Aileden uzakta yasamam

E anladı ama hala kıskançlık yapıyor diyorsunuz
Neyi anladı ki o zaman?
Anladıysa yapmaması lazım çünkü

Bana yine acele davranmaktan hata yapacakmışsınız gibi geliyor
Umarım sizin düşündüğünüz gibi iyi gider her şey
Kiskanclik yapiyor derken mesela cok acik giyindigimde hoslanmiyor fazla yani oyle kiskancliklari var hala

Aslinda 2 sene oldu ayrilali ama bosanma suresi biteli 8 ay oldu. Ben hic dusunmuyordum ama erkek arkadasim ruhuma dokundu sanki..
Başka bir yorumda hala kıskanç demişsiniz, siz bunu bana değer veriyor diye düşünüyorsunuz muhtemelen. Eski eşinizle kıyasla iyi geliyor belki bazı şeyler ama karşınızda çok daha aklı selim biri yok bence.

Ruhunuz dokunulmayaca açıktı yaşadıklarınızdan dolayı. Evlenmek zorunda değilsiniz.

K bakmayın ama, siz daha önce evlenmiş boşanmış biri olarak karşı tarafın hiç evlenmemiş nişanlanmamış bile olması çok büyük sorunlar doğuracağına inanıyorum, şimdiden sinyaller vermeye başlamış. Denginizde birini bulsanız ?
Benim eski esin rahatsiz etmesindende korkuyor galiba

Hahah simdi yuhhh diyceksiniz ama 30 yasindayim😂
müsadenizle yuh diyeyim o zaman.. yani 1 saat mesafeye uzakta yaşamam diyorsanız tabi ki çok sağlıklı değil
tek sorun bu olsun yani. ikinciye evleneceksiniz bence bu sefer kişilik özelliklerine önem verin mutlu olacaksanız 5 saatte uzak değil

Merhaba hanimlar. Evlendikten sonra benim kaldigim sehirde kalmak istemiyor erkek arkadasim. Eski esimde bu sehir oldugu icin biraz. Ortada biyerde oturalim dedigimdede ikimizinde yabanci oldugu biyerde oturmiyalim dedi onunda benimde kimsemiz yok eger ortada biyerde oturursak. Onun kaldigi sehir veya genellikle gittigi sehir var. Ikincisi benim kaldigim sehre daha yakin. Ama ilerde cocuk oldumu nasil olucak diye dusunuyorum ve ailemden bir saat uzakta olucam. Hic oyle ayri kalmamistim biraz uzuluyorum acikcasi. Calistigim yer kendi suanki kaldigim sehirde ve isime devam edicem evlendikten sonrada. Haftanin 1/2 gunu ise giderim diger gunler evden calisiyorum. Sizce bosunami sorun ediyorum bunu kendime?:KK43:
Valla ben erkekte de kadında da konfor alanından çıkamayan insanlara pek olumlu bakamıyorum ama eğer sadece ilerde çocuğum olursa aileme yakın olmal avantaj diye düşünüyorsanız bu konu hariç elbette ama ailemden uzakta yapamam bana henüz evlenmeye ve kendi hayatımı kurmaya hazır değilim mesajı veriyor

Merhaba hanimlar. Evlendikten sonra benim kaldigim sehirde kalmak istemiyor erkek arkadasim. Eski esimde bu sehir oldugu icin biraz. Ortada biyerde oturalim dedigimdede ikimizinde yabanci oldugu biyerde oturmiyalim dedi onunda benimde kimsemiz yok eger ortada biyerde oturursak. Onun kaldigi sehir veya genellikle gittigi sehir var. Ikincisi benim kaldigim sehre daha yakin. Ama ilerde cocuk oldumu nasil olucak diye dusunuyorum ve ailemden bir saat uzakta olucam. Hic oyle ayri kalmamistim biraz uzuluyorum acikcasi. Calistigim yer kendi suanki kaldigim sehirde ve isime devam edicem evlendikten sonrada. Haftanin 1/2 gunu ise giderim diger gunler evden calisiyorum. Sizce bosunami sorun ediyorum bunu kendime?:KK43:
İçinize sinmiyorsa evlenmeyin.
Ben de 1 saat uzaktayım bazen özlüyorum ailemi keşke orada otursaydım diye😊

Kaç sene çektim demişsiniz ya nasıl kurtuldunuz? Bardak nasıl taştı?
10 sene sevgiliydik 5 senede evli kaldik. Konularim acik eger bakmak isterseniz. Bi aksam canima tak etti gittim evden, bidahada donmedim. Artik kufurler, aileye bile hemde! Aldatma supheside vardi. Piskolojik siddet vardi ve artik is ciyrindan cikmisti. Iyiki gitmisim o aksam evden IYIKI

10 sene sevgiliydik 5 senede evli kaldik. Konularim acik eger bakmak isterseniz. Bi aksam canima tak etti gittim evden, bidahada donmedim. Artik kufurler, aileye bile hemde! Aldatma supheside vardi. Piskolojik siddet vardi ve artik is ciyrindan cikmisti. Iyiki gitmisim o aksam evden IYIKI
Sizin adınıza çok çok sevindim. Erkek arkadaşınızın istediği şehir kendi ailesinin yaşadığı şehirse zorlanabilirsiniz. Aman dikkat edin, zor günlerden geçmişsiniz umarım huzuru bulursunuz.

Sizin adınıza çok çok sevindim. Erkek arkadaşınızın istediği şehir kendi ailesinin yaşadığı şehirse zorlanabilirsiniz. Aman dikkat edin, zor günlerden geçmişsiniz umarım huzuru bulursunuz.
Onun ailesinden bazilari o sehirde kaliyor evet. InsAllah zorlanmam iyi insanlar simdilik. Amin insAllah cumlemiz🤲

Aileden 1 saat uzakta olmak hiçbir şey değil, şehiriçi mesafe artık onlar. Ama işe gidip gelirken fazladan 1 saat yolda geçireceksiniz anladığım kadarıyla. Eşimin o şehirde yaşamak için çok geçerli bir sebebi yoksa yolumu uzatmazdım.

Ikimizinde tanimadigi bi yerde yasamak istemiyor erkek arkadasim. Ben ailemden uzak olucam bisey oldugunda ne onlar ne ben hemen bir arada olamiycaz felan diyede dusunuyorum. Ama erkek arkadasimla mutlu olurum diyede dusunuyorum. Cok karisik oldu kusura bakmayin. Abarttigimi iyice anlamaya basladim😂
Şaka gibisiniz. 1 saat uzaklıkta oturan ailenin neyine yetişememe durumu olabilir, gaz çıkarsanız onlar bulundukları yerden duyar sdfsf. Benim gibiler napsın ailem Ege'de ben doğuda yılda iki kez ya görüyorum ya görmüyorum. Bir evlilik de yapmışsınız, bu kadar bağımlılık bu yaşta cidden hiç sağlıklı değil. Eşimle yaşadığımız şehirde kimsemiz yok iki yıldır, ölmedik çok şükür. Hastalıkta zor günde ikimiz geldik üstesinden, tıpkı yalnız olan diğer ebeveynler gibi. Silkelen ve kendine gel dostum 😅

Mutlu olurum sanki diye dusunuyorum. Biraz heycanlandiriyorda beni bambaska biyerde gercekten sevdigim biriyle yeni bir hayat baslamak
Aileden nekadar uzakta olursaniz okadar iyidir emin olun
Maalesef bizim turk kulturunde cocuk benimdir benim kalacak kafasindayiz, seninde bir birey oldugunu hissettirmiyolar. Halbuki dinimizde bile cocuk anne babanin emanetidir sahibi degil.
Bakin okadar kafaniza yer etmiski ailemden uzak yasamak zor olur dusuncesine kapiliyorsunuz neden? Cunku oyle hissettirdiler oyle ogrettiler oyle gorduk..

1 saatse mesafe niye dert ettiniz ki, şehir değişikliğinden bile saymam ben onu.

Ikimizinde tanimadigi bi yerde yasamak istemiyor erkek arkadasim. Ben ailemden uzak olucam bisey oldugunda ne onlar ne ben hemen bir arada olamiycaz felan diyede dusunuyorum. Ama erkek arkadasimla mutlu olurum diyede dusunuyorum. Cok karisik oldu kusura bakmayin. Abarttigimi iyice anlamaya basladim😂
Erkek arkadaşınızın ailesinin olduğu şehirse gideceğiniz yer gitmeyin. İki tarafa da orta uzaklılta olan bir yere yerleşin.

X