• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aileler istemedi diye ayrilan var mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bcgirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2016
2.273
2.525
133
Kizlar cidden cok uzgunum. yenu sevgilimden ayrildim. hem onun aikesi hem benim ailem istemedi iliskimizi. aileler arasinda hem mezhep hem girus farkliligi vardi. bizde dayanamadik severek ayrildik. ilerde mutsuz olacagimiza karar verdik. ama tekrar baslama bi umut icimde. sizdende boyle birsey yasayan var midir. akil verin kizlar :(

Aileler doğru söylüyor,
Yaşam tarzları vb farklılıklar ciddi sorunlara sebep oluyor.

Senin şu an aşkın ateşinden gözün bunları görmüyor olabilir.
Ama aşk bitip de gerçekten onu tanımaya başladığında yani evliyken bunları görüp kahrolacaksın.
Ben şahsen benimle farklı dünya görüşü olan biriyle asla yaşayamam.
Ki zaten niye yaşayayım? Hayatı paylaşırken farklı pencereden nasıl bakacağım hayata?
Zehir zembelek olur hayatın.

En doğrusu bende aşkımdan ölüp bitiyordum zamanında aileme hiç açmadan bitirdim imkansız olduğunu biliyordum. Şuan benim gibi düşünen biriyle nişanlıyım ve çok mutluyum inan fikir ayrılıkları ilerde çok büyük problemler yaratıyor. Kesinlikle aileni dinle

Bende de olmustu ayrildim, ayni sehirden olsun dediler ailem.. Onlar ayni sehirden istedi bende kendi secimimi yaptim ama ayni sehirdendi.. Allah şükür cok da mutluyum..

Ailelerin yanildigini görmedim
Anne olunca anlarsın :) bı bildikleri oluyor
İki tarafta ortak gorusteyse demekki böylesi daha iyiymiş

Aileler istemiyorsa vardir bir bildigi buna gercekten inaniyorum. En hayirlisini yapmissiniz, pisman olmayin sizin goremediklerinizi gormuslerdir. Duygusalliga kapilmayin dunyada 5 milyar erkek var :D

bende ayrıldım 1 yıl oluyor inan herşey düzeliyor
herkes kendi yoluna bakıyor kendini eve kapatma

Senin şu an aşkın ateşinden gözün bunları görmüyor olabilir.
Ama aşk bitip de gerçekten onu tanımaya başladığında yani evliyken bunları görüp kahrolacaksın.
Ben şahsen benimle farklı dünya görüşü olan biriyle asla yaşayamam.
Ki zaten niye yaşayayım? Hayatı paylaşırken farklı pencereden nasıl bakacağım hayata?
Zehir zembelek olur hayatın.

Ben zaten sevgilimle anlasiyordum. onla ayni gorusteyz. ailesi farkli[/QUOTE]

Kizlar cidden cok uzgunum. yenu sevgilimden ayrildim. hem onun aikesi hem benim ailem istemedi iliskimizi. aileler arasinda hem mezhep hem girus farkliligi vardi. bizde dayanamadik severek ayrildik. ilerde mutsuz olacagimiza karar verdik. ama tekrar baslama bi umut icimde. sizdende boyle birsey yasayan var midir. akil verin kizlar :KK43:
Ah ahh :)

Eşimle mezhep ayrılığımız, kültürel farklılıklarımız var. Bazı konularda ailelerimizin düşünceleri asla uyuşmuyor. Birbirlerini hiç istemediler.
Eşimle bazen direnmeye yorulduk, mantıklı olan ayrılmaktı ama çok sevdik biz. Kimse bizim çektiğimiz çileyi çekmeye dayanamazdı sanırım. Aileler duyduktan sonra ikna olayı, verdiğimiz savaş ve hastalanmalar tam 1 sene sürdü. Tüm ipler koptu derken eşim yine bırakmadı. Ben çok dua etmiştim ama.. Sonuçta herkesin gönlü oldu. Ama bana depresyon ilaçlarına, bir panik atak başlangıcına ve kalp rahatsızlığına mal oldu. Çok şükür şimdi daha iyiyim

Eğer adama güveniyorsan ve seni tutup çekip alacak o güce inada sahipse ve gerekirse gururunu ayaklar altına almaya hazırsa neden olmasın.. Tabi sonradan anlaşmazlıklar olacak o belli tabi. Ailelerin arasndaki farklar her fırsatta kendini gösterecek. Çok tartışmalar yaşayacaksınız. Biz yaşadık. Ama aşmayı bildik.

En önemlisi kıymet bilmeyi öğrendik.. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Evlilikte imzayi iki kisi atar ana aileler evlenir. Bu boyledir. Iki kisi ne kadar iyi anlasirsa anlassin ucuncu kisiler yuzunden sorun yasanabilir. ki siz de aileler istemiyormus. Iyi anlasabilirsiniz, suan bir sorun olmayabilir ama iki farkli gorusu olan ailede yetismus bireyler ayni eve girince yavas yavas problemler cikiyor. Aileleri dinleyin bence.

Valla evdeyim bide :KK43: ara ara da arkadasca konusuyoruz.
yani dışarı çık her gün evde durdukça insanın aklına geliyor
bende çok seviyordum karşı tarafda çok seviyordu
baktım sevgilisi varmış dedim hayat devam ediyor
çıkar karşıma birileri çıkmasada napayım ölcek halim yok başka şeylerle mutlu olmaya çalış yabancı dizi izle
kitap oku arkadaşlarınla dışarı çık boşverr hayat kısa

Ah ahh :)

Eşimle mezhep ayrılığımız, kültürel farklılıklarımız var. Bazı konularda ailelerimizin düşünceleri asla uyuşmuyor. Birbirlerini hiç istemediler.
Eşimle bazen direnmeye yorulduk, mantıklı olan ayrılmaktı ama çok sevdik biz. Kimse bizim çektiğimiz çileyi çekmeye dayanamazdı sanırım. Aileler duyduktan sonra ikna olayı, verdiğimiz savaş ve hastalanmalar tam 1 sene sürdü. Tüm ipler koptu derken eşim yine bırakmadı. Ben çok dua etmiştim ama.. Sonuçta herkesin gönlü oldu. Ama bana depresyon ilaçlarına, bir panik atak başlangıcına ve kalp rahatsızlığına mal oldu. Çok şükür şimdi daha iyiyim

Eğer adama güveniyorsan ve seni tutup çekip alacak o güce inada sahipse ve gerekirse gururunu ayaklar altına almaya hazırsa neden olmasın.. Tabi sonradan anlaşmazlıklar olacak o belli tabi. Ailelerin arasndaki farklar her fırsatta kendini gösterecek. Çok tartışmalar yaşayacaksınız. Biz yaşadık. Ama aşmayı bildik.

En önemlisi kıymet bilmeyi öğrendik.. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Cok tesekkur ederim. bizde suan icin boyle bir karar verdik ilerisi icin birbirimizi uzecegimizi dusunerekten. ama hala konusuyoruz. gun icinde ara ara mesajlasiyoruz bir arkadas gibi. nasi olur bilmiyorum ama boyle gidiyo. hakkimizda hayirlisi

Cok tesekkur ederim. bizde suan icin boyle bir karar verdik ilerisi icin birbirimizi uzecegimizi dusunerekten. ama hala konusuyoruz. gun icinde ara ara mesajlasiyoruz bir arkadas gibi. nasi olur bilmiyorum ama boyle gidiyo. hakkimizda hayirlisi
İnşallah hayırlısı canım. Eşim duysa üzülür belki, ama gerçek şu ki, eşimin bütün o özellikleriyle kişiliğiyle başka bir ailesi olmasını çok isterdim.her şey daha kolay olurdu. Evliliği çok etkiliyor inan bana.

Ama hayırlısı böyleymiş demek ki..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back