşirelik öğrencisiyim son senem. Yaklaşık 4 5 yıldır ilişkim var. Benim için çok değerli ve özel. Kendisi tarım ile uğraşıyor. Haliyle yılın çoğu zamanını köylerde ya da ilçelerde geçiriyor. Maddi olarak durumları çok çok iyi. 2 3 ay içinde aileleri tanıştırmayı düşünüyoruz. Ama büyük problemlerimiz var. Çalışmamı istemiyor. Onunla birlikte köylere ilçelere gelmemi istiyor. Gelirsen gelirsin gelmezsen kendin bilirsin diyor. Bana olan sevgisinden ve verdiği değerden asla şüphem yok. Çok iyi bi insan. Ama bi tek bu konuda yıkamıyor duvarlarını. Gidip gelelim düzenli kalamam ben diyorum anlamıyor. Çalışmama müsade et ben gidşp geleyim hergün diyorum kabul etmiyor. Bende orta yol bulmamasına sinirleniyorum haliyle. Hiç fedakarlık yapmıyor. Artık karar vermek zorundayım yada onu ikna etmek zorundayım. Ama nasıl bilmiyorum böyle giderse orta yol bulamazsak ne yapıcam bilmiyorum. Düşünemiyorum kendimi onsuz kaç sene oldu. Ama bukadar fedakarlık yaptığım halde hiç fedakarlık görmemekte beni üzüyor. Ne düşünüyorsunuz lütfen yardımcı olun.

Bence bunca yıllık emeğinin çöpe atma .
Meslek kadının bileğindeki bileziktir.
Allah koruusn hersey olabılır bu devırde bır adama kesınlıkle hayatını bağlama ..

Bence bunca yıllık emeğinin çöpe atma .
Meslek kadının bileğindeki bileziktir.
Allah koruusn hersey olabılır bu devırde bır adama kesınlıkle hayatını bağlama ..
Mesleğim zaten cebimde mezun olucam bu sene inşallah. Ben yaşadığım şehirde yaşamak istiyorum bunu çözemiyoruz biz, anlamıyor beni çok katı bu konuda.

Emeğine , ailene , en önemlisi de kendine yazık değili mi be kardeşim..
Sana olan sevgisi nedir bilemiyorum ama değer bu şekilde verilmez.
Birisine bir değer veriyorsan onun hayatına ve emeklerine saygılı olman gerekir..
Bencillikten öte bir düşünce değil bu..

Bak Mehmet Aslantuğ ne güzel söylemişti.

“Hiçbir kadın geleceğini bir adamın vicdanına, aşkına, günün sonunda aklının karışmasına bırakmamalıdır”

Daha yeni evliyim ve yeterince tecrübe sahibi değilim. Ama bugüne kadar gözlemliyebildiğim kadarıyla bir evliliğin mutluluğu kadının mutlu olup olmadığına bağlı. İşinizi bırakmak sizi mutsuz edecekse, bunu tatlı bir dille söylemeye çalışın. Orta yolu bulmak lazım.

Siz orta yolu bulmak için ona alternatif sunuyorsunuz fakat o diretiyorsa bu konuda bencilliğini aşmalı sizin hayatınızda ki kararlarınıza saygı duymalı en azından sizin gibi alternatif üretse de olur ama benim dediğim olacak deyip kestirip atarsa ilişkiniz evlendiğiniz de de sarsılır kararlarınızı iyi düşünüp verin kalbinizi değil mantığınızı dinleyin çünkü söz konusu geleceğiniz aileleriniz emek verip sizi okutuyorlar bu yaşlara getiriyorlar şimdi kalkıp bir adam yapmicaksın etmiceksin diyemez o hakkı vermemelisiniz mesleğinizi onun olduğu yerler de de yapabilirseniz gidin siz de diretmeyin kendi yaşamak istediğiniz yer haricinde de yaşamınızı sürdürebilirsiniz neticede ama eğer okuduğunuz ailenizin ve sizin emek verdiğiniz mesleğinizi sevglinizin istediği şartlarda devam ettiremicekseniz geleceğinize sırf seviyosunuz sırf 4-5 yıl olmuş sevgili olalı diye çomak sokturmayın sonra çok pişman olursunuz bizden söylemesi ..

Ya kusura bakma da bu adam seni baya naif görmüş
Tamam hemşiresin cok kazanamayacaksın onunsa maddi durumu iyi buna güveniyor belli ki ama fikirlerine saygı duymuyor seni dinlemiyor
Posta koyman lazım artık
Eger seni kaybetmek istemiyorsa senin bir insan olduguna kendi secimlerin ve karakterin olduguna inanmalı

neden kızlarımız emeğine bu kadarcık saygı duymayan adamları tepesine çıkarıyor? 'benim kazancım iyi ikimize de yeter, bence çalışmana gerek yok ama nasıl istersen saygı duyarım' diye düşünmek yerine gelirsen gel gelmezsen kendin bilirsin ne demek? neden bunca yıllık emeğini bu kadar fevri ve orta yolu bulmaktan uzak bir erkek için çöpe atıyorsun?

Sana gerçekten değer verse sevdiğin mesleği yapmana bir şey demezdi. Sen 4 5 yıl emek verdim diyorsun. O bölümü kazanıp hemşire olmak için kaç yıl emek verdin? En az 16 yıl... Ailen sana 22 yıldır emek veriyor ve tek istedikleri ayaklarının üzerinde durman. Bence sen böyle bir insanla evlenmeyi düşünüyorsan on kere düşün pişman olursun gibi düşünüyorum

Senin isteklerine önem verecek biri olmalı hayatında güzelim.
Sadece sen istiyorsun diye istemeli bazen bir şeyleri öyle bencillik yok...
Bende 22 yaşındayım ve 37 yaşında bir erkek arkadaşım var 4 senedir beraberiz.
Benimle asla istemeyeceği bir şeyin bile ortak yolunu bulmak zorunda.
2 hafta önce ailelerimiz tanışacaktı bizimde olmadı annesi ile küstükleri için.

4 5 yıldır bende bir ilişki yaşıyorum seni anlıyorum ama bi nokta vardır ya oraya getirdiği anda onunla birlikte gereksiz 5 senesini de çöpe atarım.
Kimse vazgeçilmez değil klişe söz ama gerçek !!
ilişkini Bi 5 sene daha yaşayacak bi başkasını bulursun hiiiiç merak etme. 5 senedir o var diye bir daha kimse olmayacak değil..
Nefret ediyorum şu gerikafalardan...

Sen gecelerce uykusuz kaldın , dişini tırnağına taktın hemşire oldun ÇALIŞAMAZSIN ...
yok ya :)...
Çalışmaz kendini köreltirsen ne olur biliyosun dimi cnm aldatsada gidemezsin bağırsada ilgilenmesede...
Dünyanın en iyi adamı dediğin adamla bile birlikte olsan gidecek gücün her zaman olmalı kusura bakmasın kimse, aman nereye gidecek nasıl gidecek dedirtme kendine....
Bu istese gider diye korkmalı karşındaki seni kaybetmekten
Yanlış anlama da gelirsen gelirsin gelmezsen sen bilirsin ,,, senin için bu kadar değerli 5 sene onun için bu mu yani gelirsen gelirsin gelmezsende s*ktir git mi yani?
çok sinirlendim kusura bakma....

22 yaşındayım. Hemşirelik öğrencisiyim son senem. Yaklaşık 4 5 yıldır ilişkim var. Benim için çok değerli ve özel. Kendisi tarım ile uğraşıyor. Haliyle yılın çoğu zamanını köylerde ya da ilçelerde geçiriyor. Maddi olarak durumları çok çok iyi. 2 3 ay içinde aileleri tanıştırmayı düşünüyoruz. Ama büyük problemlerimiz var. Çalışmamı istemiyor. Onunla birlikte köylere ilçelere gelmemi istiyor. Gelirsen gelirsin gelmezsen kendin bilirsin diyor. Bana olan sevgisinden ve verdiği değerden asla şüphem yok. Çok iyi bi insan. Ama bi tek bu konuda yıkamıyor duvarlarını. Gidip gelelim düzenli kalamam ben diyorum anlamıyor. Çalışmama müsade et ben gidşp geleyim hergün diyorum kabul etmiyor. Bende orta yol bulmamasına sinirleniyorum haliyle. Hiç fedakarlık yapmıyor. Artık karar vermek zorundayım yada onu ikna etmek zorundayım. Ama nasıl bilmiyorum böyle giderse orta yol bulamazsak ne yapıcam bilmiyorum. Düşünemiyorum kendimi onsuz kaç sene oldu. Ama bukadar fedakarlık yaptığım halde hiç fedakarlık görmemekte beni üzüyor. Ne düşünüyorsunuz lütfen yardımcı olun.
Bence kesinlikle mesleğini bırakma. O senin hayatın emeğinde. Erkekleri bu konuda anlamak zor. Yollardır berabersiniz bilmiyor mu okuduğunu? Sana büyük haksızlık. Sevgiyi anlarım vazgeçemezsin ama ikna et

Gelirsen gelirain gelmezsen sen bilirsin diyen birinin sevgisi olabilir mi sence?? Yaşın çok küçük kendini yakma sonra kaynanam ve kocam ona buna izin vermiyor diye konu açarsın. İşi iyi diye aldanma fikirlerini önemsemesi en büyük zenginliktir. Anneciğini ve babacığını üzme el oğlu için ileride mantıklı düşün sadece

Gelirsen gelirain gelmezsen sen bilirsin diyen birinin sevgisi olabilir mi sence?? Yaşın çok küçük kendini yakma sonra kaynanam ve kocam ona buna izin vermiyor diye konu açarsın. İşi iyi diye aldanma fikirlerini önemsemesi en büyük zenginliktir. Anneciğini ve babacığını üzme el oğlu için ileride mantıklı düşün sadece
Ablacım konu 2 yıl önceye ait. 🤗

"Bana olan sevgisinden verdiği değerden şüphem yok. " demişsiniz. Ama size "Gelirsen gelirsin..." diye cevap verebilmesi sevgisinden ve verdiği değerden şüphe etmeniz gerektiğini gösteriyor. Öncelikle emeğinize çalışmanıza hayallerinize saygı duymayan bir adam nasıl seviyor olabilir? Bence bunları bir düşünün...

X