- 19 Haziran 2021
- 3.602
- 7.099
Siz çok güzelsinizEvet haklisiniz taktim kafaya ya dunden beri
Bizle değil erkek arkadaşınızla konuşacaksınız. Kararları sadece o mu veriyor. Ben her zaman kadının iş yerine yakın bir evde oturulması taraftarıyım. İleride çoluk çocuk olcak iş güç yemek. eve hemen gelebilsin bi de yol yormasın diye.Merhaba hanimlar. Evlendikten sonra benim kaldigim sehirde kalmak istemiyor erkek arkadasim. Eski esimde bu sehir oldugu icin biraz. Ortada biyerde oturalim dedigimdede ikimizinde yabanci oldugu biyerde oturmiyalim dedi onunda benimde kimsemiz yok eger ortada biyerde oturursak. Onun kaldigi sehir veya genellikle gittigi sehir var. Ikincisi benim kaldigim sehre daha yakin. Ama ilerde cocuk oldumu nasil olucak diye dusunuyorum ve ailemden bir saat uzakta olucam. Hic oyle ayri kalmamistim biraz uzuluyorum acikcasi. Calistigim yer kendi suanki kaldigim sehirde ve isime devam edicem evlendikten sonrada. Haftanin 1/2 gunu ise giderim diger gunler evden calisiyorum. Sizce bosunami sorun ediyorum bunu kendime?
Hayir o evlilik veya nisanlilik felan yasamamisKonudan bağımsız olarak yeni eş adayınızın da mı ikinci evliliği ?
Aslinda 2 sene oldu ayrilali ama bosanma suresi biteli 8 ay oldu. Ben hic dusunmuyordum ama erkek arkadasim ruhuma dokundu sanki..Açelya eski eşinden ayrilali daha 8 ay olmuş. Yeniden evlilik düşünmek için erken değil mi?
Sen önceki evliliğinde çok sağlıklı düşünemez hale gelmiştin. Sanki sevgilinle ilgili de açtığın bir konu vardı. Kendine biraz zaman verseydin keşke.
Acele etme evlilik için demeye geldim.
Mutlu olurum sanki diye dusunuyorum. Biraz heycanlandiriyorda beni bambaska biyerde gercekten sevdigim biriyle yeni bir hayat baslamakHayatinizi kendi mutlulugunuz uzerine kurun
1 saat uzaklik cokda buyuk bi mesafe degil
Dogmamis cocuga don bicmek gibi bise olmus sizinki
Daha dogmamis cocuga kim bakacak diye dusunmeniz biraz abes olmus
Mutluluklar simdiden
Evet ya cok ince dusunuyorum sinir oluyorum kendimeÖnceden evlilik yapıp hala nasıl bu kadar bağlısınız anlamadım? Çocuk olsun ne olur ki? Gelir bakmak isteyen bakar zaten. Bakmazlarsa da çözüm bulursunuz mecbur. Ben de 4 saat uzakta yaşıcam ama bunları düşünsek zaten işin içinden çıkamayız.
Bu ince düşünce değil yalnızEvet ya cok ince dusunuyorum sinir oluyorum kendime
Aman efendim gitte erkekler sana baksin, sen her hafta gitmekmii istersin, ya ben gelemessem..yinede gidermisin felan.
Sen yazınca hatırladım ben deAçelya eski eşinden ayrilali daha 8 ay olmuş. Yeniden evlilik düşünmek için erken değil mi?
Sen önceki evliliğinde çok sağlıklı düşünemez hale gelmiştin. Sanki sevgilinle ilgili de açtığın bir konu vardı. Kendine biraz zaman verseydin keşke.
Acele etme evlilik için demeye geldim.
Sanki ilk alıntıladığım kısımda biraz yanlış yolları denemiş ruhunuza dokunmak içinAslinda 2 sene oldu ayrilali ama bosanma suresi biteli 8 ay oldu. Ben hic dusunmuyordum ama erkek arkadasim ruhuma dokundu sanki..
Yaaa neguzelll insAllah bende oyle diyebilirim5buçuk yıllık evliyim 4 şehir değiştirdim demeye geldim aslsldlfşgşgş. Ailemden de uzağım buarada hiç de bir şey olmuyor. Yanınızda sevdiğiniz, güvendiğiniz, mutlu olduğunuz biri varsa gerisi fasa fiso
Evet o konuyu asmistik cok sukur. Sonradan haksiz oldugunu anlamisti. Ama arada kiskanclik yapiyor, ben kendimdeSen yazınca hatırladım ben de
Sanki ilk alıntıladığım kısımda biraz yanlış yolları denemiş ruhunuza dokunmak için
Bence de acele etmeyin evlenmek için
Evlenmeden iyi tanıyın birbirinizi
Bence o kadar da harika biri değil çünkü
Uff yaa abartiyorum demiiBu ince düşünce değil yalnız
E anladı ama hala kıskançlık yapıyor diyorsunuzEvet o konuyu asmistik cok sukur. Sonradan haksiz oldugunu anlamisti. Ama arada kiskanclik yapiyor, ben kendimdeaileler tanisti ama evlilik icin daha neredeyse 1 sene var