- Konu Sahibi GuerillaTanya
-
nişan, tanışma için sevgilinin iş bulmasını bekleseydiniz daha iyi olmazmıydı diye düşündüm şimdi.
canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
aslinda bende tokata gitmekten yanaydim...ama annem babamla konustugunda tokat mevzusunu acmamis...cunku annemin bana dedigi suydu: insanlari zor duruma sokmayalim taa tokata gelmesinler biz ha tokata gitmisiz ha istanbula...dedi...ama tabi simdi isler degisti...aslinda banada en mantiklisi tokata gitmek gibi geliyor....simdi bileti falan da aldik istanbula...ooof bilmiyorum...
mesela kizlar dün ben sevgilimle telefonda konusuyordum...bu askerden yeni geldigi icin henuz is ariyor...nisanda biz gelecegiz diye stres icinde o zaman kadar is bulmasi gerektigini dusunuyor...ama tek yaptigi interentten online cv yollamak...ne bilim ben bile burdan istanbula basvuru yaptim ama öyle pc karsisinda beklemedim...sürekli telefonla aradim israrci oldum, isi cok istedigimi belli ettim ve ne oldu? ilk gidisimde ben is buldum...ben skmiyorum onu her seferinde diyorum ki: bu kadar sknti yapma elinden geleni yapiyorsun elbet is cikacak...falan....bana ne dedi biliyomusunuz: sagol yardimci olmaya calisiyosun ama olamiyosun! krize giriodum dedim haksizlik ediyorsun hergun skntili konusuyoruz ben elimden geleni yapiyorum dedim...bana anlayissiz oldugumu söyledi....
sonra 1 dakika falan sustuk buda dediki daha tokata gidicez. bende dedim bu kadar zor biseyse gitmessiniz olur biter bu kadar dert etmeye gerek yok dedim. ne alakasi var ben konu acilsin diye konustum dedi. bende olabilir o zaman hangi cümleden sonra hangi konuyu actigina dikkat et dedim. sonra beyefendi sinir olup kapatti telefonu.
simdi istanbula bilet aldik ama sey mi yapsak ne bilim...ben annemlerle konussam desem en iyisi tokata gidelim(
bisürü masraf cikacak benim sayemde ama bende kendimi orda el gibi hissetmek istemiyorum otellerde sürünmek sitemiyorum acikcasi...bide bagcilarda oturuyorlar ben oraya gitmistim yani nerde otel bulacaz onuda bilemedim
merhba kizlar belki ayni durumlari yasayanlar vardir diye suanki son durumu aciklayayim dedim. biz ailecek erkek tarafinin evinde kaldik 1 hafta boyunca. akrabalari da geldi tanistik. ve cok sükür aileler SÜPER anlastilar.....ne kavga ne tartisma, hersey bizim istedigimiz gibi oldu.
nisanimda oldu bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?