• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailede ayrım :(

Manolyalale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2018
1.239
866
73
selam kızlar
Konuya nasıl başlasam bilemiyorum ama aile içinde hep bir ayrım seziyorum mesela kuznimle benim aramda ben kilo alsam teyzeler demediklerini bırakmıyorlardı ergen dönemimde yok koca g.tlü göbeğin senden önde gidiyor falan ama benden bir yaş küçük kuzenimde aynı dönemlerden gecti kilo alsa bir şey demiyorlar aman ergen morali bozulmasın aman alınmasın kıyafetimle dalga gecerler alaya alırlar ama ona asla öyle davranılmaz yakın görüp samimi davrandım diye mi bunları yasadım bilmiyorum evlendim kimse sevincime ortak olmadı aksine herkes bi şeyi bahane edip küstüler ama kuzenimde herkes seferber bir çeyiz alıyor biri başka sey haliyle üzülüyorum dile getirsem kıskanc muamelesi görürüm diye susuyorum hepsiyle muhabbeti kesmekte buldum bende çözümü ne yapabilirim ki başka :(

Size ne kadar deger veriyorsalar sizde o kadar verin ... her ailede oluyor böyle seyler. Kisinin kendisine degilde onun annesine babasina yapilmis özel muamele bunlar ...

Hak edene hak ettiği gibi davranicaz.
Aman o kırılır susuyum şöyle demeyim alınır diyoruz sonra kırılan hep biz oluyoruz.
Mesafe iyidir.

selam kızlar
Konuya nasıl başlasam bilemiyorum ama aile içinde hep bir ayrım seziyorum mesela kuznimle benim aramda ben kilo alsam teyzeler demediklerini bırakmıyorlardı ergen dönemimde yok koca g.tlü göbeğin senden önde gidiyor falan ama benden bir yaş küçük kuzenimde aynı dönemlerden gecti kilo alsa bir şey demiyorlar aman ergen morali bozulmasın aman alınmasın kıyafetimle dalga gecerler alaya alırlar ama ona asla öyle davranılmaz yakın görüp samimi davrandım diye mi bunları yasadım bilmiyorum evlendim kimse sevincime ortak olmadı aksine herkes bi şeyi bahane edip küstüler ama kuzenimde herkes seferber bir çeyiz alıyor biri başka sey haliyle üzülüyorum dile getirsem kıskanc muamelesi görürüm diye susuyorum hepsiyle muhabbeti kesmekte buldum bende çözümü ne yapabilirim ki başka :KK43:
Benim de böyle bir gecmisim oldu, muhtemelen teyze de olsa kuzen de olsa akraba haseti diye bişi var. Anadolu lisesi kazandım her kazanan üniversite mi okuyor dediler. Üniversiteyi ilk girişte kazandım aman her mezun iş mi buluyor dediler öğretmenler atanamıyor intihar edersin dediler. İlk seferde kpssye girip atandım bir tebriğe aramadılar ve annem de hicbiriyle görüsmeme kararı aldı. Teyzemler bildiğin kötü yürekli. Olabiliyor böyle seyler

Nasil olsa birdaha agzını acıp laf soyleyecegi icin söylediginde yapistir ne bicim insansin agzından hic hayırlı laf cikmiyor de

Yani tahminim öyle ... bizim ailedede bir dayim var herkes onu ziyaret eder hergün evi ana baba günü ... ona görede cocuklarina özel muamele yapiliyor daha özel gösteriliyor ... bize gelince tis :)
Bi arkadaşımın dedesi ölmüş amcasının evinde hasta yatarken, adamcagıza sonda takılıymıs ancak aksamdan sabaha şişmiş ceset sondayı cıkaramamıslar, evde cenaze götürülcek bi panik havası kızın amcasının karısı yani yengesi yana yakıla bir baska kuzenini arıyor, benim arkadaş da gidip soruyor ne oluyor yenge diye o sırada odadakilerden biri diyor sonda cıkmıyormus cesetten. Aradıkları kişi de hastanede hasta bakıcı. Ama işin enteresanı arkadaşım doktor. Arkadasım hemen gidiyor yanına bana niye söylemiyosunuz saatlerdir ugrasıyosunuz diye. O sırada amcası cıkarmak icin kurcalıyor karısının korkusundan. Arkadasım bagırıyor dedeme eziyet etmeyin cekilin ben cıkarcam, yenge diyor dokunamazsın sen ne anlarsın! Güc bela arkadasım dedesine yaklaşıp sondayı cıkarıyor sonra da cenaze evini ağlayarak terk ediyor. Neler var neler....

Bi arkadaşımın dedesi ölmüş amcasının evinde hasta yatarken, adamcagıza sonda takılıymıs ancak aksamdan sabaha şişmiş ceset sondayı cıkaramamıslar, evde cenaze götürülcek bi panik havası kızın amcasının karısı yani yengesi yana yakıla bir baska kuzenini arıyor, benim arkadaş da gidip soruyor ne oluyor yenge diye o sırada odadakilerden biri diyor sonda cıkmıyormus cesetten. Aradıkları kişi de hastanede hasta bakıcı. Ama işin enteresanı arkadaşım doktor. Arkadasım hemen gidiyor yanına bana niye söylemiyosunuz saatlerdir ugrasıyosunuz diye. O sırada amcası cıkarmak icin kurcalıyor karısının korkusundan. Arkadasım bagırıyor dedeme eziyet etmeyin cekilin ben cıkarcam, yenge diyor dokunamazsın sen ne anlarsın! Güc bela arkadasım dedesine yaklaşıp sondayı cıkarıyor sonra da cenaze evini ağlayarak terk ediyor. Neler var neler....
Allahim nasil insanlar var :(

AYyy insan haline şükrediyor

Back