- 25 Ağustos 2014
- 20.334
- 48.170
-
- Konu Sahibi uzunhikaye06
esine hic soyledin m bu skntini? cevabi ne oldu?haklısın kajmery34. mesela geçen akşam yatağa öyle huzursuz sıkkın girdim ki aklıma hçbşy gelmedi. uyumuşum. normalde sohbet ederiz eşimle, uyumadan.
evet birebir aynısını yaşıyorum. kayınvalidemle çok yakın oturuyoruz, her yere gelmemiz bekleniyor. bir ara iyice bunalmıştım artık, düşünsenize cumartesi sabahı temizlik yapıyorum elimde çamaşırsuyu deterjan hadi 5 dk ya düğüne gidiyoruz bilmem ne. eşimle defalarca konuştum, eskisi kadar sık değil şimdi ama gene de bekleniyor malesef... çözüm bulan varsa bana da söylesin. bende evlendiğimden beri o kadar çok koşturdum ki resmen 10 yıl yaşlanmış hissediyorum kendimi...ben 8 aylık evliyim evime yeni alışıyorum. büyük problemlerimz yok ama sıkıldığım konu sürekli aile içine girmek. ev oturmaları . bitmiyor. çalışan bir bayanım yoğun çalışıyorum haftasonu tatil 2 gn. ama özel işlerim kuaförüm çamaşırım ütüm oluyor. çocuğumuz yok. henüz çocuk denemedik. ona rağmen ben sürekli koşturmaca bir haldeyim. evimi seviyorum. ama eşimin ailesi kalabalık. ve sürekli toplantı halindeler.
haftada 2 bilemedin 3 akşam bir yerdeyiz. eşimi yalnız bırakmak istemiyorum sıkılıyorum sohbetlerde yabancı kalıyorum. ne söylesem konuşsam bilemiyorum.kayınvalidem zorlamasa da davet ediyor. aynı muhitteyiz. hep gidiyorsun davet etmek gerekiyor. bekar hayatımdan çok farklı bazen daralıyorum ..... evli bayanlar bu durumu yaşayan var mı
esine hic soyledin m bu skntini? cevabi ne oldu?
Biz ailelerden uzaktayız epey, kısmet olur da ankaraya dönersek annemle aynı apartmanda olucaz ben annem bile o kadar sık gelsin istemem bide bu alışkanlık meselesi eşin öyle görmüş vıcık vıcıklığın içinde yetişmiş yeni evliyiz bi akşam sinemaya. gidelim yemeğe gidelim ya da arkadaşlarımız bize gelsin biz gidelim ya da evimizde fingirdeyelim demiyo heralde ha yok eşin bunları diyosa gelmiyoruz programımız var demek zor olmasa gerek
aynı binada yaşayanları düşünemiyorum zaten. kapı ayrı diye bşy kalmıyor maalesefAynı semt aynı mahalle altlı üstlü..Bunların hepsi kv ile yaşamak bence kapım ayrı diye bi olay yok
yuhh yanii sen cok merak ediyrum annen yakın mı yakınsan ayda 1 mi gidersin birazda igneyi kendine batırbizde kayınvalidemlere yakın oturuyoruz.ben açıkça söylüyorum çalşıyorum ve herkesin gönlünü yapamam.zamanla yarışıyorum zaten kayınvalidem çok anlayışlıdır.herzaman söyler çalşıan insanın evine sık gidilmez der.gerçi evliğimizin ilk zamanları sık gidip gelirlerdi ama öğrettim onlara mesafeli durmayı.şimdi biz bile ayda bir gidiyoruz.eşim isterse yalnız gidiyor haftasonları.bende kendi işlerimle ilgileniyorum.kimse senin halinden anlamaz sen anlatmadıkça.mutluluğun anahtarı hayır demeyi öğrendğinde başlıyor.ve inan bana sende bencil ol biraz.ilk önce kendi keyfini ve rahatını düşün.bu kötü birşey değil.ağzın alışssın çalşıyorum vs zor oluyor.gibi şeyler söyle sırası geldikçe
kendi ailemden bahsetmiyorum bile. onlar da2 saat uzaktalar ama oraya da sürekli gitmem. gitmek istemem. senin benim ayrımı yapmıyorum zaten. çalışan bir bayan olarak zamanı kendime. evime ayırmak istiyorum
yuhh yanii sen cok merak ediyrum annen yakın mı yakınsan ayda 1 mi gidersin birazda igneyi kendine batır
senin ailenle iliskiniz nasil?çok fazla gitmiyoruz zaten. bizim ailede böyle filan dedi. arada bazen azaltıyor. bensiz de gidebilir annesine ben her zaman gitmek zorunda değilim ama bensiz de gitmiyor. bende anlamadım. ama güzelce konuşacağım artık
eger sen misafirlige gidiysan girismiceksin canı en fazla cay dolurmaya kalkarsın o kadar hafat sonu size geldigindede zaten yemeyini yemistir düsüncesiyle bi cay demle kek falan al hazır yada kurabıye yada kuru pasta tamam 1 2 terslemessen anlamazlar bide calısıyo yani konu sahibi bu kadar ugrasmak niyecanım benım kadının gitmesi ile erkeğin gitmesi çok farklı erkekten gittiği yerde iş aş beklenmez ama kadın öyle olmuyo sofra mi kuruluyor yemek mi yapılıyor her ne yapılıyorsa işten geldin yorgunsun falan yok girişeceksin işe
eger sen misafirlige gidiysan girismiceksin canı en fazla cay dolurmaya kalkarsın o kadar hafat sonu size geldigindede zaten yemeyini yemistir düsüncesiyle bi cay demle kek falan al hazır yada kurabıye yada kuru pasta tamam 1 2 terslemessen anlamazlar bide calısıyo yani konu sahibi bu kadar ugrasmak niye
bende aynen böyle düşünüyorum kendi ailem 2 saat uzakta ve 2 haftada bir gidiyorum insan çalışınca zamanını kendine evine eşine ayırmak istiyor ben kendi aileme ayda 2 defa gidiyorum onun akrabalarına haftada 3-4-5 artık neyse . söylüyorum zaten yok gelmiyim diye ama ertesi gün yine aynı yine yok gelmiyorum diyorum hiç bıkmadan ertesi gün yine çağırılıyorum yani bende bundan sonra hiç bıkmadan red edeyim bari. yapan yapıyor. biz aman kırılmasın aman darılmasın diye içimize dert oluyor :/kendi ailemden bahsetmiyorum bile. onlar da2 saat uzaktalar ama oraya da sürekli gitmem. gitmek istemem. senin benim ayrımı yapmıyorum zaten. çalışan bir bayan olarak zamanı kendime. evime ayırmak istiyorum
öncelikle birazdaha seviyeli yorum yapmanızı öneririm.kendi ailemde yakın onlarada aynı şekilde ayda bir bazen daha uzun.yani onlarda bize geliyorlar.1 ay süre içeririsnde tabiki görşüyoruz.neden bu kadar rahatsız oldunuz.yuhh yanii sen cok merak ediyrum annen yakın mı yakınsan ayda 1 mi gidersin birazda igneyi kendine batır