aile ziyaretleri beni delirtecek!..

Yeni evli olduğunuz için buna belkide bir süre dayanmanız gerekiyor.1 yıl bile olabilir bu.Sonradan sizde gitmeleri toplantıları eşinizede söyleyerek azaltırsınız.Yavaş yavaş azaltmak iyi olacaktır.Ama yeni evli olduğunuz için de bu zamanlarda bence aileye biraz dikkat

canım benım kadının gitmesi ile erkeğin gitmesi çok farklı erkekten gittiği yerde iş aş beklenmez ama kadın öyle olmuyo sofra mi kuruluyor yemek mi yapılıyor her ne yapılıyorsa işten geldin yorgunsun falan yok girişeceksin işe

allah razı olsun, yorumunuz için. :KK9:
gerçekten öyle oluyor. oturuşuna bile dikkat etmek zorundasın. işyerinde kasıl. orda kasıl . biz bayanları biraz rahat bıraksınlar zaten dünyanın işi var.boynumuzda

hayır anlamadıgım bu isnanlar herfatda 3 seni cagrıyoalr magdem sen gündüzdne esine ara akım aksama programımız var de sinemaya gidin olmadı kendi arakadasına gidin esinizle tabi onunla evli olması yla yada evde özel bi yemek yap mum ısıgında hani telde onlarla görüsen kim program var gelin diye kimi arıyolar esini arıyolarsa esine dedirttir bu aksma snemadayız yada esim biraz yorgun grip olms vs vs sen cok yüz vermissin esinede ailesinede

sanırım haklısın

Canım benden tavsiye sana çocuk olmadan bugünlerin kıymetini bil
Çocuk olunca artık eşinle başbaşa kalmak hayal olacak
Bu misafircilik olayları artarak devam edecek
Yok çocukları özledik,çocukları görmeye geldik falan filan
Şimdiden araya mesafe koymaya çalış
Bahane uydur ne bileyim eşinle planlar yap vs
Ayda veya 15 günde bir davet etmeye çalışki fazla göze batmasın

çocuğumuz olduğunu düşündükçe beni korkular basıyor zaten

öncelikle birazdaha seviyeli yorum yapmanızı öneririm.kendi ailemde yakın onlarada aynı şekilde ayda bir bazen daha uzun.yani onlarda bize geliyorlar.1 ay süre içeririsnde tabiki görşüyoruz.neden bu kadar rahatsız oldunuz.

kendi ailende sonra evlendikten sonra farklı oluyor. orda bile misafir gibi hissediyor insan. belki de bekar bunu yazan.bilemiyorum

çağırmasa hiç gocunmam ama o da gelinim filan özeniyor belki de. gitmesen yanlış düşünüyor insanlar evde huzurum kalmıyor bu sebepten. işlerim birikiyor bu sefer huzursuzluk eşimde bende
bunları kayınvalidene de söyleyebilirsin uygun bir dille...

Ben Allah kısmet ederse Mart başı ankaraya gidicem eşim benimle

doğru sen yemek falan yapmıyodun dimi
aklı olan da misafirlikte yapmaz ben sahsen hic sevmen biri mutfaıma girsin kaynanam gelir 1 hafta asla sokmam mutfaga yada gunumuz var 15 kisiyiz 15 kisininde yemegini ben tabaklara hazırlar sunarım en fazla 1 kisi oda annemden yardım isterim istemem kimse mutfahıma girsin cıksın karıssın herkezin düzeni baska

öncelikle birazdaha seviyeli yorum yapmanızı öneririm.kendi ailemde yakın onlarada aynı şekilde ayda bir bazen daha uzun.yani onlarda bize geliyorlar.1 ay süre içeririsnde tabiki görşüyoruz.neden bu kadar rahatsız oldunuz.
1 ay ve daha uzun nasıl duruyosunuz ki siz dursanız esiniz demeli hadi gel gidelim annenlere diye ben mesela sababatcıyken esim hic gitmek istemiyrum ama esim yinede gel caya gideli yada gel annemi özledim diye hep gideriz yani sen istemiyosunda esin nasıl duruyo ona sasırdım

ben 8 aylık evliyim evime yeni alışıyorum. büyük problemlerimz yok ama sıkıldığım konu sürekli aile içine girmek. ev oturmaları . bitmiyor. çalışan bir bayanım yoğun çalışıyorum haftasonu tatil 2 gn. ama özel işlerim kuaförüm çamaşırım ütüm oluyor. çocuğumuz yok. henüz çocuk denemedik. ona rağmen ben sürekli koşturmaca bir haldeyim. evimi seviyorum. ama eşimin ailesi kalabalık. ve sürekli toplantı halindeler.
haftada 2 bilemedin 3 akşam bir yerdeyiz. eşimi yalnız bırakmak istemiyorum sıkılıyorum sohbetlerde yabancı kalıyorum. ne söylesem konuşsam bilemiyorum.kayınvalidem zorlamasa da davet ediyor. aynı muhitteyiz. hep gidiyorsun davet etmek gerekiyor. bekar hayatımdan çok farklı bazen daralıyorum ..... evli bayanlar bu durumu yaşayan var mı

Biran düşündüm 8 ay da evine yeni alışma durumunu çok uzun geldi yazının devamını okudukça hak verdim eee evde zaman geçirdiği yokki insan eşiyle başbaşa zaman geçirmek ister napsın kızcağız dedim birde yeni bir ortam muhabbet dışı olmak oldukça katlanılmaz birşeydir Allah kolaylık versin ..

Bırakın k.valideler duygularını rahatça ortaya koysun.
Siz kendi planınızı oluşturup uygulayın.
Yani atılan her topu tutmak zorunda değilsiniz.

Biz kendi annemlere 4-5 saat eşimin ailesine 2 saat uzak farklı bir şehirdeyiz. Ayda bir eşimin ailesine gidiyoruz. Kendi ailemede yazın 1-2 ay kışın 3-4 ay sürüyor gitmeniz. Ben durumdan memnunum fazlaca görüşmek hiiiç arzuladığım birsey değil. Tavsiye ederim bu ne yahu her hafta ve haftada birkaç kez insan bayılır aynı kişileri gör gör... Bebce mesafe koymaya başlayın

Eşinizinde sizinle vakit geçirmeye hevesi olsunda annesine biz bugün gelemeyiz desin. Benim nişanlımın aileside çooook kalabalık. Ama henüz nişanlı olmamıza rağmen annesinin de çağırıyor olmasına rağmen yok der biz nişanlıyız sinemaya gidicez belki başbaşa yemek yicez evde napıcaz diyor
Evlenince de gelin biraz bizle kalın dediler (iyi niyetten para biriktirip iyi biyere çıkalım diye) ama nişanlım sizle oturursam evlilikten ne anlicam dedi. Üstelik yeni evli olucaz dedi. Gayet esprili bi şekilde öyle zırta pırta çalmayın kapımı dedi güldü:)
Eğer nazınız geçiyorsa ailesinden hiç konu açmadan (çünkü erkekler annelerinin şikayet edilmesinden nefret ederler ki şikayet olmasa bile onlar öyle algılar) direk kendisinin ilgisizliğinden bahsedin ama tatlı tatlı. Üstelemeden. İşe yaricaktır.

Siz rahatsızlığınızı kimseye belli etmezseniz kimse anlamaz ki.

Aman eşim kırılmasın yok kv alınmasın derseniz bu işin sonu gelmez .

Şimdi siz onları bencil görüyorsunuz ama onlar öyle olduklarını düşünmüyorlar . Çünkü siz halinizden gayet memnun görünüyorsunuz dışarıdan .

Siz kendinizi düşünmezseniz kimse sizi düşünmez maalesef , buna eş de dahil.

X