• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aileden uzakta...

Turkandrnb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
1.837
2.721
63
Merhaba arkadaşlar aranizda ailelerini 1 sene görmeden yaşayanlar var mi? Ve nasil yapabiliyorlar? Annemden ayrilacagim icin cok korkuyorum önceleri dünyayı dolasma gibi hayallerim vardi. Universiteyi farkli bir ilde okudum o zamanlar bu kadar zor degildi ama evlenmek bunlardan cok farkli. Kafama gore yurtdışından çıkıp buralara gelemem gibi geliyor. Korkularinizi nasil yendiniz.

Ben doğma büyüme Almanyadaydım. 2 sene oldu geleli. Evlendim, çekirdek ailemiz oldu. Velhasılkelam; ben zorluk çekmedim. Annemi canımdan çok severim, kendi de verdiğim karara saygı duydu, yılda 1 sefer tekrar Almanya'ya giderim, uğrarım, sonra yine gelirim. Onun haricinde devamlı telefonda konuşulur. Sanki aramızda ülke farklılığı değil de, şehir farklılığı var gibi.

Ben doğma büyüme Almanyadaydım. 2 sene oldu geleli. Evlendim, çekirdek ailemiz oldu. Velhasılkelam; ben zorluk çekmedim. Annemi canımdan çok severim, kendi de verdiğim karara saygı duydu, yılda 1 sefer tekrar Almanya'ya giderim, uğrarım, sonra yine gelirim. Onun haricinde devamlı telefonda konuşulur. Sanki aramızda ülke farklılığı değil de, şehir farklılığı var gibi.
Ne güzel saygi duymasi. Resmi nikahi yaptik ancak ailemin hala rızası yok onceden bircok sey daha kolay geliyordu ancak su an farkli bir ulke, yeni bir yaşam, yeni bir hayat gözümde dag oluveriyor. Çok kişi var bunu da biliyorum ama cok korkuyorum anneme bisey olur babama, kardesime birsey olur sonunda panikatak olacağım. Allah ailenizin mutlulugunu arttirsin

Back
X