- 7 Ağustos 2013
- 458
- 218
1 aylık evliyim.Yarın doğumgünüm olacak ama burnumdan geldi artık.Heves filan bırakmadılar bende.Yarın için eşimle plan yapmıştık herkesi çağırıp evde kutlama kararı aldık.Anneme söyledim ben gelmem kayınvalidennyüzünü görmek istemiyorum dedi düğünden dolayı araları oldukça kötü. Bende o zaman tek onlar gelecekse sadece kocamla kutlarım dedim bu arada benim ikizim de var .annem iki gün sonra arayıp dün için doğum günü hazırlığı yapmış ben ve kardeşimin doğum gününü kendi evinde kutlamak için. Eşimde durumdan haberim yok bi gün önceden söylüyorlar üstelik bizim yaptığımız plana da köye gideceğiz diye gelmiyorlar bende gitmek istemiyorum dedi bende sorun çıkmasın diye kendim de gitmedim çünkü ezip geçmiş olacaktım oturdum saatlerce ağladım annem trip yaptı eşim inat etti ve biz gitmedik onlar kendileri kutladılar artık.Kayınvalidem de bugün için görümcem ile plan yapıp evde kutlayacaklarms eşim de aradı ona da gelmeyeceğiz biz beraber kutlamak istiyoruz dedi.Sizce eşime kızmakta haksız mıyım gitmek istiyordum tamam emrivaki yaptı annem ama olsun yine de gitmek istedim.