Aileden uzakta yasamam

Bizle değil erkek arkadaşınızla konuşacaksınız. Kararları sadece o mu veriyor. Ben her zaman kadının iş yerine yakın bir evde oturulması taraftarıyım. İleride çoluk çocuk olcak iş güç yemek. eve hemen gelebilsin bi de yol yormasın diye.

1 saatlik mesafe çok değil ki
Şimdi merkeze inmek bile 1 saatini alıyor insanın
Bence abartıyorsunuz
Aynı şeyi erkek arkadaşınız yapsa ve konu açsanız şu an herkes "arkana bakmadan kaç" yazıyor olurdu
Düşün artık

Hayatinizi kendi mutlulugunuz uzerine kurun
1 saat uzaklik cokda buyuk bi mesafe degil
Dogmamis cocuga don bicmek gibi bise olmus sizinki
Daha dogmamis cocuga kim bakacak diye dusunmeniz biraz abes olmus
Mutluluklar simdiden

Açelya eski eşinden ayrilali daha 8 ay olmuş. Yeniden evlilik düşünmek için erken değil mi?
Sen önceki evliliğinde çok sağlıklı düşünemez hale gelmiştin. Sanki sevgilinle ilgili de açtığın bir konu vardı. Kendine biraz zaman verseydin keşke.
Acele etme evlilik için demeye geldim.

Aslinda 2 sene oldu ayrilali ama bosanma suresi biteli 8 ay oldu. Ben hic dusunmuyordum ama erkek arkadasim ruhuma dokundu sanki..

Önceden evlilik yapıp hala nasıl bu kadar bağlısınız anlamadım? Çocuk olsun ne olur ki? Gelir bakmak isteyen bakar zaten. Bakmazlarsa da çözüm bulursunuz mecbur. Ben de 4 saat uzakta yaşıcam ama bunları düşünsek zaten işin içinden çıkamayız.

Hayatinizi kendi mutlulugunuz uzerine kurun
1 saat uzaklik cokda buyuk bi mesafe degil
Dogmamis cocuga don bicmek gibi bise olmus sizinki
Daha dogmamis cocuga kim bakacak diye dusunmeniz biraz abes olmus
Mutluluklar simdiden
Mutlu olurum sanki diye dusunuyorum. Biraz heycanlandiriyorda beni bambaska biyerde gercekten sevdigim biriyle yeni bir hayat baslamak

Evet ya cok ince dusunuyorum sinir oluyorum kendime

Her ikisininde avantajları dezavantajları var. Çocuk olunca işler çok değişiyor. Bulunduğumuz şehirde ailemizden kimse yok şu an çocuğuma kendim bakıyorum bir gün birkaç saatliğine işe gitmek durumunda kaldım. Ne yapacağımızı şaşırdık eşiminde benimde kurumlarımızın denetimleri vardı bebeği de götüremezdik. Çözdük bir şekilde ama gel sen bize sor. Sizin şöyle aileden çok uzaklaşmayacaksınız. Okul vs dönemleri biraz tempolu geçecek bunu herkes yaşıyor.

5buçuk yıllık evliyim 4 şehir değiştirdim demeye geldim aslsldlfşgşgş. Ailemden de uzağım buarada hiç de bir şey olmuyor. Yanınızda sevdiğiniz, güvendiğiniz, mutlu olduğunuz biri varsa gerisi fasa fiso

Aman efendim gitte erkekler sana baksin, sen her hafta gitmekmii istersin, ya ben gelemessem..yinede gidermisin felan.

Sen yazınca hatırladım ben de
Aslinda 2 sene oldu ayrilali ama bosanma suresi biteli 8 ay oldu. Ben hic dusunmuyordum ama erkek arkadasim ruhuma dokundu sanki..
Sanki ilk alıntıladığım kısımda biraz yanlış yolları denemiş ruhunuza dokunmak için
Bence de acele etmeyin evlenmek için
Evlenmeden iyi tanıyın birbirinizi
Bence o kadar da harika biri değil çünkü

Yaaa neguzelll insAllah bende oyle diyebilirim

Evet o konuyu asmistik cok sukur. Sonradan haksiz oldugunu anlamisti. Ama arada kiskanclik yapiyor, ben kendimde aileler tanisti ama evlilik icin daha neredeyse 1 sene var

Evet o konuyu asmistik cok sukur. Sonradan haksiz oldugunu anlamisti. Ama arada kiskanclik yapiyor, ben kendimde aileler tanisti ama evlilik icin daha neredeyse 1 sene var
E anladı ama hala kıskançlık yapıyor diyorsunuz
Neyi anladı ki o zaman?
Anladıysa yapmaması lazım çünkü

Bana yine acele davranmaktan hata yapacakmışsınız gibi geliyor
Umarım sizin düşündüğünüz gibi iyi gider her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…