- 27 Kasım 2017
- 389
- 289
- 103
- Konu Sahibi dytsyenhanm
Merhabalar hanımlar size bugün yaşanan olayın Olayın oturması için evveliyatından bahsedeceğim . Çok ama çok sıkıntılı bir nişan düğün tanışma süreci yaşadım . Annem mezhep farkından uzak olmalarından dolayı şu bu derken defalarca sorun çıkardı. abartısız tanışma öncesi bir ayımın her günü ağlayarak tartışarak geçti .depresyona girdim bir dönem annemin aileside annemi doldurmaktan başka hiç bir şey yapmadı . Nişanın ertesi günü teyzemlerin saçma sapan suçlamaları üstüme gelmeleri hatta yürümeleri üzerine saatlerce ağladığımı boğazımı yırtana kadar kavga ettiğimi bilirim . Nişanlımla birlikte nişan sonrası arkadaşlarımızla dışarı çıkmak istedik sırf teyzemleri götürmedim diye benimle iki ay boyunca hiç biri konuşmadı ,bunun gibi bir sürü sebep ve olay var . Annemin deyim yerindeyse kendisinede çocuklarınada taptığı bir dayım var. O da istemiyormuş benim evlenmemi bu evlilik haberi duyulduğundan beri asla konuşmuyor benimle yaklaşık iki sene oldu hala tavırlı eşime karşıda gösteriyor bu tavrı. surat asıyor, adam yerine koymuyor. Ben il dışında yaşıyorum arada bir ailemi ziyaret amacıyla geliyorum buraya annem her geldiğimde beni zorla dayımın ayağına götürüyor .ya evine ya iş yerine gidincede bu adam surat asmaya devam ediyor .üstelik eşimle benim arkamızdan konuşmuş iş yerime geldiler beni görmeye asla yüz vermedim diye . Annem bir kere bile savunmadı beni onlara karşı arkamda durmadı hep onları destekledi. onların yanında oldu onlar için beni kırıp döktü. Beni kırk derece ateşle evde bırakıp gittiğini. Ama dayımın kızı ateşlendi diye gece yarısı hastaneye koştuğunu bilirim . Herneyse bu gelişimde büyük bir müjdeyle geldim anne bak anneanne oluyorsun dedim.sevindi etti şu bu derken dayım annemi aradı daha erkendi filan demeye ama beni bir tebrik dahi etmedi konuşmadı benimle . Hiç bir şekilde gelip görmedi de bende onun evine gidemedim. çünkü davet eden olmadı, kaldı ki bu adam beni yaklaşık iki senedir asla aramıyor gidincede arkamızdan yüz vermedim diye konuşuyor. bende gidip kendimide bebeğimide strese sokmak istemedim. Annem Şuan dayımı görmeye gitmediğim için bana tavırlı kardeşi için yine bana tavır yapıyor :) yarın döneceğim yaşadığım ile ama baba evimde böyle bir tavırla karşılaşmak beni paramparça etti benim bu evde bile yerim yokmuş dedim .ben henüz karnımda ki hiç görmediğim kokusunu bilmediğim yavrum için senin için dünyayı yakarım herkesi karşıma alırım diyorum . Benim annem niye diyemedi ki bunları çok mu zor geldi acaba?.
Son düzenleme: