22 yaşındayım. Hemşirelik öğrencisiyim son senem. Yaklaşık 4 5 yıldır ilişkim var. Benim için çok değerli ve özel. Kendisi tarım ile uğraşıyor. Haliyle yılın çoğu zamanını köylerde ya da ilçelerde geçiriyor. Maddi olarak durumları çok çok iyi. 2 3 ay içinde aileleri tanıştırmayı düşünüyoruz. Ama büyük problemlerimiz var. Çalışmamı istemiyor. Onunla birlikte köylere ilçelere gelmemi istiyor. Gelirsen gelirsin gelmezsen kendin bilirsin diyor. Bana olan sevgisinden ve verdiği değerden asla şüphem yok. Çok iyi bi insan. Ama bi tek bu konuda yıkamıyor duvarlarını. Gidip gelelim düzenli kalamam ben diyorum anlamıyor. Çalışmama müsade et ben gidşp geleyim hergün diyorum kabul etmiyor. Bende orta yol bulmamasına sinirleniyorum haliyle. Hiç fedakarlık yapmıyor. Artık karar vermek zorundayım yada onu ikna etmek zorundayım. Ama nasıl bilmiyorum böyle giderse orta yol bulamazsak ne yapıcam bilmiyorum. Düşünemiyorum kendimi onsuz kaç sene oldu. Ama bukadar fedakarlık yaptığım halde hiç fedakarlık görmemekte beni üzüyor. Ne düşünüyorsunuz lütfen yardımcı olun.