Çocuk yaptığınız kişi yanınızda durmuyor mu anlayamadım kardeşim.ailenizin tepkisi nasıl olur bilemedimMerhaba
Aileden habersiz hamile kaldim. Muhafazakar bir ailem var ve hamile oldugumu soylemedim ne zaman soylemeliyim? Suan 5 aylik hamileyim.
Tek basina hamile kalmanin zorluklari neler? Yurt disinda yasiyorum. Devlet cocuk parasi veriyor.
Kendi motivasyonum duzelir mi?surekli asagi yukari oluyor
Hic cevresinde yalniz Anne ornegi olan var mi?
Eki Görüntüle 3470180 Eki Görüntüle 3470180
Aileye haber verip hamile kalan yoktur zaten herhaldeMerhaba
Aileden habersiz hamile kaldim. Muhafazakar bir ailem var ve hamile oldugumu soylemedim ne zaman soylemeliyim? Suan 5 aylik hamileyim.
Tek basina hamile kalmanin zorluklari neler? Yurt disinda yasiyorum. Devlet cocuk parasi veriyor.
Bence söyleme cocuk doğunca kendisi söyler.Merhaba
Aaa ben oncesinde tum sulalemi aradim. Ahaliiii duyduk duymadik demeyinnn bu gece cocuk yapacagim dedimAileye haber verip hamile kalan yoktur zaten herhalde
Ertesi sabah aile büyükleri arayıp ne oldu o iş dediler miAaa ben oncesinde tum sulalemi aradim. Ahaliiii duyduk duymadik demeyinnn bu gece cocuk yapacagim dedim
Evlilik istemiyor, oyalıyor diyordu en son babası içinBabası nerede?
Kız öyle deme, benim 7 aylıkken çıktı karnımKarnın çıktığı halde anlamadılarsa doğumda rüzgar çıktı bir anda hamile kalmışım, ben de anlamadım dersin.